Galerie evenimente corporate

Kids fashion week Romania 2018

Festivalul de modă pentru copii, Kids Fashion Week Romania, aflat la cea de-a treia ediție, a fost găzduit de „Castelul din Inima Bucureștiului” – Le Château, și organizat de actorul și regizorul Stelian Milu.

Cei prezenți au urmărit ultimele trenduri în modă pentru copii, prezente în colecțiile designerilor Cătălin Botezatu, Clara Rotescu, Nicoleta Negura, Ambra Design prin Cristina Iacomi, AnnaBebe, Two Kids, Princess Couture, Vec Design by Claudia Suciu. Pe podiumul KFW a fost lansată, în cadrul secțiunii „Teen”, în premieră națională, colecţia de haine pentru adolescenți Ambra Design. Printre micile modele prezente i-am putut urmări pe copiii vedetelor Anca Serea, Simona Pătruleasa Ivanof, Ianna Novac, Dan Cruceru, Bianca Ioniță Pena și Daniela Gyorfy.

Gala business days 2018

Gala Business Days a premiat oamenii de afaceri și companiile care s-au evidențiat în 2017. Evenimentul, desfășurat la Le Château, a adunat cele mai mari companii din țară și cei mai cunoscuți antreprenori, business angels și șefi de companii din România, într-un eveniment ce a devenit un etalon în lumea de business din țara noastră.

Gala federaţiei române de gimnastică 2017

Le Château – Castelul din Inima Capitalei a găzduit gala Federației Române de Gimnastică în care a fost lansat unul dintre cele mai ambițioase programe de selecție națională din cadrul mișcării olimpice românești. De asemenea, acest moment marchează începutul colaborării dintre FRG și Le Château care, în calitate de partener strategic și sponsor, va susține activitatea și demersurile sportive ale federației pe termen mediu și lung.

Raluca zenga lansare carte

În decorul de poveste al Le Château – Castelului din Inima Capitalei, Raluca Zenga și-a lansat primul volum de poezii din carieră: “Dragostea 3D”, o carte dedicată soțului ei, binecunoscutul Walter Zenga. Evenimentul s-a desfășurat sub forma unui afternoon tea autentic, o întâlnire informală cu prietenii și cunoscuții familiei Zenga, care au ținut să le fie alături în acest moment plin de emoție.

Romanian travel forum 2017

Miercuri, 15 martie 2017, toată industria de travel din România s-a adunat la Romanian Travel Forum, eveniment găzduit de Le Château şi organizat de Innovation Travel, în parteneriat cu Consulatul Onorific al Bulgariei şi sprijinit de Asociaţia Incoming România. Peste 150 de participanţi au reuşit să identifice soluţiile viabile de promovare şi valorificare ale potenţialului turismului românesc, printr-o mai bună comunicare între touroperatorii specializaţi pe incoming şi MICE, hotelierii români, dar şi cei din alte industrii – companii aeriene, transportatori, asiguratori.

Gala antena stars 2017

GALA “STAR AWARDS” – ZECI DE VEDETE PREZENTE LA LE CHÂTEAU, ÎN CEA MAI IMPORTANTĂ SEARĂ A SHOWBIZ-ULUI ROMÂNESC
Jumătatea lunii decembrie a adus la Le Château unul dintre cele mai spectaculoase evenimente ale anului – Gala “Star Awards” – premiile showbiz-ului românesc, un eveniment maraton, cu peste trei ore de transmisie LIVE pe Antena Stars și o organizare de excepție, atât din partea reprezentanților televiziunii, cât și a echipei Le Château.

Elite model look 2016

Pentru al 2-lea an, consecutiv, în atmosfera elegantă a Castelului din Inima Capitalei, la Le Château, a avut loc Finala Naţională a concursului Elite Model Look România 2016. Anul acesta, căştigătorii ediţiei naţionale, Alexandra, de 16 ani, şi Ştefan, de 19 ani, vor reprezenta România la finala mondială a celui mai mare concurs de modele din lume, Elite Model Look 2016, care se va desfăşura la Lisabona.

