Credem cu tărie în parteneriatele funcționale dezvoltate alături de clienții noștri, astfel încât rezultatele colaborărilor noastre să depășească obiectivele asumate inițial, de fiecare dată, cu orice eveniment organizat și găzduit de Le Château.

Cum a fost la lansarea revistei A List Magazine ediția de iarnă 2022/2023? Partea I

[…]evenimentul de lansare a ediției de iarnă 2022/2023 A List Magazine. Vedete, influenceri, parteneri și prieteni ai revistei au avut parte, în cadrul superb al Le Chateau, de surprize care mai de care mai frumoase și mai intereseante.

Denis Hanganu, Protagonistul Din ,,Clanul”, A Devenit Actorul Anului 2022! Ce Alte Vedete Au Fost Premiate La Gala I Success Bucharest Edition

Una dintre poveștile de succes ale lui 2022 pe care I Success le-a adus în prim plan la gala organizată la Le Chateau București, prezentată de Nasrin Ameri, este cea a lui Denis Hanganu.

"Le Château - un reper pe harta locaţiilor destinate evenimentelor private şi de business"

[…]Le Château este o afacere de nişă, având servicii premium, iar decorul este unul clasic, opulent pe alocuri. Investiţiile pe care le-am realizat de-a lungul timpului în tehnologie ne-au determinat să ne orientăm către clienţii care preferă evenimentele «all inclusive», fără a mai fi nevoie să apeleze la diferiţi furnizori din piaţă.

Gala BURSA - rafinament şi eleganţă la castel

 […]Gala BURSA din acest an, care s-a desfăşurat într-o locaţie de poveste – Le Chateau – a reunit în jur de 250 de personalităţi din mediul politic, diplomatic şi economic, care au onorat cu bucurie şi interes invitaţia noastră, apreciind evenimentul ca find unul de înaltă prestanţă.

Cum a fost la evenimentul de lansare a primului card Visa Platinum Business – Raiffeisen Bank – Partea I

Gata de business și de petrecere – Raiffeisen Bank lansează primul card Visa Platinum Business, ocazie cu care a organizat o serată la Le Chateau, la care au luat parte reprezentanții Raiffeisen Bank și colaboratorii lor.

Alexandrion Group a lansat Carpathian Single Malt, primul whisky produs ȋn România

Alexandrion Group a lansat pe piața locală Carpathian Single Malt, primul whisky single malt produs 100% ȋn România, în cadrul unui eveniment organizat ȋn București. Carpathian Single Malt va fi introdus treptat pe piețele internaționale.

Excelența și perseverența doamnelor din ospitalitate, celebrate la Horeca Women Awards 2022

Horeca Women Awards Gala a reunit la Le Chateau Ballroom București, peste 150 de profesioniști din toate segmentele industriei HoReCa și din domenii conexe: antreprenori, general manageri, chefi, pastry chefi, reprezentanți ai asociațiilor profesionale și reprezentanți ai unităților educaționale de profil.

COINZIX a anunțat lansarea rundei de presale a tokenului $ZIX

Evenimentul s-a desfășurat în format hybrid, atât fizic cât și online (120 de invitați fizic + 1000 pe livestream). În cadrul conferinței a avut loc și deschiderea rundei de presale a monedei virtuale $ZIX, împreună cu prezentarea ultimelor noutăți cu privire la proiect, precum și anunțarea strategiei de marketing.

Cei mai implicați Lideri pentru Liderași au fost premiați la Gala Itsy Bitsy 2022

Ajunsă la a 7-a ediție, Gala Lideri pentru Liderași powered by Itsy Bitsy a adus pe scena Le Château – Castelul din inima Bucureștiului cei mai implicați 31 de lideri ai anului 2021, care și-au dedicat energia și resursele desfășurând proiecte menite să schimbe în bine viața copiilor și părinților din România.

Cele mai bune hoteluri de business, premiate la „Gala Top 50 Hoteluri de Business”

Pentru realizarea topului s-au luat în calcul toate hotelurile clasificate cu patru și cinci stele, cu cel puțin 25 de camere și facilități în zona de evenimente și conferințe, iar la final au fost selectate primele 100 de unități..

Bianca Bodi îmbracă rochia de mireasă.

Bianca Bodi își prezintă colecția de rochii de mireasă și ne dă detalii despre nunta ei.

Bianca: „Am de gând să fac din nunta mea o prezentare și să mă schimb în 15 rochii de mireasă, locația am găsit-o.”

Nuntă și botez, în stilul Andreei Bălan, la castelul din Inima capitalei

[…] artista a decis, împreuna cu partenerul său, actorul George Burcea, să oficieze căsătoria odată cu botezul micuței Maria Clara, la mijlocul lunii septembrie în cea mai elegantă sala de bal a capitalei, Le Château.

Andreea Bălan pregateste o surpriză de proporții pentru petrecerea de la castelul din Inima capitalei.

