Scrisoare deschisă pentru cadrele medicale din România

Scrisoare deschisă pentru cadrele medicale din România

Laura Tatoli, Le Château: Am trăit bucuria unui moment de apreciere pentru acești eroi nerecunoscuți ai zilelor noastre

            Am admirat, întotdeauna, cadrele medicale pentru munca nobilă pe care o depun, pentru anii de pregătire și pentru gărzile interminabile pe care mulți dintre aceștia le realizează pentru bine nostru, al tuturor. Totodată, am apreciat, de-a lungul timpului, și actul managerial al unor medici care au reușit să organizeze și să modernizeze unități de profil din țara noastră, întărind ideea că omul sfințește locul.

            Sunt Laura Tatoli, managing partner al Le Château, iar aceasta este povestea evenimentului care a avut drept slogan “De 50 de ani în slujba pacienților noștri”, văzută prin ochii mei și a echipei care a găzduit “Zilele Spitalului Clinic de Urgență Sfântul Pantelimon din București”. În momentul în care am aflat că instituția medicală sărbătorește 50 de ani de la înființare și că intenționează ca o parte din activitățile dedicate acestui moment aniversar să fie găzduite de Le Château – Castelul din Inima Capitalei, primul meu gând a fost că îmi doresc să le fiu alături în tot ceea ce își propun să realizeze. Pentru că un moment de gală pentru niște oameni care sunt, de multe ori, eroi nerecunoscuți ai societății în care trăim, este, probabil, cel mai mărunt semn de apreciere pentru devotamentul lor și pentru meseria pe care o practică zi de zi, neîncetat.

            M-am bucurat enorm când am observat sinergia extraordinară dintre echipa mea și reprezentanții spitalului responsabili de organizare, așa că documentele administrative au fost rezolvate în timp util, astfel că noi, cei din echipa Le Château, am putut să ne concentrăm pe îmbunătățirea serviciilor oferite și ne asigurăm că experiența noastră va pune în valoare așa un moment special.

            În prima zi de septembrie 2022, atunci când festivitățile urmau să se desfășoare la Le Château, cele dintâi momente au fost workshopurile și prezentările medicale, precum și o conferință de presă, iar pe seară au urmat “Cocktailul de Gală” și “Gala Omagială de Premiere”, fiind onorați să găzduim cele câteva sute de persoane care ne-au trecut pragul de-a lungul zilei. A fost o reală plăcere să mă bucur de prezența cadrelor medicale ale spitalului, în ținute black tie, perfect armonizate cu eleganța și aerul clasic al Castelului din Inima Capitalei. Evident că emoțiile mele au atins cote maxime în momentul în care am fost invitată pe scenă, cu scopul de a primi mulțumiri din partea organizatorilor, pentru echipa pe care o coordonez și proiectul pe care l-am realizat împreună. Seara s-a încheiat într-o atmosferă destinsă, în care toți cei prezenți au apreciat preparatele special realizate pentru acest eveniment de către Chef-ul nostru și echipa sa.

            Întotdeauna am fost de părere că oamenii care îți sunt alături, fie că e vorba de prieteni sau parteneri de afaceri, sunt cei care îți definesc caracterul și care oferă acel moment de satisfacție al drumului ales corect în viață. Alături de acești distinși domni și doamne, cadre medicale ale Spitalului Clinic de Urgență Sfântul Pantelimon, am simțit toate aceste lucruri, concentrate într-o singură seară, de la prietenie, respect, energie pozitivă și rafinament, iar ei, la rândul lor, sunt sigură că au apreciat pe deplin eleganța Le Château și profesionalismul echipei noastre.

Admirație și prețuire pentru toate cadrele medicale din România!

Cu drag, 

Laura Tatoli