Record de cereri pentru Le Château la ExpoMariage 2015!

Weekendul proăspat încheiat a avut loc, în incinta JW MARRIOTT BUCHAREST GRAND HOTEL, cel mai prestigios târg de nunți din capitală, EXPOMARIAGE 2015.

Cea de-a XVII-a ediție ExpoMariage București a fost prima oportunitate de participare la un târg de nunți pentru Le Château, cel mai nou complex exclusivist dedicat evenimentelor de gală, ce își va deschide porțile în primavara acestui an.

Record de cereri

“Vizitatorii târgului au fost extrem de încântați de facilitățile oferite de Le Château. Oferta noastră ultra-all-inclusive a trezit interesul tuturor celor care ne-au trecut pragul. Am înregistrat peste 60 de cereri de oferte atât pentru sezonul 2015 cât și pentru 2016”, a declarat Carmen Ioniță, event manager Le Château.

Standul Le Château, demonstrație de eleganță și rafinament

Decorațiunile de la standul Le Château au fost realizate cu ajutorul aranjamentelor florale din orhidee phalaenopsis, zambile, lalele, trandafiri David Austin și ranunculus acceosorizate cu șiraguri de perle și cristale.

RAL_9874

Cu ocazia târgului ExpoMariage a fost montată o mostră de aranjament tipic pentru evenimentele Le Château:

“Atenția pentru detalii, luxul sofisticat și ofertele promoționale au fost cele trei ingrediente care au câstigat încrederea vizitatorilor. Facilitățile Le Château acoperă absolut orice aspect necesar pentru găzduirea unui eveniment complet: scaune chiavari sau demifotolii îmbracate în catifea de mătase cu monograma brodată, tacâmuri vintage, candelabre uriașe, marmură, picturi în ulei sunt doar câteva dintre detaliile care asigură succesul absolut al unui eveniment. În plus, așa cum este de așteptat de la o sală de evenimente de lux, Le Château este echipat tehnic pentru a face față oricărui eveniment, iar clienții care au reușit să arunce ochii pe alte câteva oferte au apreciat din plin existența acestei tehnologii avansate”, a declarat Carmen Ioniță, event manager Le Château.

RAL_9879

Feedbackul vizitatorilor

Feedbackul venit din partea vizitatorilor a confirmat încă o dată poziționarea Le Château ca fiind cel mai sofisticat complex dedicat evenimentelor de gală, singurul din Capitală ce poate oferi evenimente complete, cu facilități fără precedent în acest moment.

Pentru mai multe detalii și vizionări vă așteptam să ne contactați :

Echipa Le Château

0725 333 333
0731 23 00 00
0721 222 122
laura@le-chateau.ro
www.le-chateau.ro