Aflată pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru petrecerea de nuntă, eveniment ce va avea loc odată cu botezul micuței Clara pe 15 septembrie la Le Château, Andreea Bălan a definitivat și meniul cu care îi va încânta pe invitații la mult așteptatul eveniment.

Andreea Bălan pregătește o surpriză de proporții.

[…] pentru că  petrecerea ce poartă numele sugestiv “Nuntă și Botez în Paradis” reflectă tematica celui mai apreciat show al artistei, nici meniul nu putea fi unul mai prejos.

Premieră anunțată în cadrul galei norei seroussi, la castelul din Inima capitalei!

În cadrul evenimentului de gală ce a avut loc la Le Château – Castelul din Inima Capitalei în ziua de 19 mai, Nora Seroussi, fica și moștenitoarea cunoscutului om de afaceri Joseph Seroussi, a anunțat oficial participarea într-un proiect ambițios…

Eduard Irimia l-a descoperit pe românul din creed 2, acum caută noi talente.

La petrecerea de gală organizata la Le Château a participat, alaturi de multe personalități din lumea cinematografiei si din mediul de afaceri si celebrul regizor Evgeny Afineevsky, nominalizat de doua ori la premiile Oscar si Emmy, ocazie cu care si-a aratat sprijinul pentru acest proiect.

Nuntă la castel, în Inima capitalei!

Laura Tatoli: Le Château este un adevarat Castel in Inima Capitalei, nu doar prin decoratiunile somptuoase si spatiile ample,  dar si prin experienta pe care o creăm oaspetilor nostri la fiecare eveniment.

Nunta la castelul din Inima capitalei

Tot ce trebuie sa stii despre cea mai eleganta sala de bal a Bucurestiului. Un un interviu cu Laura Tatoli, actionar si Director General al Le Château.

Între business și rafinament, soluția pentru un eveniment de neuitat!

Fie că este vorba despre evenimente de business, fie că este vorba de gale sau evenimente private, orice organizator de evenimente caută spații care să fie generoase: un astfel de spațiu trebuie să fie formal, strălucitor, solemn, animat sau intim, care să poată fi decorat și pregătit în funcție de specificul evenimentului.

Polivalenţa evenimentelor "Made-to-Measure" marca Le Château

Formal, strălucitor, solemn, animat şi intim sunt atribute ce descriu deopotrivă polivalenţa unui spaţiu ce poate găzdui cu succes o gamă largă de evenimente corporate, de la conferinţe şi lansări de produs la recepţii şi cine de gală sau aniversări, calibrate pe masura nevoilor şi obiectivelor organizatorilor.

Nunta la castelul din Inima capitalei

Revista IDEAL DECOR a implinit in luna octombrie 15 ani de la lansare si a sarbatorit aceasta aniversare la Le Château, castelul din Inima capitalei, alaturi de prieteni, parteneri si colaboratori, designeri si arhitecti, in compania unor artisti talentati.

Acord la București pentru realizarea de filme de acțiune cu luptători și actori din România

În data de 11 iunie 2018, la București, în cadrul centrului de evenimente Le Château – Castelul din Inima Capitalei, Eduard Irimia a anunțat cel mai important proiect din cariera sa antreprenorială.

Raisandra, primele declarații după ce a făcut show în cadrul galei kids fashion week 2018. cătălin botezatu, pe lista invitaților importanți.

Kids Fashion Week 2018 s-a desfășurat în castelul din Inima Bucureștiului – iar decorul de poveste de la Le Château s-a ocupat designerul Laurențiu Paicu. În vârstă de 11 ani, Raisandra a defilat pe catwalk în creațiile pe care le puteți găsi în colecția TWO KIDS by Marin Nicoleta.

Gala premiilor real estate 2018 și-a desemnat câștigătorii – laureații din cele 15 categorii.

În prezența a peste 400 de invitați care au animat miercuri seara Le Château, Real Estate Magazine, cea mai importantă publicație dedicată sectorului imobiliar, a recunoscut valoarea adusă de cei mai importanți jucători din industrie în cadrul Galei Premiilor Real Estate 2018.

Cele mai frumoase ținute de la gala femeia anului 2017.

Gala Femeia Anului 2017 a ajuns la ediția cu numărul 20. Evenimentul organizat la Le Château, de către Revista Avantaje, a strâns într-o locație elegantă și a premiat zece femei care au reușit să se facă remarcate în domeniile lor de activitate și care pot fi considerate un exemplu.

Liderii anului 2017 premiati la gala itsy bitsy – lideri pentru liderasi.

Cei mai implicati Lideri ai anului 2017, care au construit cu inspiratie si generozitate proiecte de impact pentru o viata mai buna a copiilor si parintilor, au primit recunoastere si apreciere aseara la Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi.

Le Château – cel mai luxos şi spectaculos centru de evenimente, aflat în mijlocul bucureştiului.

