Miercuri 17 Mai 2017, ÎN PREMIERĂ, pe scena Le Château

Piesa de teatru “Neveste de fotbaliști”
în regia Magdei Catone
Poster teatru landscape site
Miercuri 17 Mai, la Castelul din Inima Capitalei, savuroasa comedie “Neveste de fotbaliști” aflată sub regia artistică și participarea Magdei Catone, este “asezonată” cu minunatele preparate a-la-carte din bucătăria Le Chateau.

Piesa „Neveste de fotbalişti” scrisă de Ivona Boitan este o comedie contemporană, o satiră la adresa unei felii a societăţii noastre, ahtiată după bani, parvenire şi statut social cu orice preţ. Dacă Moliere râdea de burghezul gentilom, „Neveste de fotbalişti” face haz de fetele care ar da orice ca să se mărite cu un fotbalist, pentru a avea un statut social şi financiar garantat, chiar dacă e plătit cu chin şi nefericire.

Scenografia: Carmen Paiu şi Valeriu Mladin

Cu: Magda Catone, Răzvan Oprea, Rocsana Marcu, Mariana Dănescu, Doina Teodoru, Rădița Roșu şi Angel Popescu

Regia: Magda Catone

Durată: 2h

Producător: Magda Catone și TEATRALIS

scena teatru

Oricine poate să vadă o piesă la teatru, însă puțini pot avea privilegiul de a o vedea pe scena Castelului din Inima Capitalei, așa că nu ai de ce să aștepți, rezervă-ți biletele acum și petrece o seară delicioasă, din toate punctele de vedere, în compania „Nevestelor de fotbaliști”!

    “Dinner&Show” sau “Dinner Theater” este o formă de divertisment care a cunoscut un succes fulminant în Statele Unite ale Americii și care a ajuns să fie extrem de apreciată și în Europa. Acesta are loc, de obicei, în localuri exclusiviste, care au capacitatea de a asigura funcționalitatea unei săli de teatru, precum și servicii asociate unui restaurant premium. Mai exact, îl putem asocia cu acel spaţiu unde publicul poate participa la o cină romantică, după care, în același spațiu, este vizionată şi o piesă de teatru sau un spectacol. Pachetul îmbină latura culturală cu cea gastronomică, ambientul formal cu cel informal, alături de decorul elegant al piesei de teatru, savoarea preparatelor culinare cu satisfacția întâlnirii cu artişti cu notorietate foarte mare, toate acestea redând spiritul cultural şi prezentarea unor spectacole de calitate, în locaţii alternative, unde teatrul câştigă din ce în ce mai multi adepţi.

    În prețul biletului de intrare nu este inclusă consumația à-la-carte, spectatorii putând comanda cina, la alegere, dintr-un meniu special pregătit de maeștrii bucătari ai Castelului, numai în perioada 18:00 – 20:00. Piesa de teatru va începe la ora 20:00.

    Astfel, pentru evenimentul în premieră din 17 mai 2017 de la Le Château, vor exista trei categorii de bilete, în funcție de poziționarea din sală, după cum urmează: bilete categoria A – 140 lei, bilete categoria B – 120 lei și bilete categoria C – 100 lei. În prețul biletului, fiecare spectator va beneficia de un Welcome Drink (1 pahar de vin alb/roșu), iar în intervalul 18:00 – 20:00 și de acces la un pachet de băuturi soft-drinks (cafea, ceai, apă plată și minerală, gama Coca Cola, Fanta și Sprite).

Biletele se pot achiziţiona de pe eventim.ro (goo.gl/gkSp1F) sau de la Le Château (Strada Turturelelor, Nr. 11, Bucureşti).

Detalii la telefon 0725 333 333 | 0731 23 00 00

_DSC2134
_DSC2211
_DSC2232
Screen Shot 2017-04-27 at 12.50.22
_DSC2237
_DSC2292