Spectacol la Castel

cover-general

Seria de evenimente artistice organizate de Le Château sub titulatura “Spectacol la Castel”, oferă publicului participant experiența încântătoare a unor evenimente culturale desăvârșite, alături de unii dintre cei mai apreciați creatori de artă ai țării, în strălucirea și intimitatea Castelului din Inima Capitalei. Pentru fiecare spectacol sunt puse în vânzare un număr limitat de 300 de bilete.

Beneficiind de o serie de dotări și echipamente de excepție, specifice industriei de entertainment, scena și sala de spectacole a Castelului au fost gândite, încă din faza de proiect, pentru a găzdui o gamă largă de acțiuni cultural artistice complexe, astfel încât, alături de accesibilitatea oferită prin amplasamentul ultracentral al locației, să ofere spectatorilor maximul de confort și încântare.

Stagiunea toamnă/iarnă 2019

Florin Piersic “Nu-ntreba câți ani am!”

Florin Piersic, unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori români, pune în scenă, la Castelul din Inima Capitalei,
un spectacol extraordinar, Duminică, 17 noiembrie 2019, de la ora 18:00.
Preț de două ore, marele maestru al teatrului va împărtăși publicului cele mai savuroase povești, va recita versuri pline de sensibilitate, va depăna amintiri din impresionanta sa carieră, vă face să râdeți cu lacrimi și vă va bucura prin interpretarea unor piese muzicale compuse special pentru el de către compozitorul Dan Iagnov.
După spectacol, publicul va putea participa la o sesiune exclusivă de autografe și fotografie alături de marele artist.
Florin Piersic este o adevărată enciclopedie. Răspunde la orice întrebare cu o sinceritate debordantă și nu se ascunde în spatele cuvintelor. E deschis și cald, emoționează prin cuvintele bine alese, creează bună dispoziție printr-un umor natural, spontan. Florin Piersic nu este un artist modest. „Spectacolul meu înseamnă poezie, înseamnă o istorie a teatrului în care, alături de mine, îi pomenesc celor prezenți pe unii dintre cei mai mari artiști ai acestei țări. Vin în fața publicului cu dorința de a-l sensibiliza, de a transmite un mesaj de frumos, de bucurie, de speranță și, dacă până la sfârșitul celor aproape două ore văd zâmbetul pe fața lor sau lacrima în colțul ochilor, înseamnă că mi-am atins scopul” declară Florin Piersic despre spectacolul de pe scena Le Château.
Pentru spectacolul din 17 noiembrie 2019, ora 18:00, sunt puse în vânzare 2 categorii de bilete.
Categoria I – 140 lei
Categoria II – 100 lei

Biletele se pot achiziționa de aici: http://bit.do/Florin-Piersic

linie

Ozana Barabancea – “Sărbătorile de Iarnă la Castel”

Spectacol extraordinar – Vineri, 6 decembrie 2019
Ozana Barabancea și Orchestra “Lumini Sonore” pun în scenă un Concert Unic și Magic de Sărbători, la Castelul din Inima Capitalei, eveniment care îmbină, colinde reinterpretate, uverturi din opere, arii, cantonete, muzică românească de film reorchestrată, simfonică, muzică internațională, jazz și poezie.
Acest eveniment unic are o durată de 90 minute și este dirijat de Ozana.
Orchestra “Lumini Sonore” este compusă din 40 de tineri muzicieni, talentați și dăruiți, care prin muzica lor transmit cele mai pure emoții.
În acest eveniment de clasă, Ozana colaborează cu soliști precum Oana Sârbu, Ina Elena Dincă, Andrei Lazăr, Mihaela Alexa și Sorin Zlat.
După spectacol, publicul va putea participa la o sesiune exclusivă de autografe și fotografie alături de artiști.
Pentru spectacolul din 06 decembrie 2019 sunt puse în vânzare 2 categorii de bilete.
Categoria I – 150lei
Categoria II – 110 lei

Biletele se pot achiziționa de aici: http://bit.do/Ozana-Barabancea

linie

Arhivă Evenimente

cezar-arhiva
PCM_2312
PCM_2954
PCM_2826
PCM_3137
malaele-arhiva
_DSC5397
DSCF1420bis
_DSC5469bis
DSCF1409bis
neveste-de-fotbalisti-arhiva
8_ballroom_teatru_opt
10_ballroom_teatru_bucuresti_spectacol_opt
9_ballroom_teatru_lumini_opt
12_ballroom_bucuresti_opt