În zona Pieţei Alba Iulia, în centrul capitalei, s-a creat un spaţiu ce poate rivaliza cu interioarele castelelor de altădată, cu saloanele de bal din epocă,decorate cu gust şi rafinament, la care se adaugă facilităţi tehnologice avansate.

Kids fashion week 2018, la castelul din Inima capitalei.

Kids Fashion Week, cel mai cunoscut festival de mod` din România, dedicat în exclusivitate celor mici, a avut loc, în acest weekend, în decorul spectaculos al Le Château – Castelul din Inima Capitalei.

Kids fashion week 2018, la castelul din Inima capitalei

Cei mici au dat marile tendințe în modă, la Castel! Duminică seara, un eveniment strălucitor a reunit designerii și brandurile industriei de modă pentru copii. Festivalul de modă “Kids Fashion Week” România, aflat la cea de-a treia ediție s-a desfășurat pe catwalk-ul Le Château!

Premiul special de excelență "Le Château"

FRG lansează proiectul “hai cu noi în țara campionilor” și anunță parteneriatul cu le château - castelul din Inima capitalei

Le Château – Castelul din Inima Capitalei a găzduit, la începutul acestei luni, gala Federației Române de Gimnastică în care a fost lansat unul dintre cele mai ambițioase programe de selecție națională din cadrul mișcării olimpice românești. De asemenea, acest moment marchează începutul colaborării dintre FRG și Le Château care, în calitate de partener strategic și sponsor, va susține activitatea și demersurile sportive ale federației pe termen mediu și lung.

Gala femeia anului 2017

Gala Femeia Anului 2017 a ajuns la ediția cu numărul 20. Evenimentul organizat la Le Château, de către Revista Avantaje, a strâns într-o locație elegantă și a premiat zece femei care au reușit să se facă remarcate în domeniile lor de activitate și care pot fi considerate un exemplu.

Raluca Zenga și-a dus soțul la castel pentru a-i declara dragoste eternă!

Raluca Zenga a dorit să îi facă o surpriză soțului ei, celebrul Walter Zenga, și l-a invitat la Le Château – Castelul din Inima Capitalei pentru a-i face una dintre cele mai originale declarații de dragoste. În decorul de poveste al Castelului, Raluca și-a lansat ultima ei carte – Dragostea 3D – un volum de poezii pe care a dorit să îl dedice celui care îi este alături în ultimii 14 ani

Gala woman in power: business magazin a premiat excelenţa în afaceri şi în afara scenei de business

Business Magazin a organizat pe 22 martie gala Woman in Power, prilej cu care a fost lansată a şaptea ediţie a catalogului dedicat doamnelor care reprezintă partea feminină a elitei mediului românesc de afaceri.

Călătorie în țara campionilor

Le Château – Castelul din Inima Capitalei a găzduit, la începutul acestei luni, gala anuală a Federației Române de Gimnastică (FRG), eveniment în care a fost lansat unul dintre cele mai ambițioase programe de selecție națională din cadrul mișcării olimpice românești. De asemenea, acest moment marchează începutul colaborării dintre FRG și Le Château care, în calitate de partener strategic și sponsor, va susține activitatea și demersurile sportive ale federației pe termen mediu și lung. 

Luxury 93 - laura tatoli, Le Château

Fiecare eveniment este unic la Le Château – Castelul din Inima Capitalei. În 2015, Bucureștiul s-a îmbogățit cu un castel veritabil, care și-a deschis porțile pentru a întâmpina și oferi publicului de calitate momente remarcabile, alături de servicii la cele mai înalte standarde. Laura Tatoli este femeia de afaceri răspunzătoare de succesul Le Château și ne oferă, în cadrul unui interviu în exclusivitate, atât definiția luxului, dar și ingredientele speciale care dau valoarea Castelului din Inima Capitalei.

Raluca Zenga şi-a lansat primul volum de poezii la castelul din Inima capitalei!

Dragostea 3D este primul volum de poezii scris de sotia lui Walter Zenga! Autoarea sfideaza limitele imaginatiei si face marturisiri senzuale, pline de erotism! În decorul de poveste al Le Château – Castelului din Inima Capitalei, Raluca Zenga şi-a lansat, ieri, primul volum de poezii din carieră: “Dragostea 3D”, o carte dedicată soţului ei, binecunoscutul Walter Zenga.

Mihai şi Noemi Mitoşeru vor face o nuntă ca în poveşti

Mihai şi Noemi Mitoşeru vor face o nuntă ca în poveşti anul acesta, pe 24 septembrie, iar locaţia aleasă este una spectaculoasă: „Le Château – castelul din Inima Bucurestiului”

Deschiderea Le Château, cel mai sofisticat complex destinat ceremoniilor de gală

Deschiderea Le Château, cel mai sofisticat complex destinat ceremoniilor de gală, a însemnat pentru București apariția acelui loc care poate fi considerat perfect, atât pentru evenimentele corporate de prim rang, cât și pentru cele mai sofisticate evenimente private.

