Salon nuntă București

Le Château transformă visele în realitate - Nunta la Castel, în cel mai elegant salon de nunta din Bucuresti.

                Le Château – Castelul din Inima Capitalei este cel mai sofisticat și elegant salon de nuntă din București, situat în centrul orașului, fiind destinat celor care își doresc organizarea unei nunți de vis, cu adevărat memorabilă pentru ei și pentru oaspeții lor.

Vă invităm să faceți o vizită Castelului, unde veți descoperi un decor unic și o atmosferă aristocrată, în care frumusețea și eleganța se împletesc într-un ambient de poveste, inspirat de atmosfera clasică a castelelor de odinioară, un salon de evenimente de lux cum rar veți mai găsi în București.

Salonul de nunta Le Château e localizat la adresa Strada Turturelelor numărul 11, Sector 3, București. Vă așteptăm cu drag să alegeți cel mai elegant salon de evenimente de lux din Bucuresti.

gradina salon nunta

 
Le Château este locul în care toate dorințele vă sunt împlinite, până în cele mai mici detalii. Atmosfera clasică opulentă aduce aminte de balurile aristocrate, atunci când doamnele și domnii se înscriau la o paradă pretențioasă de rochii și costume, pentru a-și etala stilul propriu.

Luxul, eleganța și rafinamentul sunt doar câteva dintre elementele care definesc acest salon de nuntă cu adevărat special, întocmai cu ceea ce vă doriți pentru această zi importantă din viața voastră și anume, o nunta de vis.

interior salon nunta

Castelul din Inima Capitalei beneficiază de un spațiu extrem de generos și, în același timp funcțional, astfel încât veți putea organiza nunta pentru un număr de invitați de până la 400 de persoane, dispunerea și alocarea meselor realizându-se, în timp real, cu ajutorul sistemului informatizat de management al evenimentelor, specific unor locații de nuntă.

Toate astea pentru a crea din Le Château una dintre cele mai fastuoase locații de nuntă din București.

mire si mireaza in salon

Cu sprijinul echipei de ingineri proprii, precum și a echipamentelor profesionale, puse la dispoziție de Le Château Salon de Nuntă București pentru organizarea nunții ideale, petrecerea va depăși orice așteptare a invitaților dumneavoastră.

Încă de la intrare, cu ajutorul sistemelor de proiecție exterioară de mari dimensiuni veți putea derula imagini sau mesaje personalizate, în acord cu tematica nunții.

Apoi, terasa exterioară de mari dimensiuni a Le Château Salon de nuntă București, vă invită la un moment de socializare sau de relaxare în aer liber, înconjurați de elegante spații verzi, unde pot fi servite băuturi pe timp de vară.

Lobby-ul Castelului înglobează o serie de elemente extrem de elegante și funcționale pentru a crește gradul de confort al invitaților: o garderobă indispensabilă în eventualitatea unor condiții meteo nefavorabile, un bar elegant ce deservește exclusiv aceasta zonă, loje intime pentru discuții și pentru momente de relaxare, terasă în aer liber, precum și sisteme de proiecție LCD, perfect integrate în designul clasic al locului.

Le Château se mândreşte cu un salon de evenimente de 500 de metri pătraţi, o terasa în aer liber de 260 de metri pătraţi, un lobby generos, spatii ce pot acomoda pana la 800 de invitați, scenă impunătoare de 130 de metri pătraţi demnă de un adevărat amfiteatru.

scena salon de nunta

Pe generoasa scenă a Sălii Principale din salonul de nunta veți avea parte un program artistic complet, cu ajutorul instalației profesionale de sonorizare, a sistemului de proiecție HD, precum și a sistemelor inteligente de lumini și efecte speciale, accesorii specifice unui salon de evenimente.

Organizarea evenimentelor de lux in salonul de nunti Le Château ne claseaza printre cei mai buni din București.

prezidiu salon de nunta

De asemenea, pentru momentele de odihnă și pentru confortul mirilor, aveți la dispoziție un apartament DeLuxe complet funcțional și dotat după cele mai înalte standarde, astfel încât seara petrecută la Castel să fie cu adevărat memorabilă.

Toate acestea fac din Le Chateau unul dintre cele mai elegante saloane de nunți din București iar pe noi, printre cei mai buni în organizarea evenimentelor de nunți de vis.

apartament salon de nunta

Vă invităm cu drag să ne faceți o vizită și să experimentați tot ceea ce înseamnă un adevarat salon de nunta, în inima Bucurestiului, alături de un ceai și prăjitură realizată de maestrul nostru cofetar!

Completați din timp formularul de mai jos, specific pentru saloane de nunți, pentru o oferta specială de la salonul nostru.