Evenimente corporate

în spiritul afacerii tale, la Castelul din Inima Capitalei

Bine ați venit la Castelul din Inima Capitalei, cel mai spectaculos spațiu dedicat evenimentelor de succes din București! Le Château este locul în care cele mai complexe și elegante evenimente corporate ale momentului devin realitate.

Situat în centrul orașului și accesibil din orice zonă, Le Château a fost proiectat drept un spațiu unic în București. Locația dispune de o parcare proprie de mari dimensiuni și are o singură sală pentru evenimente corporate, aspecte ce oferă un plus de confort și intimitate fiecărei acțiuni desfașurate sub cupola Castelului.

foto-evenimente-corporate-le-chateau-steaguri

Gândit pentru a răspunde celor mai diversificate nevoi, Le Château pune la dispoziția oaspeților săi o polivalentă Sală Principală de peste 500 de metri pătrați, la care se adaugă cei 260 metri pătrați ai terasei în aer liber, precum și un Lobby generos, spații ce asigură o deplină și facilă funcționalitate pentru orice tip de eveniment corporate.

foto-evenimente-corporate-le-chateau-sala balcon

Designul clasic este potrivit oricărui tip de eveniment corporate, sistemele multimedia, precum și cele de lumini și de efecte seciale completează atmosfera, oferind Castelului capacitatea de a se transforma radical în doar câteva secunde, permițându-i să găzduiască, în aceeași seară, evenimente formale, de gală sau petreceri tematice.

foto-evenimente-corporate-le-chateau-casino

Fie că vorbim despre o elegantă cină de gală, un cocktail sau o recepție rafinată precedată de o conferință, o lansare de produs sau o decernare de premii, Le Château dispune de întreaga logistică necesară implementării unui eveniment corporate memorabil, precum și de o echipă profesionistă care să vă ofere cele mai eficiente soluții.

foto-evenimente-corporate-le-chateau-square setup

Pentru succesul oricărui tip de eveniment corporate, Le Château pune la dispoziția oaspeților săi cea mai avansată tehnologie pentru evenimente impecabile: sistem digital de check-in pentru invitați, Wi-Fi de mare viteză, servicii de supraveghere video, echipamente profesionale complete de sonorizare, microfoane wireless tip conference, pupitru speaker, efecte de lumini și proiectie ce includ lumini de scenă, lumini ambientale inteligente și lumini arhitecturale, proiector HD profesional, laser show, plasme de mari dimensiuni și un impunător ecran de proiecție.

foto-evenimente-corporate-le-chateau-party

Credem cu tărie în parteneriatele funcționale dezvoltate alături de clienții noștri, astfel încât rezultatele colaborărilor noastre să depășească obiectivele asumate inițial, de fiecare dată, cu orice eveniment corporate organizat și găzduit de Le Château.

foto-evenimente-corporate-le-chateau-forbes
Vă invităm cu drag să ne faceți o vizită și să experimentați tot ceea ce înseamnă un spațiu dedicat excelenței evenimentelor corporate, în inima Capitalei, alături de un ceai și prăjitură realizată de maestrul nostru cofetar!
TESTIMONIALE
A ne fi client înseamnă, înainte de toate, a ne fi oaspete. Iar oaspetele unui castel este întotdeauna tratat impecabil, până în cele mai mici detalii. Ne dorim oaspeţi fericiţi, cu amintiri memorabile şi cu dorinţa de a se reîntoarce în locul în care s-au simţit cu adevărat preţuiţi.
ElenaStoichita12188204_1205431856140718_1754714119276433470_o
12.05.2016
Elena Stoichiţă - Redactor Şef - Revista OK

okLogo

“ Decorul, poziţionarea, ambianţa, mixul dintre aerul clasic, elegant şi tehnologia de ultimă generaţie ne-au determinat ca la finalul lui 2015 să organizăm la Le Chateau cel mai mare party tematic dedicat francizei James Bond. Petrecerea Spectre organizată de revista OK! a fost un real succes în rândul vedetelor autohtone, dar şi în rândul oamenilor de media şi advertising participanti. Acesta fost printre primele evenimente organizate de această distinsa locaţie, iar feedback-ul a fost neaşteptat.