Raluca Zenga şi-a lansat primul volum de poezii din carieră

În decorul de poveste al Le Château – Castelului din Inima Capitalei, Raluca Zenga şi-a lansat primul volum de poezii din carieră: “Dragostea 3D”, o carte dedicată soţului ei, binecunoscutul Walter Zenga.

Raluca si Walter Zenga la castelul din Inima capitalei

Raluca si Walter Zenga sunt un cuplu cum nu prea mai vezi in lumea vedetelor. Antrenorul de fotbal si sotia lui traiesc o poveste de iubire de mai bine de 10 ani, iar pasiunea dintre ei este ca in prima zi.

Clasicul este intotdeauna fantastic: nunta Le Château sau reteta fericirii pentru seara in care esti mireasa

Oricat de mult ne-am dori sa experimentam lucruri noi si sa iesim cateodata din tiparele obisnuite, sunt momente in viata in care clasicul este intotdeauna cea mai reusita reteta a succesului. Nunta Le Château, Castelul din Inima Orasului, este cel mai bun exemplu in acest sens – o ceremonie cu adevarat speciala…

Poveștile pline de emoție prind viață pe scena Le Château

Le Château – Castelul din Inima Capitalei a găzduit, pentru al doilea an consecutiv, Gala Premiilor Femeia Anului, un eveniment plin de emoție organizat de revista Avantaje. Sute de invitați au onorat invitația redacției și au fost oaspeții Castelului pentru o seară cu adevărat memorabilă, presărată cu momente extrem de emoționante și povești de viață remarcabile.

Cea mai frumoasă cerere în căsătorie la castelul din Inima Bucurestiului.

Cea mai frumoasă cerere în căsătorie La Castelul din Inima Bucurestiului.

Evenimente ca-n povesti, in Bucuresti

Frumusetea Bucurestiului este data si de palatele si resedintele nobiliare care exista in oras. Le Château este cel mai nou loc destinat ceremoniilor si evenimentelor de gala. Ai nevoie de un loc special atunci cand vrei sa organizezi un eveniment memorabil…

Le Château - nunta la castelul din Inima capitalei

Nunta este, probabil, singurul eveniment din viata ta care te poate face sa te simti ca o printesa in propriul tau basm. Din ce in ce mai fastuoase si mai elegante, nuntile par desprinse din ultima fila a basmelor clasice, atunci cand printul si printesa fac o nunta la palat, timp de trei zile si trei nopti, inconjurati de cele mai frumoase flori, cei mai buni muzicanti si de toata imparatia…

Le Château – castelul din Inima capitalei

Le Château este, în același timp, clasic și modern, perfect adaptat fiecărui moment unic pe care îl găzduiește. Clasic atunci când ne referim la felul în care este realizat designul și modern când descoperim infuzia tehnologică bine ascunsă în spatele conceptului unitar creat de Masha Verhoogt …

Echipa Le Château, garantia unui eveniment reusit

Le Château – Castelul din Inima Capitalei – a fost proiectat in spiritul si in armonia pe care o regasim in cele mai frumoase castele din Hexagon, pentru a putea omagia rolul covarsitor pe care l-au avut regii Frantei in dezvoltarea culturii, artelor si arhitecturii universale. Iar rezultatul este coplesitor pentru …

Le Château premiat cu titlul fairytale weddings

In cadrul celei de-a XVI-a editii Mariage Fest, Le Château a fost premiat, pentru ilustrarea unui decor de poveste, cu titlul „Fairytale Weddings”. Pornind de la conceptul Nunta regala, standul Le Château a transpus un mic fragment de basm in lumea reala. S-au folosit broderii pretioase, tapet regal, tablouri pictate in ulei, demifotolii imbracate…

Le Château – castelul micului paris

Le Château este Castelul din Inima Orașului, un concept unic, creat de Masha Verhoogt, unul dintre cei mai cunoscuți designeri din sud-estul Europei, pornind de la conceptul unitar de eleganță supremă, destinat evenimentelor și ceremoniilor de gală. Iar în cazul Le Château, vorbim de cele mai rafinate materiale…

Imagini, în direct, din Le Château - castelul din Inima capitalei!

Imagini, în direct, din Le Château – castelul din Inima Capitalei!

