Le Château, locatia ideala pentru conferinte de prestigiu

Locatia in care se desfasoara un eveniment corporate poate fi factorul care da un plus de prestigiu sau, din contra, poate fi elementul care va diminua impactul. Tocmai de aceea, atunci cand este ales locul in care se va desfasura un eveniment atat de important ca o conferinta, cu siguranta trebuie luat in calcul un adevarat cumul de factori care pot garanta succesul conferintei

Unul dintre cele mai importante criterii in alegerea locatiei pentru conferinta este accesul. De altfel, acestaeste unul dintre motivele pentru care Le Château a fost amplasat in centrul capitalei. Indiferent de natura evenimentului, la castel se poate ajunge foarte usor din orice colt al orasului tocmai pentru ca este amplasat in centru, la cateva minute de Piata Unirii.

La fel de important este spatiul pus la dispozitie de locatia in care se va desfasura gala. Astfel de evenimente reunesc in multe cazuri sute de invitati care nu pot fi inghesuiti intr-o incapere in care in weekenduri sunt gazduite nunti de 100 de persoane. Pentru ca evenimentul sa se desfasoare cu succes, atunci cu siguranta sala in care se desfasoara trebuie sa fie suficient de ampla incat cei prezenti sa nu se simta sufocati. In sala principala a Castelului pot fi gazduiti in acelasi timo in jur de 800 de oaspeti. In acelasi timp, spatiul poate fi adaptat in asemenea maniera incat sa gazduiasca un numar mai mic de oaspeti fara sa lase impresia de gol.

Partea de food & beverage este, poate, mai putin complexa in cazul conferintelor insa cu siguranta nu trebuie ignorata. Hors d’ouvre, cafeaua, apa plata si mineral, sucurile carbogazoase si naturale nu trebuie sa lipseasca. Daca in ceea priveste bautura este simplu, atunci cand vine vorba de mancarea servita, fie si doar mici gustari, trebuie aleasa cu grija astfel incat sa fie pe placul tuturor celor prezenti. In acest sens, preparatele oferite de Le Château sunt selectionate atat din gastronomia autohtona cat si cea international. In functie de dorintele organizatorilor, la finalul conferintei Le Château poate oferi inviatilor o cina cu preparate high end.

LC-0109-GVD_9786

Ultimul criteriu asupra caruia ne vom opri atentia astazi insa care este cel putin la fel de important ca toate celelalte mentionate mai sus este tehnologia. Dotarile tehnice ale unei locatii pot face diferenta dintre esec si succes. O conferinta va parea lipsita de profesionalism, oricat de interesante ar fi subiectele acesteia, daca este organizata intr-o locatie rudimentara din punct de vedere tehnic. Un board alb si un marker semipermanent sunt accetabile in cazul unei sedinte interne insa in cadrul unei conferinte nu sunt recomandate. In schimbul acestora, Castelul din Inima Orasului pune la dispozitia oaspetilor cele mai noi dotari tehnologice, incepand de la Wi-Fi de mare viteza, servicii de supraveghere video interioara si exterioara cu camere HD, echipamente profesionale complete de sonorizare, efecte de lumini si proiectie ce includ lumini de scena, lumini ambientale inteligente si lumini arhitecturale, proiectoare profesionale, laser show, plasme de mari dimensiuni si un impunator ecran de proiectie. Pe langa toate acestea se adauga scena din Sala Principala a Le Château care masoara nu mai putin de 130 de metri patrati. Toate aceste elemente, precum si profesionalismul si experienta echipei Castelului din Inima Orasului vor garanta reusita oricarei conferinte.