Locaţiile pentru evenimente de anvergură sunt foarte dificil de ales. De fiecare data ne gândim cum să amenajăm pentru a nu da senzaţia de spaţiu nepersonalizat, dar şi pentru a face invitaţii să se simtă într-un cadru aerisit şi distins, iar Le Chateau a fost extrem de ofertantă în acest sens. Avem nevoie mereu de scenă, iar cea de la Le Chateau a fost cu siguranţă scena perfectă ca şi amplasare, ca şi dotare tehnică şi, cel mai important, ca şi acustică.

18.05.2015
Eveniment BEAU MONDE

logo-beaumonde

“*Locul cel mai potrivit pentru o aniversare și o decernare de premii, așa cum este Gala Globurile de Cristal acordate de revista Beau Monde este o provocare pentru noi în fiecare an. Spațiul trebuie să fie suficient de mare, impunător, trebuie să găsim loc pentru panourile unde fotografii surprind ținutele vedetelor care participă la eveniment, baruri, loc suficient de dans și socializare. Ca să nu mai vorbim de o scenă generoasă și impunătoare, loc sufiecent backstage pentru echipa și artiștii care urmează să urce pe scenă.Ne-am bucurat să le găsim tot ce ne doream și chiar mai mult decât atât la Le Chateau. Spațiul pus la dispoziție pentru petrecerea noastră a fost unul dintre motivele pentru care a fost atât de reușită.*Robert Rațiu, redactor sef Beau Monde”

18.05.2015
Eveniment MEN’S HEALTH

logoMen

“*Ediția din 2015 a galei Men’s Health Men of the Year a fost una dintre cele mai reușite. Cu siguranță a ajutat la accest succes și poziționarea centrală și spațiul generos de la Le Chateau. Eu unul m-am simțit bine și sunt convins că la fel s-au simțit și partenerii noștri.”Mihai Ghiduc, Redactor Sef revista Men`s Health”

18.05.2015
Eveniment CASA LUX

casalux

“*Le Chateau te duce cu gândul la eleganța și fastul sălilor de bal de odinioară, la savoir vivre ale elitei ce trăia în Bucureștiul interbelic, numit și micul Paris. Designerul Masha Verhoogt a reinterpretat luxul clasic într-o manieră contemporană, creionând un ambient în care fastul și detaliile glam alcătuiesc un decor strălucitor și fermecător.* Cristina Stoica, Redactor sef Casa lux, Gradina mea de vis / Director Editorial Casa si Gradina”

18.05.2015
Burda Romania

“*In anul 2015 am ales sa facem la Le Chateau 3 mari evenimente aniversare, toate au fost de succes. In alegerea locatiei au contat foarte mult deschiderea echipei Le Chateau, partea tehnica si serviciile care sunt impecabile si nu necesita nimic adus din afara, pozitionarea locatiei, e foarte usor de ajuns din toate zonele orasului.* Florentina Pauna-Lauda, Group Advertising Director”

evenim
Alexandra Calafeteanu - Creator de moda
Fashion Show - Reborn Collection 2016

aclogo_black
“Pentru mine, Reborn a fost momentul de referință al carierei. O colecție spectaculoasă, monocromă, în care eleganța este perfect echilibrată de confort. Împlinirea celor 30 de ani, aniversați într-o manieră spectaculoasă, într-un loc feeric, în centrul Bucureștiului. Acesta a fost tiparul visat de mine pentru evenimentul de lansare! Iar Le Château s-a potrivit exact cu ceea ce îmi imaginasem: spectaculos, complex și sofisticat. M-am îndrăgostit iremediabil de acest loc, din prima clipă în care l-am văzut. Am știut că acolo trebuie să aibă loc prezentarea colecției mele și așa s-a întâmplat! Mă bucur că am avut alături o echipă de profesioniști, iar ceea ce, la început, era schițat într-un simplu concept s-a transformat în prezentarea de modă care mi-a marcat iremediabil cei 30 de ani de viață! Totul a fost la superlativ și acest lucru s-a simțit în reacția invitaților mei!”

PORTOFOLIU

Credem cu tărie în parteneriatele funcționale dezvoltate alături de clienții nostri, astfel încât rezultatele colaborărilor noastre să depășească obiectivele asumate inițial, de fiecare dată, cu orice eveniment organizat si găzduit de Le Château.

MEDIA-lechateau