Le Château a gazduit elite model look Romania

Ieri, 16 octombrie, in “castelul din Inima orasului”, Le Château, a avut loc Finala Concursului Elite Model Look Romania 2015 sustinut de Rowenta, care a avut ca scop selectarea, dintre cei 18 finalisti, a castigatorilor, o fata si un baiat, care vor avea privilegiul de a reprezenta Romania la cea de-a 32-a Finala Mondiala a concursului Elite Model Look, din 23 noiembrie 2015, in Milano, Italia…

Locul ideal al ceremoniilor de gală

În primul rând, Le Château este un produs distinct în piața de evenimente, tocmai datorită conceptului unic dezvoltat în jurul protocolului și etichetei necesare ceremoniilor de gală. Poziționarea ultracentrală – în Inima capitalei – spațiile generoase, arhitectura originală, funcționalitatea și serviciile dezvoltate aici se îmbină …

Evenimente gazduite de la Le Château

Acum ca postul a trecut, putem declara deschis in mod oficial sezonul de evenimente 2015. Si pentru ca Le Château, castelul din Inima orasului, isi va deschide portile, astazi va vom prezenta succint care sunt tipurile de evenimente care pot fi organizate aici si, implicit, numeroasele fatete pe care echipa Le Château este pregatita sa…

Designers on the red carpet la Le Château

Revista OK! a organizat, aseară, un nou eveniment de gală, așa cum a obișnuit în fiecare toamnă. De data aceasta, la petrecerea OK! Designers On The Red Carpet, care a avut loc în spațiul elegant de la Le Château, revista noastră a ales să recreeze atmosfera magnetizantă de la marile festivaluri de modă, celebrând, totodată, designerii autohtoni….

110 ani de salvare a vietii - balul salvarii 2016

Tot sistemul de management situatii de urgenta din Bucuresti–Ilfov si din toata tara – personal medical ambulanta, ISU, Jandarmeria, Politia, STS, Prefecturi, au sarbatorit, intr-o locatie de poveste, Le Château – Castelul din Inima Orasului, alaturi de Societatea de Salvare Bucuresti si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, o istorie de  …

Vedete la gala TV Mania 2016. iată cum s-au îmbrăcat!

Cea de-a 15-a ediţie a Galei TVmania, singurele premii ale publicului din România, s-a desfaşurat aseară la Le Château.
Elena Gheorghe, Adelina Pestriţu sau Ilinca Vandici s-au remarcat prin ţinutele lor elegante într-o seară în care vedetele au participat în număr …

Vedetele și trofeele câștigate la premiile TVMania 2016

Câștigătorii celei de-a 15-a ediţie a Premiilor TV Mania – singurele premii de televiziune ale publicului din România – au fost anunțați ieri seară, pe 22 noiembrie, în cadrul unei gale festive desfășurate la Le Château. Și în acest an, maestrul de ceremonii a fost Marius Florea Vizante, care a prezentat gala Premiilor TVmania alături de Irina Teodorescu…..

Au fost decernate premiile TV Mania stars!

Aseară au fost decernate premiile TV Mania Stars, eveniment ce s-a desfăşurat în ce mai elegantă locaţie pentru evenimente şi ceremonii din Bucureşti. Astfel, după un an de pauză, Premiile TV Mania Stars au fost alese de către membrii redacţiei şi nu de publicul cititor aşa cum întâmpa până acum! Iata câștigătorii invitati pe scena Le Château de prezentatorul galei, actorul Marius Florea Vizante, au fost: …

Revista avantaje, în parteneriat cu AVON cosmetics România şi Le Château.

Gala premiilor Femeia Anului 2015, organizată de revista Avantaje în parteneriat cu AVON Cosmetics Romania şi Le Château, a desemnat câştigătoarele celei de-a XVIII- a ediţii.În acest an, tema centrală a Galei a fost recunoașterea și premierea unor doamne care îndrăznesc să iasă din tipare, atrăgând atenția asupra …

O zeiţă greacă, la Bucureşti: Peggy Zina

În timp ce lumea le cântă prohodul, jeluindu-i pentru sărăcia în care se zbat, grecilor le arde de Dragobete şi pupături. Dovada: marea sărbătoare a îndrăgostiţilor va fi celebrată la Bucureşti de o zeiţă elenă, mult îndrăgită şi de români: Peggy Zina. Pogorârea între muritori se va petrece pe 13 februarie, de la orele 21.30, în frumosul spaţiu din “Le Château” – …

Andrei Cornea e omul anului pentru "dilema"

Evenimentul a avut loc în locanta Le Château, „castelul din Inima capitalei“ (str. Turturelelor, nr. 11). Au luat pe rând cuvântul: Sever Voinescu – actualul redactor-şef al publicaţiei –, Mircea Vasilescu – ex-redactor-şef, timp de aproximativ două decenii, al „Dilemei“ şi al „Dilemei Vechi“ – şi Andrei Pleşu…

Premiile FP România 2016

În ediţia curentă (nr 50, februarie/ martie 2016), revista Foreign Policy România evidenţiază, pentru al cincilea an consecutiv, peste 100 de nume cu idei şi proiecte despre care putem spune că mişcă ţara în direcţia bună. În context, în cadrul Galei FP România 2016, desfaşurată joi, 3 martie, am premiat 15 dintre cele…

Castelul din Inima bucurestiului

Daca sunteti curiosi sa aflati cum decurge o zi de lucru din viata mea, ma conformez si va arat putin din culisele unei sedinte foto realizate intr-una dintre cele mai frumoase si elegante locatii din Bucuresti, Le Château.
Sunt mereu prinsa in evenimente, pozand si…

