RESTAURANT NUNTA BUCURESTI

Alege o nuntă exclusivistă, în restaurantul tău,

la Castelul din Inima Capitalei.

             Le Château – Castelul din Inima Capitalei, cel mai spectaculos restaurant de nunta din Bucuresti este locul în care cele mai elegante petreceri de nuntă devin realitate, locul în care facilitățile oferite și serviciile culinare se situează la nivelul unui autentic restaurant “fine dining”. Nunta într-un castel este visul tuturor femeilor care şi-au imaginat, încă din copilărie, cum va decurge acest eveniment important din viaţa lor.

Astăzi, Le Château transformă o dorinţă ascunsă într-o poveste reală, fără a fi nevoie de compromisuri, fiind printre cei mai buni in organizarea de nunti din Bucuresti.

salon restaurant nunta bucuresti

 

 

Restaurant nunta Bucuresti – restaurantul nuntii de vis

Localizat în centrul Capitalei, în zona Pieţei Alba Iulia și al bulevardului Unirii, Castelul a fost gândit, încă din faza de proiectare, ca o autentică sală de bal, sofisticată și elegantă, cu atenție maximă pentru acele detalii care fac diferența, oferind servicii și facilitați la cele mai înalte standarde pentru un restaurant de nunta în Bucuresti.

Finisajele somptuoase, cât și interioarele generoase, transformă sala de bal într-un spațiu polivalent, care se poate transforma radical în funcție de tematica aleasă.

În designul Le Château – restaurant nunta Bucuresti, stilul modern se împleteşte cu luxul clasic, strălucirea se reflectă în pardoselile ample din marmură intarsiată şi în picturile murale, iar volumul este dat de coloane impunătoare şi candelabre cristaline.

Întreg spațiul devine însuflețit cu ajutorul echipamentelor profesionale complete de sonorizare, a efectelor de lumini și de proiecție ce includ lumini de scenă, lumini ambientale inteligente şi lumini arhitecturale, proiectoare profesionale, laser show, plasme de mari dimensiuni şi un impunător ecran de proiecție, zone in aer liber astfel încat spectacolul nunții la Castelul din Inima Capitalei sa ofere tuturor invitaților experiențe si emoții memorabile.

intrarea in fastuosul restaurant

Beneficiind de un spațiu extrem de generos și, în același timp funcțional, la Le Château – Restaurant Nunta Bucuresti veți putea organiza nunta pentru un număr de invitați cuprins între 100 și 400 de persoane, dispunerea și alocarea meselor realizându-se optim cu ajutorul sistemului informatizat de management al evenimentelor, ținând cont de necesitățile specifice și de tematica petrecerii de nuntă.

Împreună cu experimentații maestrii culinari ai Le Château și cu sprijinul consilierului dumneavoastră, aveți acum posibilitatea de crea adevărate meniuri de nuntă “fine dining” sau veți putea opta pentru unul dintre meniurile deja consacrate, reale capodopere culinare ce vor face deliciul invitaților.

Maeștrii noștri culinari vă vor pune la dispoziție capodopere culinare pentru de meniuri de nuntă, toate create special pentru delectarea invitaților și deliciul mirilor. Servire ireprosabila facuta de personal specializat, meniuri de nunta realizate de maestrii bucatari, aranjarea meselor ca la c arte.

servirea mesei in restaurant

Facilităţile oferite de Le Château Ballroom Bucuresti acoperă absolut orice necesitate pentru ca petrecerea de nuntă organizată în acest spaţiu să atingă perfecţiunea: echipă de bucătari de talie internaţională, o terasă multifuncţională care poate fi amenajată pentru cocktailuri relaxante sau ceremonii în aer liber, locuri de parcare, apartament DeLuxe și, nu în ultimul rând, o echipă dedicată, formată din cei mai buni și mai experimentați specialiști din Bucuresti facand din Le Château unul dintre cele mai elegante restaurante de nunți.

imagine de ansamblu restaurant nunta

Le Château îşi extrage permanent energia din echipa de profesionişti ce transformă orice eveniment într-o amintire de neuitat pentru fiecare oaspete al Castelului. Prin multitudinea de experienţe memorabile oferite, de trăiri intense şi de incântatoare percepţii senzoriale care vă transpun într-o altă lume, Le Château este o experiență unică în România.

gradina restaurantului

Vă invităm cu drag să ne faceți o vizită și să experimentați tot ceea ce înseamnă un adevarat salon restaurant de nunta, în inima Capitalei, alături de un ceai și prăjitură realizată de maestrul nostru cofetar!

Completați din timp formularul de mai jos, specific pentru organizare nunți, pentru o oferta specială de la restaurantul nostru.