Balul salvării 2016

Societatea de Salvare Bucureşti şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, au celebrat în data de 28 Iulie 2016, aniversarea a 110 ani de Medicină de Urgenţă Prespitalicească în România. Tot sistemul de management situaţii de urgenţă din Bucureşti–Ilfov şi din toată ţara – personal medical ambulanţă, ISU, Jandarmeria, Poliţia, STS, Prefecturi, au sărbătorit la Castelul din Inima Oraşului, alături de Societatea de Salvare Bucureşti şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, o istorie de nepreţuit: 110 ani de de salvat vieţi împreună.

Superkombat conferinţă de presă

În data de 11 iunie 2018, la Bucureşti, în cadrul centrului de evenimente Le Château – Castelul din Inima Capitalei, Eduard Irimia a anunţat cel mai important proiect din cariera sa antreprenorială, odată cu asocierea produsului său Superkombat cu industria filmelor de acţiune, acest lucru fiind posibil prin finanţarea şi realizarea unor filme de acţiune în care vor apărea atât sportivi sau actori din România, cât şi din alte ţări, toţi aflaţi sub managementul Superkombat. Alături de Irimia s-au aflat doi dintre cei mai cunoscuţi producători de filme de acţiune de la Hollywood – Moshe Diamant şi Christopher Milburn.

Ideal Decor 2018

Revista IDEAL DECOR a împlinit, în luna octombrie, 15 ani de la lansare şi a sărbătorit această aniversare la Le Château, Castelul din Inima Capitalei, alături de prieteni, parteneri şi colaboratori, designeri şi arhitecţi, în compania unor artişti talentaţi. Gazda evenimentului a fost Cătălin Măruţă, care i-a încântat pe invitaţi cu umorul şi spontaneitatea sa, reuşind să creeze momente plăcute şi relaxante.

Gala dilema veche omul cu dileme

Pentru al 3-lea an consecutiv, pe scena Le Château, revista Dilema Veche prin cel mai de seamă reprezentant al său, Sever Voinescu, şi-a desemnat omul cu dileme al anului 2017.

Alături de mulţi oameni de cultură, la eveniment au participat şi Gabriel Liiceanu şi Andrei Pleşu.

Cenaclul flacăra conferinţă de presă.

Gala avantaje 2017 femeia anului

Gala “Femeia Anului 2017”, organizată la Le Château de către Revista Avantaje, a premiat zece femei care au reușit să se facă remarcate în domeniile lor de activitate și care pot fi considerate un exemplu.

Gala TV mania 2017

Cea de-a 15-a ediţie a Premiilor TVmania – singurele premii de televiziune acordate de public – şi-a anunţat câştigătorii pe 22 noiembrie, în cadrul unui spectacol prezentat de actorii Marius Florea Vizante și Irina Teodorescu, după un scenariu de Dan Teodorescu, în atmosfera strălucitoare a Le Château.

Ok magazine 2016

OK! Designers On The Red Carpet – 2016

Designerii români s-au întrecut în creaţii de Hollywood, la OK! Designers On The Red Carpet. Revista OK! a organizat în spaţiul elegant al Castelului din Inima Capitalei, un nou eveniment de gală, aşa cum a obişnuit în fiecare toamnă. De data aceasta, la petrecerea OK! Designers On The Red Carpet, revista OK! a ales să recreeze atmosfera magnetizantă de la marile festivaluri de modă, celebrând, totodată, designerii autohtoni.

Luxury magazine 9 ani

Seara de 23 noiembrie a marcat celebrarea a 9 ani de excelență în activitatea revistei LUXURY Rich&Famous, printr-un eveniment somptuos, cu peste 700 de invitați și o atmosferă exclusivistă. Le Château, Castelul din Inima Bucureștiului, a fost transformat într-un sanctuar al luxului pentru a găzdui Gala LUXURY, unul dintre cele mai elegante și apreciate evenimente ale anului.

Gala capital 2016

Cele mai bune instituţii financiare din România au fost premiate în cadrul Galei Premiilor Capital pentru “Excelenţă în Afaceri” 2016. La eveniment au participat numeroase personalităţi, reprezentanţi ai mediului de afaceri şi ai instituţiilor publice.

