Organizare botez București

Petrecerea de botez la castelul din Inima capitalei

Un loc desprins din basmele cu prinți și prințese, Le Château este cadrul cel mai potrivit pentru organizarea petrecerii primului eveniment din viața copilului dumneavoastră, Botezul.

Le Château – Castelul din Inima Capitalei – cea mai elegantă locație pentru organizare Botez București este alegerea ideală a celor ce doresc să organizeze o petrecere de botez, la cel mai înalt standard estetic și calitativ. Beneficiind de un spațiu extrem de generos și, în același timp funcțional, la Le Château veți putea organiza o petrecere de botez pentru un număr de invitați între 80 și 400 de persoane, dispunerea și alocarea meselor realizându-se optim cu ajutorul sistemului informatizat de management al evenimentelor, ținând cont de necesitățile specifice și de tematica petrecerii. Cu sprijinul echipei de ingineri proprii, precum și a echipamentelor puse la dispoziție de Le Château, petrecerea de botez va depăși orice așteptare a invitaților dumneavoastră.

Un moment de socializare sau de relaxare este întotdeauna binevenit, iar ampla terasaă înconjurată de elegante spatții verzi este spațiul ideal pentru discuții tete-a-tete. Lobby-ul Castelului înglobează o serie de elemente extrem de elegante și funcționale pentru sporirea gradului de confort al invitaților: o garderobă indispensabilă în eventualitatea unor condiții meteo nefavorabile, un bar elegant ce deservește exclusiv această zonă, loje intime pentru discuții și pentru momente de relaxare, precum și sisteme de proiecție LCD, perfect integrate în designul clasic al locului.

Pe generoasa scenă a Sălii Principale veți putea derula un program artistic desăvârșit, cu ajutorul instalației profesionale de sonorizare, a sistemului de proiecție HD, precum și a sistemelor inteligente de lumini și efecte speciale. Atmosfera creată pe scenă va putea fi reprodusă cu ușurință în întreaga sală de bal cu ajutorul celor 14 sisteme de lumini inteligente dispuse discret, însă strategic, în întregul spațiu, astfel încât, alături de intensa strălucire a candelabrelor și cu ajutorul sistemului de iluminare ambientală RGB, să creați o atmosferă de poveste.

Împreună cu experimentații gastronomi ai Le Château specializați în organizare botez și cu sprijinul consilierului dumneavoastră, aveți acum posibilitatea de a crea adevărate meniuri de botez “fine dining” sau veți putea opta pentru unul dintre meniurile deja consacrate, reale capodopere culinare ce vor face deliciul invitaților.

Pentru momentele de odihnă și pentru confortul nasilor sau al micuțului sărbatorit, aveți la dispoziție un apartament DeLuxe complet funcțional și dotat după cele mai înalte standarde, astfel încât timpul petrecut la Castel să fie cu adevărat memorabil.

Vă invităm cu drag să ne faceți o vizită și să experimentați tot ceea ce înseamnă organizarea botezului, în Inima Bucurestiului, alături de un ceai și prăjitură realizată de maestrul nostru cofetar!

Suntem aici să vă răspundem la orice întrebare.

Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.