cupluleChateau

Simona si Alexandru Vasile

PERIOADA DE CONTORIZARE S-A INCHEIAT!

“Le Chateau este locatia perfecta pentru o nunta ca-n povesti, cu o echipa de profesionisti atenti la cele mai mici detalii. Multumim Stefaniei si intregii echipe care ne-au fost alaturi si ne-au sprijinit pe tot parcursul organizarii evenimentului, de la prima intalnire de vizionare a locatiei și pana la plecarea ultimului invitat. Un cadru elegant si o atmosfera de poveste au facut din nunta noastra un eveniment cu adevarat memorabil pentru noi si invitații nostri, o zi speciala care va dura o viata.”

Concursul “L’Amour au Chateau” 2016 se desfasoara pe pagina Facebook Le Chateau Evenements (https://www.facebook.com/LeChateauBucharest). La concurs pot participa EXCLUSIV beneficiarii unei nunti organizate in perioada 15 februarie – 15 noiembrie  2016, in locatia Le Chateau din Bucuresti.

A.     Pentru premiul I, se va oferi cuplului castigatorun sejur de o saptamana la Château de Montvillargenne, din regiunea Chantilly, Franta si 2 bilete de avion (clasa economy) Bucuresti-Paris. Sejurul se va efectua in perioada martie-aprilie 2017. Data exacta a sejurului precum si compania aeriana de transport, vor fi comunicate odata cu desemnarea castigatorilor.

B.     Pentru premiul II, se va oferi un sejur de 2 (două) zile in cetatea medievala Sighisoara. Sejurul se va efectua in perioada martie-aprilie 2017.

C.    Pentru premiul III, se va oferi organizarea unei sesiuni foto profesionale in locatia Le Chateau, in perioada martie-aprilie 2017.

Poate participa la acest concurs orice persoana fizica care are varsta minima implinita de 18 ani, indiferent de sex, nationalitate sau religie si care este beneficiarul unui eveniment privat (nunta) organizat in locatia Le Chateau in intervalul 15 februarie 2016 – 15 noiembrie 2016, dupa cum rezulta din contractul de servicii semnat de acesta cu Le Chateau Evenements SRL.