Sala conferințe le château

Le château – sala de conferințe dedicată 7 zile din 7 succesului și excelenței.

Localizată ultracentral, în zona Pieţei Alba Iulia, sala de conferințe Le Château a fost gândită, încă din faza de proiectare, pentru a răspunde celor mai exigente nevoi şi pentru a veni în întâmpinarea aşteptărilor unui public elevat, atent la cele mai mici detalii. Aceste nevoi au fost îndeplinite atât prin finisajele somptuoase și prin interioarele generoase, potrivite unor evenimente formale, cât și prin dotările tehnice de excepție care contribuie semnificativ la succesul fiecărei conferințe.

Beneficiind de o amplasare privilegiată în centrul Bucureștiului, sala de conferințe a Castelului poate acomoda un numar cuprins între 100 si 400 de participanți și pune la dispoziția organizatorilor o serie de facilități unice, integrate: o parcare proprie de mari dimensiuni, sistemele de proiecție HD și efecte de lumini inteligente, echipamentele de sonorizare profesionale precum și un set complet servicii personalizate în funcție de nevoile specifice, toate acestea realizate sub bagheta unei experimentate echipe de tehnicieni și organizatori ai evenimentelor business.

Fie că este vorba despre o prezentare de afaceri clasică, un forum regional, o lansare de produs sau despre seminarii tematice, orice conferință organizată în cadrul Le Château va trezi reacţii admirative din partea participanților și a partenerilor dumneavoastră. Meniurile special concepute de executive chef-ul Le Château, alături de o servire impecabilă, vor oferi contextul ideal pentru discuţii cu adevărat fructuoase.

Credem cu tărie în parteneriatele funcționale dezvoltate alături de clienții noștri, astfel încât rezultatele colaborărilor noastre să depășească obiectivele asumate inițial, de fiecare dată, cu orice eveniment organizat și găzduit în sala de conferințe a Castelului din Inima Capitalei.

Vă invităm cu drag să ne faceți o vizită și să experimentați tot ceea ce înseamnă o sala de conferință, în Inima Bucureștiului, alături de un ceai și o prăjitură realizată de maestrul nostru cofetar!

Suntem aici să vă răspundem la orice întrebare.

Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.