Cine sunt câștigătoarele desemnate de revista avantaje

Gala premiilor Femeia Anului 2015, organizată de revista Avantaje în parteneriat cu AVON Cosmetics Romania şi Le Château, a desemnat câştigătoarele celei de-a XVIII- a ediţii.
Tema centrală din acest an a Galei a fost recunoașterea și premierea unor doamne care îndrăznesc să iasă din tipare, atrăgând…

Gala premiilor femeia anului

Gala premiilor Femeia Anului, organizata de revista Avantaje, a ajuns la cea de-a XVIII- a editie
Revista Avantaje, in parteneriat cu AVON Cosmetics Romania si Le Château, a desemnat castigatoarele celei de-a optsprezecea editii a premiilor Femeia Anului….

Globurile de cristal – beau monde-2015

Beau Monde este unul dintre titlurile cele mai longevive de pe piata de reviste glossy romanesti. Numar de numar, revista dezvaluie cititoarelor povesti fascinante si confesiuni, recomandari, sfaturi precum si ultimele tendinte din lumea modei si a frumusetii.Si pentru ca dress code-ul a fost „cocktail chic”…

Antonia a fost declarata femeia anului

Cantareata Antonia a fost prezenta aseara, la un eveniment monden care s-a desfasurat la Le Château din Capitala. In prezenta a numeroase vedete din show-biz, au fost decernate Globurile de Cristal Beau Monde Style. Antonia a primit premiul Femeia anului din partea revistei Beau Monde.Aceasta a fost imbracata intr-o ….

Elita mediului de afaceri românesc

Gala Forbes 500 Business Awards, care are loc în mod tradițional în luna octombrie celebrează spiritul antreprenorial și inițiativa, reunind cele mai creative, mai curajoase și mai întreprinzătoare personalități de business din România.
Cu această ocazie au fost acordate premii…

Gala capital: cele mai bune companii din industria Românească

Oracle România, Irum Reghin şi Siniat România sunt cele mai bune companii din industrie, pemiate joi în cadrul Galei Premiilor CAPITAL pentru “Excelenţă în Afaceri”, eveniment organizat la ”Le Château”.
Revista CAPITAL a acordat 11 trofee, cinci…

Grecoaica Peggy Zina cântă pentru îndrăgostiții din România

Celebra solistă Peggy Zina (40 de ani), care are în palmares 9 discuri de platină și 2 de aur, a ales să petreacă Ziua Îndrăgostiților alături de români, într-un concert extraordinar, pe care îl va susține într-unul dintre cele mai spectaculoase locuri din București: Le Château – Castelul din Inima Capitalei, situat pe strada Turturelelor, nr. 11….

Televiziunile au scos artileria grea la prima întâlnire a mass-media

Aglomeratie mare marti seara, la Le Château, acolo unde a avut loc prima reuniune din acest an a vedetelor din media romaneasca. Evenimentul a adus laolalta toate televiziunile din Romania, veniti acolo cu mic, cu mare, fie in calitate de invitati, fie in timpul programului de lucru, pentru a lua interviuri colegilor…

Peggy Zina vine in Romania

Valentine’s Day, pe ritmuri greceşti! Celebra Peggy Zina, una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe din Grecia, vine in Romania chiar de ziua îndrăgostiţilor. Cei care adoră ritmurile elene ştiu că la adevăratele petreceri greceşti întotdeauna răsună refrenele melodiilor lui Peggy….

Vedete la lansarea colecției reborn by Alexandra Calafeteanu

Pe acordurile muzicale ale trupei Amadeus, invitați ca Andreea Bănică, Lidia Buble, Răzvan Simion, Giulia, Ioana Flora, Tily Niculae, Andreea Maria Varlan, Lorena Ben, Hevito, Gabriela Simion, Xonia, Alexandra Badoi, Arthur, Rucsandra Hurezeanu, Andrei Nastase, Cornel Dinu Jr și reprezentanți media au fost introduși în universul alb de ….

Cotabiţă, singurul "fotomodel" bărbat lângă 15 femei superbe

Cel mai aşteptat eveniment monden, petrecerea anuală organizată de revista OK!, are loc în această seară, cu mare fast, la “Le Château”, castelul din Inima Bucureştiului. În centrul atenţiei au fost designerii autohtoni şi muzele lor. 16 creatori de modă au acceptat provocarea OK!, de a-şi imagina o ţinută demnă de Hollywood …

Gianina Corondan, în cea mai transparentă rochie!

Gianina Corondan a fost dintotdeauna o fire mai excentrică, mai ales la stilul vestimentar. Vedeta de televiziune a fost prezentă joi seară (21 ianuarie) la petrecerea revistei Vip, care a avut loc la ”Le Château”.
Deşi are 44 de ani, Gianina Corondan nu ezită să poarte ţinute sumare….

Ca la hollywood! cele mai spectaculoase ținute purtate la ok!

