Călătorii tematice prin universul Le Château – Castelul din Inima Capitalei

Călătorii tematice prin universul Le Château – Castelul din Inima Capitalei

Trebuie să recunoaștem că tuturor ne plac petrecerile, fie că sunt cele de companie, fie că au loc alături de prieteni sau de familie. Iar dacă petrecerea are o temă anume, distracția este garantată pentru că toate acele elemente în plus ne introduc într-o atmosferă cu adevărat specială. Le Château deține unul dintre cele mai polivalente spații și, pentru că are un design cu adevărat unic, devine cadrul perfect pentru evenimentele tematice, în special cele care se potrivesc cu decorul clasic și opulent al Castelului. Ce-i drept, unele petreceri sunt mai potrivite decât altele, așa că nu încercăm să facem un clasament al temelor care vor anima publicul invitat, pentru că aici vorbim de mulți factori subiectivi, însă entuziasmul nostru nu cunoaște limite atunci când avem o idee și suntem provocați să o punem în scenă.

Prima oprire – New York-ul anilor ‘20

Dacă ar fi să facem o excursie imaginară prin timp și spațiu, poate că prima destinație ar fi în anii ’20, atunci când a avut loc povestea care, mai târziu, s-a transformat în cartea și filmul “Marele Gatsby”. Petrecerile extravagante de atunci se împletesc cu intrigile și poveștile de dragoste, în contextul complicat al New York-ului dintre cele două războaie mondiale. Decorurile fastuoase au adus filmului premiul Oscar, așa că oamenii au fost fascinați instantaneu de imaginile superbe și de scenariul captivant. Iar decorul Le Château este, probabil, cea mai bună opțiune dacă îți dorești să îți impresionezi colaboratorii și prietenii cu o petrecere tematică cu adevărat sclipitoare.

 

Monte Carlo și ale sale nopți magice

Ne întoarcem în Europa și ne imaginăm că suntem în decorul clasic și opulent al Cazinoului din Monte Carlo, acolo unde lumea trăiește viața la superlativ. Decoruri prețioase, povești la fiecare colț de cameră și o lume cu adevărat specială, venită din toate colțurile globului. Acest ambient opulent poate fi reprodus sub candelabrul enorm al Castelului, care cântărește peste o tonă și transformă spațiul într-un cadru feeric. Mese de joc, Blackjack sau poker, alături de băuturi fine și ținute elegante, toate se integrează perfect în spațioasă sală a Le Château, iar dacă de pe scenă se aud melodii interpretate live avem deja scenariul perfect pentru o petrecere memorabilă.

Photo: www.themoment.ro | Alex Curnic

Nebunie ca-n anii ‘80

Cine nu își amintește de fascinanții ani ’80? Cei din Generația X au trăit la intensitate maximă acele vremuri, Millennials au prins doar o mică parte, iar Generația Y deja o consideră retro. Dar trebuie să recunoaștem că toți știm melodiile din acea perioadă, le avem salvate în playlist, ne place să ne îmbrăcăm în cele mai extravagante culori și să dansăm sub un Disco Ball ca și cum nimeni nu ne-ar privi. Este perioada cartofilor prăjiți, a celor mai nebune tunsori și a spiritului liber. Pentru o noapte, Le Château devine cea mai tare discotecă din oraș, cu râuri de confetti, muzică dată la maxim și ringul de dans plin până la refuz. Invitații vor fredona zile în șir după petrecere “I wanna dance with somebody”, “Wake me up before you Go-Go” sau nemuritoarea melodie “Ani de liceu”…

Inegalabilul “Oraș al luminilor”…

Pentru cei mai liniștiți dar la fel de plini de emoție, atmosfera pariziană este poate cel mai frumos decor pentru un eveniment corporate, fie că este vorba de o petrecere de Crăciun sau o aniversare a companiei. Starea aceea care abundă în sensibilitate, luminile care învăluie clădirile și micile bistro aflate la fiecare colț de stradă completează tabloul perfect pentru o seară cu iz de Paris. Iar tablourile aflate din abundență în interiorul Le Château ne duc permanent cu gândul la muzeele celebre din capitala Franței, acolo unde oamenii se refugiază de zgomotul orașului pentru a contempla frumusețea mută a artei. Așa este și Castelul din Inima Capitalei – o oază de emoții și visare în agitația urbană a Bucureștiului…

Călătoria noastră imaginară se oprește aici, însă ideile prin care putem personaliza și adapta Le Château la cele mai îndrăznețe evenimente nu cunoaște limite, fie că vorbim de petreceri moderne sau de cele clasice, în care se respectă întocmai protocolul unor ceremonii de gală. Pentru a putea identifica toate avantajele și a beneficia de sprijinul nostru, o simplă vizită la Castel ne ajută să înțelegem ce fel de eveniment vă doriți și, apoi, îl vom pune în practică, împreună.