Cum să organizezi o nuntă de poveste într-un ballroom din București?

Epoca în care trăim pare definită de tehnologie și de funcționalism. E drept că viețile noastre au devenit mai simple de când totul ne stă la propriu și la figurat, la degetul mic. Din două mișcări, putem comanda mâncare, putem deschide ferestre către lumea întreagă și putem revedea prieteni care se află la mii de kilometri depărtare. Desigur că toate acestea au avantaje mari și de neignorat dar uneori se pare că lipsește ceva. De parcă magia a dispărut din lume tocmai pentru că totul ne este atât de la îndemână, de comod și de rapid. Tocmai pentru a readuce magia înapoi în viețile noastre, în Inima orașului s-a ridicat parcă prin farmec un castel misterios care își va deschide porțile pentru prințesa potrivită.

O asemenea prințesă trebuie să îndeplinească anumite condiții. În primul rând, trebuie să fie atât de îndrăgostită încât ochii ei sclipesc mai tare decât inelul de pe mâna stângă. În al doilea rând, trebuie să își dorească din tot sufletul că prima pagină din povestea ei de dragoste să fie scrisă în cel mai frumos ballroom din București. Dacă tu ești această prințesă, iată ce se ascunde în spatele porților.

photo 2

Ballroom cu interior de palat

Nicio poveste nu poate fi desăvârșită dacă nu are decorul perfect. Și care altul ar putea fi mai bun pentru o prințesă dacă nu o adevărată sală spectaculoasă de bal? Podeaua este o prețioasă marmură intarsiată din care se avântă coloane de-o eleganță clasică. Pereții sunt împodobiți cu tablouri în ulei de mari dimensiuni în care sunt surprinse dulci și molcome scene din alte vremuri. Întregul ansamblu de basm este luminat de candelabre de cristal cu diametrul de 4 metri care scânteiază ca focurile bengale. De altfel, ambientul clasic a fost construit pornind de la ideea de prețiozitate elegantă care nu se demodează. Oriunde îți întorci privirea vei găsi lemn masiv, broderii, mătase, linii somptuoase care duc într-adevăr cu gândul la un palat regal.

Muzicanții din Le Château

Toți știm cât de importantă este muzica și cât de mult contribuie la atmosfera petrecerii de nuntă. Și pentru ca orice prințesă visează să valseze cu prințul ei în acordurile unei orchestre, ne-am gândit și la acest aspect. De aceea, în ballroom-ul nostru gasești o scenă demnă de cele mai faimoase săli de reprezentații din lume. Aceasta are 130 de metri pătrați pentru a acomoda o întreaga desfășurare de forțe artistice. Și pentru că artiștii sunt firi pretențioase, ei au la dispoziție patru camere concepute special pentru ei care acoperă 60 de metri pătrați. În plus, în momentele lor de respiro, Le Château îți pune la dispoziție un locușor special pentru DJ unde există deja toate cablurile de racord.

INBOX)71815

Ballroom cu meniu de nuntă regală

Știm deja că după decor și muzică, mâncarea este cea care completează atmosfera. Și pentru că o petrecere într-un ballroom dintr-un castel fermecat nu putea servi doar sălăți din grădina ursului. De aceea, meniul și posibilitățile de servire a feluritelor bucate delicioase sunt gândite în așa manieră încat să satisfacă până și cele mai pretențioase gusturi. Acestea sunt născocite, aranjate și servite în blide prețioase de către o echipă de vrăjitori culinari cu recunoaștere internaționala și pricepere în bucătăria țărilor din toate colțurile lumii.

Ballroom cu lumina și sonorizare impecabilă

în cele din urmă, pentru a desăvârși atmosfera de poveste, Le Château are grijă de sonorizarea și de luminile care îți vor completa basmul din cea mai frumoasă zi a vieții tale. Îți vom pune la dispoziție o gamă completă de lumini de scenă. În plus, pentru o atmosferă magică, vrăjitorii noștri luminiști au învățat să schimbe culorile pereților și cum să facă frumoasele candelabre să scânteieze într-o mie și una de culori, doar din instalația de lumini.
Mai mult de atât, dacă vrei să pară că plutiți printre nori atunci când veți dansa împreună prima dată ca soț și soție, Le Château beneficiază de o mașina de fum greu și una de baloane de săpun.

Vă așteptăm să vizitați Le Château pentru a vă prezenta toate facilitățile necesare pentru o nuntă de poveste, demnă basme cu prinți și prințese!

Echipa Le Château

0725 333 333
0731 23 00 00
0721 222 122

laura@le-chateau.ro