Organizare petreceri private

Petrece împreună cu prietenii sau familia în cel mai autentic stil glamour, la castelul din Inima capitalei.

Le Château – Castelul din Inima Capitalei, cea mai spectaculoasă locație pentru organizarea petrecerilor private din București, este locul în care puteți crea pentru invitații dumneavoastră momente de încântare și distracție cu totul inedite, locul în care facilitățile oferite și serviciile culinare se situează la nivelul unui autentic restaurant “fine dining”, pe măsura petrecerii dorite.

Castelul din Inima Capitalei se situează în topul preferințelor celor care doresc să organizeze o petrecere privată, la cel mai înalt standard estetic și calitativ. Fie că este vorba despre un eveniment de anvergură – o petrecere privată între prieteni, de o aniversare, o reuniune alături de colegi sau de o cină intimă la lumina lumânărilor sub impunătoarele candelabre ale sălii de bal, petrecerea privată de la Castelul din Inima Capitalei va încânta fiecare invitat.

Beneficiind de o amplasare privilegiată în centrul Bucureștiului, de un spațiu extrem de generos și, în același timp, funcțional, la Le Château veți putea organiza o petrecere privată pentru un număr de invitați cuprins între 30 și 400 de persoane, dispunerea și alocarea meselor realizându-se optim cu ajutorul sistemului informatizat de management al evenimentelor, ținând cont de necesitățile specifice și de tematica petrecerii. Cu sprijinul echipei de ingineri proprii, precum și a echipamentelor puse la dispoziție de Le Château, petrecerea va depăși orice așteptare a invitaților dumneavoastră.

Un moment de socializare sau de relaxare este întotdeauna binevenit, iar ampla terasă înconjurată de elegante spații verzi este spațiul ideal pentru discuții tete-a-tete sau pentru organizarea unui cocktail de întâmpinare.

Lobby-ul Castelului înglobează o serie de elemente extrem de elegante și funcționale pentru sporirea gradului de confort al invitaților: o garderobă indispensabilă în eventualitatea unor condiții meteo nefavorabile, un bar elegant ce deservește exclusiv aceasta zonă, loje intime pentru discuții și pentru momente de relaxare, precum și sisteme de proiecție LCD, perfect integrate în designul clasic al locului.

Pe generoasa scenă a Sălii Principale veți putea derula un program artistic desăvârșit, cu ajutorul instalației profesionale de sonorizare, a sistemului de proiecție HD, precum și a sistemelor inteligente de lumini și efecte speciale. Atmosfera creată pe scenă va putea fi reprodusă cu ușurință în întreaga sală de bal cu ajutorul celor 14 sisteme de lumini inteligente dispuse discret, însă strategic, în întregul spațiu, astfel încât, alături de intensa strălucire a candelabrelor și cu ajutorul sistemului de iluminare ambientală RGB, să creați o atmosferă incendiară.

Vă invităm cu drag să ne faceți o vizită și să experimentați tot ceea ce înseamnă organizarea organizarea unei petreceri private, în Inima bucurestiului, alături de un ceai și o prăjitură realizată de maestrul nostru cofetar!

Suntem aici să vă răspundem la orice întrebare.

Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.