Evenimente corporate

În spiritul afacerii tale, la castelul din Inima capitalei.

Bine ați venit la Castelul din Inima Capitalei, cel mai spectaculos spațiu dedicat evenimentelor de succes din București! Le Château este locul în care cele mai complexe și elegante evenimente corporate ale momentului devin realitate.

Situat în centrul orașului și accesibil din orice zonă, Le Château a fost proiectat drept un spațiu unic în București. Locația dispune de o parcare proprie de mari dimensiuni și are o singură sală pentru evenimente corporate, aspecte ce oferă un plus de confort și intimitate fiecărei acțiuni desfașurate sub cupola Castelului.

Gândit pentru a răspunde celor mai diversificate nevoi, Le Château pune la dispoziția oaspeților săi o polivalentă Sală Principală de peste 500 de metri pătrați, la care se adaugă cei 260 metri pătrați ai terasei în aer liber, precum și un Lobby generos, spații ce asigură o deplină și facilă funcționalitate pentru orice tip de eveniment corporate.

Designul clasic este potrivit oricărui tip de eveniment corporate, sistemele multimedia, precum și cele de lumini și de efecte seciale completează atmosfera, oferind Castelului capacitatea de a se transforma radical în doar câteva secunde, permițându-i să găzduiască, în aceeași seară, evenimente formale, de gală sau petreceri tematice.

Fie că vorbim despre o elegantă cină de gală, un cocktail sau o recepție rafinată precedată de o conferință, o lansare de produs sau o decernare de premii, Le Château dispune de întreaga logistică necesară implementării unui eveniment corporate memorabil, precum și de o echipă profesionistă care să vă ofere cele mai eficiente soluții.

Pentru succesul oricărui tip de eveniment corporate, Le Château pune la dispoziția oaspeților săi cea mai avansată tehnologie pentru evenimente impecabile: sistem digital de check-in pentru invitați, Wi-Fi de mare viteză, servicii de supraveghere video, echipamente profesionale complete de sonorizare, microfoane wireless tip conference, pupitru speaker, efecte de lumini și proiectie ce includ lumini de scenă, lumini ambientale inteligente și lumini arhitecturale, proiector HD profesional, laser show, plasme de mari dimensiuni și un impunător ecran de proiecție.

Credem cu tărie în parteneriatele funcționale dezvoltate alături de clienții noștri, astfel încât rezultatele colaborărilor noastre să depășească obiectivele asumate inițial, de fiecare dată, cu orice eveniment corporate organizat și găzduit de Le Château.

Vă invităm cu drag să ne faceți o vizită și să experimentați tot ceea ce înseamnă un spațiu dedicat excelenței evenimentelor corporate, în Inima capitalei, alături de un ceai și prăjitură realizată de maestrul nostru cofetar!

Suntem aici să vă răspundem la orice întrebare.

Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.