Petrecerea, care a avut loc în spațiul elegant de la Le Château, a strâns laolaltă, așadar, cele mai îndrăgite staruri din showbizul românesc. Etalând ținute dintre cele mai elegante, vedete precum Andreea Bănica, Magda Pălimariu, Cristina Spătar, Brigitte Sfăt, etc. au strălucit, aseară, pe covorul roșu! Haideți să le vedem ….

Giulia Nahmany, răvășitoare la petrecerea ok!

Giulia Nahmny (33 de ani) a fost o apariție absolut superbă la petrecerea OK!, joi seară (27 octombrie). Îmbrăcată într-o rochie de culoare argintiu-metalic, semnată de Maria Lucia Hohan, designerul care le îmbracă pe cele mai bine cotate celebrități de la Hollywood, Giulia nu a fost mai prejos de vedetele de peste Ocean…

Outfituri black la ok! designers on the red carpet

Negrul e întotdeauna o alegere safe pentru ţinutele de seară, dar şi elegantă, care subţiază, conturează şi ascunde imperfecţiunile, lăsând o notă de mister. Iată care au fost vedetele care au optat pentru negru la petrecerea revistei OK! de la Le Château…..

Ce elegantă a fost Andreea Bănică la un eveniment monden

Andreea Bănică (37 de ani) a fost prezentă la aniversarea de 14 ani a revistă Beau Monde, miercuri (25 noiembrie). Evenimentul a avut loc Le Château din București. Artista a optat pentru o ținută foarte elegantă, în tendințe, și a demonstrat că este sexy chiar dacă nu își scoate la înaintare formele apetisante…..

Buluc de vedete la o petrecere amânată de tragedia din colectiv

„Plouă” cu vedete la un party așteptat de mai bine de patru luni. Devenise tradiție ca, în fiecare toamnă, revista TV Mania să premieze vedetele consacrate pe micul ecran și show-urile tv de succes. Anul trecut, însă, petrecerea nu s-a mai ținut, datorită tragediei din clubul Colectiv…

Sore, ţi-au crescut sânii odată cu burtica!

Petrecerea OK! – “James Bond Party” organizată de revista OK!, la Le Château, a adunat, joi seară, toată crema show-biz-ului românesc. Cătălin Botezatu, Claudia Pavel, Claudia Pătrăşcanu sunt doar câteva dintre vedetele care şi-au etalat ţinutele de gală. Multe reprezentante ale sexului frumos au încercat să fie „Bond Girl”….

Leon Danila distins cu premiul foreign policy România

Reportajul emoționant, difuzat de BBC News, face o radiografie a sistemului medical românesc din care pleacă majoritatea medicilor și care nu reușește să oprească hemoragia tinerilor doctori talentați care preferă să plece în afara țării decât să muncească în România. Cu atât mai remarcabilă este pasiunea doctorului Leon Dănăilă ….

Ok! james bond party. Cele mai spectaculoase apariții pe covorul roșu

Miercuri seară, James Bond a sosit și la București. N-a fost vorba chiar de Daniel Craig în persoană, ci de spiritul celebrului film cu Agentul 007, pe care revista OK! l-a imprimat petrecerii sale tematice, OK! James Bond Party. În spațiul opulent, desprins parcă din celebrafranciză, spectaculosul Le Château…

OK! James Bond party. Cele mai spectaculoase apariţii pe covorul roşu.

În spaţiul opulent, desprins parcă din celebra franciză, al castelului din Inima oraşului Bucureşti, spectaculosul Le Château, au fost prezente unele dintre cele mai mari vedete ale zilei. Vorbim de Diana Munteanu, Andreea Bănică,Virgil Ianţu, Anca Ţurcaşiu, Zoli Toth, Petre Fumuru, Ilinca Vandici, Şerban Copot etc. ….

Ce rochii sexy au ales vedetele la OK! James Bond party.

Vedetele din showbiz au fost prezente miercuri seară (28 octombrie) la cea mai mare petrecere tematică a anului. OK! Magazine a organizat la Le Château evenimentul OK! James Bond Party. Printre artistele prezente s-au numărat Cristina Spătar, Claudia Pătrăşcanu, dar şi Roxana Blagu, ex-Trident, acestea făcându-se remarcate ….

Bărbaţi celebri la ok! James Bond party. Cine a intrat cel mai bine în costumul agentului 007?