Gala premiilor revistei vip

Ianuarie 2016 very impressive party

In atmosfera eleganta si rafinata a Castelului din Inima Capitalei, Revista VIP si-a lansat in luna ianuarie, editia de iarna 2016, in cadrul evenimentului “Very Impressive Party”, prezentat de Gianina Corondan si Radu Buzaianu.
Beneficiind de prezenta unora dintre cele mai reprezentative nume ale scenei culturale si muzicale din Romania, la eveniment au fost prezenti Mitica Popescu, Radu Gheorghe, Adrian Daminescu, Silvia Dumitrescu, CRBL, Marian Ralea, Oana Sarbu, Bianca Brad si multi altii.

Ok! James Bond party 2015

Lansarea celui mai recent film din seria James Bond nu putea fi celebrată în alt loc decât Le Château, într-un cadru opulent și spectaculos, desprins parcă din poveștile pline de suspans ale celui mai cunoscut agent din lume. Sute de invitați, printre care cele mai importante vedete din showbiz, au răspuns invitației revistei OK! Magazine România și au transformat, pentru o seară, Castelul din Inima Capitalei în reședința lui 007!

Premiile "globurile de cristal" 2015 - beau monde

Beau Monde a sărbătorit, la finalul lunii noiembrie, 14 ani de existență, motiv pentru care Le Château a fost gazda unei petreceri pline de spectaculozitate, animată de câteva sute de persoane care au răspuns invitației redacției.

În cadrul evenimentului au fost decernate și Globurile de Cristal – disctințiile care premiază inițiativele de succes din domeniul modei, televiziunii și avangardei artistice.

Men’s health man of the year 2015

Începutul lunii decembrie 2015 a fost dedicat domnilor, care au avut parte de o gală Men’s Health cu adevărat specială, în care au fost premiați bărbații care au excelat în domeniile lor de activitate. Men of the Year 2015 a avut parte de suspans, emoție și spectacol, toate reunite sub același acoperiș, al Castelului din Inima Capitalei…

Elite model look romania 2015

Le Château a găzduit, în luna octombrie 2015, finala națională a concursului Elite Model Look România, cea mai cunoscută competiție din țara noastră destinată descoperirii tinerelor talente din domeniul modellingului. Spectaculoasele probe desfășurate în Castelul din Inima Capitalei au decis cei doi câștigători care au ne-au reprezentat la finala internațională a Elite Model Look de la Milano.

Luxury magazine 8 ani

În seara zilei de 2 decembrie 2015, Castelul din Inima Capitalei a fost gazda elegantei Gale LUXURY, un eveniment care a celebrat cei 8 ani de activitate ai revistei, bucurandu-se de prezenta a peste 500 de persoane. In compania unora dintre cele mai reprezentative branduri de lux prezente pe piata din Romania, invitatii s-au putut bucura in atmosfera nobila si aristocrata a Le Château, de un eveniment cu totul extraordinar..

Gala premiilor cariere 2015 - oameni care ne inspiră. noua generație

A treia ediție a decernării premiilor de excelență CARIERE a avut loc la Le Château, în prezența unor invitați de seamă care au reprezentat, în egală măsură, domeniul antreprenorial din România, cât și cel corporatist.

Au fost acordate zece premii, care au mers la tot atâția oameni autentici, modele care au marcat industria pe care o reprezintă. O seară dedicată profesioniștilor.

Gala forbes 2015 top 500 business awards.

Forbes România a celebrat spiritul antreprenorial, reunind cele mai creative, mai curajoase și mai întreprinzătoare personalități de business din România în Cadrul Galei Forbes 500 Business Awards. Cel mai important eveniment al mediului de afaceri din țara noastră a fost găzduit de Le Château, într-un decor dedicat excelenței și eleganței.

Casa lux 21 ani

În septembrie 2015, Casa Lux a aniversat 21 de ani de existență cu o petrecere plină de rafinament și eleganță în Le Château – Castelul din Inima Capitalei. În mijlocul sutelor de invitați, redacția Casa Lux a premiat excelența în desginul interior si în arhitectură, un moment unic al pieței de profil din România.