Idei de cadouri romantice pentru Valentine’s Day

Februarie este luna care sta sub semnul iubirii. Ziua Indragostitilor se apropie si, in ciuda provenientei de import a acestei zile, este o ocazie in plus pentru a celebra dragostea. Cele mai multe cupluri fac schimb de cadouri traditionale in aceasta zi, asa cum ar fi ciocolata, sampania sau jucariile de plus. Desigur, farmecul candid al acestora nu poate fi ignorat insa la un moment dat, astfel de gesturi cad in desuet. Atunci cand relatia dintre doua persoane atinge un anumit grad de maturitate, gesturile simbolice trebuie sa tina pasul. Poate tocmai de aceea, in toata lumea, cu ocazia acestei zile creste exponential numarul de cereri in casatorie. Prin urmare, iata care sunt sugestiile Le Château pentru cadouri elegante de Valentine’s Day.

In locul trandafirului rosu, surprinde-ti iubita cu un aranjament floral inedit. Acesta nu trebuie sa aiba neaparat dimensiuni ample, ci poate fi spectaculos prin linia arhitecturala. Indreapta-te catre un aranjament care sa impleteasca simbolismul trandafirilor cu eleganta florilor exotice, asa cum ar fi orhideele mokara sau protea. Alaturi de accesoriile vegetale, un astfel de cadou va lasa o impresie placuta, cu atat mai mult cu cat eleganta acestui gest poate fi intrecuta cu greu.

Asa cum spuneam mai devreme, in preajma Valentine’s Day, numarul cererilor in casatorie creste peste tot in lume. Tocmai de aceea, daca povestea voastra de dragoste a ajuns in acel punct, este o zi perfecta pentru a va promite unul celuilalt vesnicia. Apoi, dupa ce inelul de logodna va impodobi mana persoanei iubite, va asteptem in Castelul din Inima Orasului pentru a sarbatori o nunta de poveste.

Bijuteriile, in general, sunt cadouri mai mult decat potrivite si infinit mai elegante decat o jucrie de plus, motiv pentru care pot fi daruite cu incredere in orice ocazie speciala, inclusiv de Ziua Indragostitilor. Pentru ca suntem in cautarea unui cadou romantic, o varianta ideala este o bijuterie, asa cum ar fi o bratara, un colier sau cercei impodobite cu pietrele pretioase cu rol de talisman in functie de luna in care s-a nascut purtatoarea acestora. Iata care sunt pietrele pretioase asociate fiecarei luni in parte:  ianuarie – granat, februarie – ametist, martie – acvamarin, hematit,  aprile – diamant,  iunie – perla, iulie – rubin, august – carneol, septembrie – safir, octombrie – opal, noiembrie – topaz, decembrie – topaz albastru.

Ultima sugestie de cadouri pentru Valentine’s Day oferita de echipa Le Château este o experienta multisenzonriala inedita: concertul cantaretei Peggy Zina care se va desfasura la Castelul din Inima orasului pe 13 februarie. De Ziua Indragostitilor, oaspetii Le Château se vor bucura de un concert extraordinar care aduce un strop din caldura Heladei in mijlocul iernii. Mai mult de atat, intreaga experienta este conceputa in asa maniera incat sa rasfete toate simturile. Astfel, cuplurile de indragostiti se vor bucura de muzica pop in interpretarea celebrei artiste, precum si de aromele bogate ale bucatariei traditionale grecesti.  Echipa Le Château a gandit mai multe pachete de servicii destinate acestui eveniment, in functie de preferintele fiecarui cuplu. Pentru informatii suplimentare si rezervari, va stam la dispozitie la numerele de telefon: 0725.333.333, 0735.224.444 si 0720.033.133.