Dress code-ul black tie al petrecerii organizate de revista OK! aseară, cu ocazia premierei mondiale a noului film din seria James Bond, Spectre, a fost respectat cu brio de vedetele masculine din peisajul monden românesc. De la Virgil Ianţu, la Petre Fumuru, Cătălin Botezatu şi Zoli Toth, toţi invitaţii celebri ai evenimentului de la Le Château…

Luana Ibacka, moment artistic la ok! James Bond party

Vedeta de televiziune și partenerul său de dans, Dragoş, au oferit un moment de tango în cadrul evenimentului James Bond, organizat de revista „OK! România” la Le Château…

Giulia & Vlad Huidu: "trebuia să ne rătăcim ca să ne întoarcem unul la altul"

„Când extremele se atrag”… Sub sintagma asta tră­ieşti într-o discuţie cu ei. Vlad şi Giulia, soarele şi strada. Câteva întâlniri cu care destinul insistă, iar „soarele iese şi pe strada lor” – sub sintagma asta se pleacă dintr-o discuţie cu ei. Restul sunt amănuntele care fac povestea amuzantă…

Divele anilor '90 – Monica Davidescu

Dar ea ar fi genul de copil care să-şi dorească o astfel de expunere?
Am să-ţi răspund la întrebarea asta când ea o să ajungă la adolescenţă. Atunci i se va dezvolta sau va pieri această sclipire din ea. Îi deschid uşile în sensul ăsta, am luat-o cu mine la şcoala de teatru unde predau, o luăm cu noi…

Bianca Drăguşanu a croit rochii și pentru miresici

Recent, Bianca a realizat o spectaculoasă ședință foto la centrul de evenimente „Le Château”, din Capitală, mai exact un pictorial cu rochii de mireasă, realizate manual în atelierul ei. Astfel, roșcata își va extinde portofoliul, după ce a avut un succes real cu rochiile de seară purtând semnătura ei și pe care le vinde ca pâinea caldă…

Le Château - castelul din Inima Bucurestiului

Reprezentatii “Le Château Evenements” au dorit, inca de la inceput, sa functioneze in deplina legalitate, fara compromisuri si cu respectarea intocmai a tuturor prevederilor legale, iar atunci cand au apelat la serviciile JuristFirme, am fost incantati sa participam la un astfel de proiect, in care nimic nu este lasat la voia intamplarii…

Imagini, în direct, din Le Château - castelul din Inima capitalei!

Numărătoarea inversă a început, mai sunt doar câteva ore până la Gala Stars Awards, premiile showbiz ului românesc se decernează în această seară…

Le Château - evenimente corporate de succes în centrul Bucureștiului

Le Château a fost proiectat de la zero, în spiritul și în armonia pe care le regăsim în cele mai frumoase castele din Hexagon, pentru a putea omagia rolul determinant pe care l-au avut regii Franței în dezvoltarea culturii, artelor și arhitecturii universale. Iar rezultatul este copleșitor pentru toți cei care trec pragul Le Château …

Le Château – castelul din Inima orasului

Cea mai spectaculoasa locatie pentru evenimente din Bucuresti a fost gazda unui eveniment remarcabil: Casa Lux a sarbatorit 21 de ani de la aparitia primei editii! In cadrul elegant si rafinat al Castelului din Inima Bucurestiului, redactia Casa Lux si-a intampinat invitatii cu bucuria celebrarii acestui moment …

Lansarea colectiei reborn by Alexandra Calafeteanu

Nici nu știu cum să încep să mai spun ceva despre această feerie cu care Alexandra Calafeteanu a impresionat încă o dată.
Alexandra, un om drag sufletului meu, despre care am mai povestit pe blog, a lansat o nouă colecție și a apărut în fața a 300 de…

Ziua justitiei, sarbatorita de UJR

Uniunea Juristilor din Romania, condusa de Ion Chelaru (foto), a sarbatorit, joi 30 iunie 2016, Ziua Justitiei. Evenimentul a avut loc la „Le Château” (Castelul) din Bucuresti. Au participat Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, presedintele UNBR, av. Gheorghe Florea, presedintele Asociatiei Magistratilor…

"Stars Awards" – cea mai importantă gală a anului 2016!

“Stars Awards” – cea mai importantă gală a anului 2016! Antena Stars a decernat premiile showbiz-ului românesc! …

Televiziunile au scos artileria grea la prima întâlnire a mass-media din acest an

Aglomeratie mare marti seara, la Le Château, acolo unde a avut loc prima reuniune din acest an a vedetelor din media romaneasca. Evenimentul a adus laolalta toate televiziunile din Romania, veniti acolo cu mic, cu mare, fie in calitate de invitati, fie in timpul programului de lucru, pentru a lua interviuri colegilor…

Juniorii de azi, campionii de mâine

Castelul din Inima Bucureștiului – „Le Château“ – a găzduit pe 25 februarie Balul JUNIOR SPORT, eveniment organizat de către Revista Junior Sport și Trima Events, care a avut drept parteneri oficiali Ministerul Educaţiei și Cercetării Ştiinţifice și Universitatea de Educaţie Fizică și Sport București, fiind susţinut …

Cele mai preţioase opere de artă din colecţii particulare

Tocmai pentru că echipa Le Château înţelege importantă artei în înfrumuseţarea spiritului uman, castelul din Inima oraşului va avea elemente pictate spectaculos care îi vor da o notă de unicitate. Tablourile reale care vor împodobi pereţii şi toate celelalte elemente de pe tavan şi cupola vor întregi aerul de …