Salon evenimente Bucuresti

Le Château înseamnă, în primul rând, etichetă şi bun gust, ambele desăvârşite de protocolul necesar unor ceremonii care ajung să poarte cu mândrie etichetă ‘de gală’.
despre-noi-noua2

Le Château îşi extrage permanent energia din echipa de profesionişti care transformă fiecare eveniment într-o amintire de neuitat.
Pentru că imaginea Le Château este un cumul de experienţe memorabile, de trăiri intense şi de percepţii senzoriale care vă transpun într-o altă lume, idilică pe alocuri, însa complexă în esenţa ei.

Castelul din Inima Oraşului

Localizat în zona Pieţei Alba Iulia, Le Château a fost gândit, încă din faza de proiectare, pentru a răspunde celor mai exigente nevoi şi pentru a veni în întâmpinarea aşteptărilor unui public elevat, atent la cele mai mici detalii. Aceste nevoi au fost îndeplinite atât prin finisajele somptuoase, cât şi prin interioarele generoase, potrivite unor evenimente de amploare.

În designul Le Château, stilul modern se împleteşte cu luxul clasic, strălucirea se reflectă în pardoselile ample din marmură intarsiată şi picturile murale, iar volumul este dat de coloane impunatoare şi candelabre cristaline.

Wi-Fi de mare viteză, servicii de supraveghere video interioară şi exterioară cu camere HD, echipamente profesionale complete de sonorizare, efecte de lumini si proiectie ce includ lumini de scenă, lumini ambientale inteligente şi lumini arhitecturale, proiectoare profesionale, laser show, plasme de mari dimensiuni şi un impunator ecran de proiectie.

Le Château se mândreşte cu un salon de evenimente de 500 de metri pătraţi, la care se adaugă cei 260 de metri pătraţi ai terasei şi un lobby generos, spatii ce pot acomoda pana la 800 de invitati. Pentru spectacole si prezentari de înaltă ţinută, salonul beneficiază de o scenă impunatoare de 130 de metri pătraţi, demnă de un adevarat teatru si accesibilă printr-o scară elegantă.

Facilităţile oferite de Le Château acoperă absolut orice necesitate pentru ca evenimentele organizate în acest spaţiu sa atingă perfecţiunea: chef executiv de talie internaţională, o terasă multifuncţională care poate fi amenajată pentru cocktailuri si ceremonii în aer liber, wine library, locuri de parcare, apartament DeLuxe si nu in ultimul rand, o echipa dedicata, formata din cei mai buni  si experimentati profesionisti.

Clienţi
A ne fi client înseamnă, înainte de toate, a ne fi oaspete. Iar oaspetele unui castel este întotdeauna tratat impecabil, până în cele mai mici detalii. Ne dorim oaspeţi fericiţi, cu amintiri memorabile şi cu dorinţa de a se reîntoarce în locul în care s-au simţit cu adevărat preţuiţi.
despre-noi-2
17.03.2015
Mara şi Ştefan

“Am început să căutăm locaţii pentru botez încă de când eram însărcinată în ultimele luni, dar am avut deziluzia să nu găsim nimic suficient de încăpător pentru toate rudele şi prietenii pe care ni-i doream aproape în această zi specială. însă “Le château” s-a dovedit a fi castelul perfect pentru petrecerea în cinstea micului nostru prinţ!”

25.02.2015
Emilian Dumitru

“Când am lansat noua linie de parfumuri de damă, “Le château” a fost Soluţia salvatoare pentru mine: şefii mă presau să găsesc un spaţiu potrivit pentru recepţia de lansare, însă niciunul dintre cele pe care le-am vizitat nu m-a impresionat. Însa când am văzut “Le Château”, şi eu şi şefii mei am ştiut imediat că am găsit tot ceea ce ne-am imaginat.”

13.01.2015
Alina şi Călin

“Nu ştiam ce presupune organizarea unei nunţi şi câte dureri de cap poţi să ai! Te bucuri că găşeşti o oferta “all-inclusive” şi te trezeşti apoi că ai nevoie de încă 15 furnizori şi 13 intermediari pentru ca nunta să iasă bine. Noroc că am optat pentru Le Château, unde beneficiezi cu adevărat de toate facilităţile necesare unui eveniment fără cusur.”

ElenaStoichita12188204_1205431856140718_1754714119276433470_o
12.05.2016
Elena Stoichiţă - Redactor Şef - Revista OK

“ Decorul, poziţionarea, ambianţa, mixul dintre aerul clasic, elegant şi tehnologia de ultimă generaţie ne-au determinat ca la finalul lui 2015 să organizăm la Le Chateau cel mai mare party tematic dedicat francizei James Bond. Petrecerea Spectre organizată de revista OK! a fost un real succes în rândul vedetelor autohtone, dar şi în rândul oamenilor de media şi advertising participanti. Acesta fost printre primele evenimente organizate de această distinsa locaţie, iar feedback-ul a fost neaşteptat.

Locaţiile pentru evenimente de anvergură sunt foarte dificil de ales. De fiecare data ne gândim cum să amenajăm pentru a nu da senzaţia de spaţiu nepersonalizat, dar şi pentru a face invitaţii să se simtă într-un cadru aerisit şi distins, iar Le Chateau a fost extrem de ofertantă în acest sens. Avem nevoie mereu de scenă, iar cea de la Le Chateau a fost cu siguranţă scena perfectă ca şi amplasare, ca şi dotare tehnică şi, cel mai important, ca şi acustică.

Decorul de poveste, inspirat din castelele din sudul Europei, transformă această locaţie într-un cadru perfect de socializare dar si pentru momentele de maximă încărcătură emoţională cum sunt nunţile sau botezurile.

Aşadar, cred cu tarie ca momentele petrecute la acest castel din inima oraşului vor fi memorabile, indiferent de genul evenimentului la care ai luat parte.

Le Chateau, chapeau!”

18.05.2015
Eveniment BEAU MONDE

“*Locul cel mai potrivit pentru o aniversare și o decernare de premii, așa cum este Gala Globurile de Cristal acordate de revista Beau Monde este o provocare pentru noi în fiecare an. Spațiul trebuie să fie suficient de mare, impunător, trebuie să găsim loc pentru panourile unde fotografii surprind ținutele vedetelor care participă la eveniment, baruri, loc suficient de dans și socializare. Ca să nu mai vorbim de o scenă generoasă și impunătoare, loc sufiecent backstage pentru echipa și artiștii care urmează să urce pe scenă.Ne-am bucurat să le găsim tot ce ne doream și chiar mai mult decât atât la Le Chateau. Spațiul pus la dispoziție pentru petrecerea noastră a fost unul dintre motivele pentru care a fost atât de reușită.*Robert Rațiu, redactor sef Beau Monde”

18.05.2015
Eveniment MEN’S HEALTH

“*Ediția din 2015 a galei Men’s Health Men of the Year a fost una dintre cele mai reușite. Cu siguranță a ajutat la accest succes și poziționarea centrală și spațiul generos de la Le Chateau. Eu unul m-am simțit bine și sunt convins că la fel s-au simțit și partenerii noștri.”Mihai Ghiduc, Redactor Sef revista Men`s Health”

18.05.2015
Eveniment CASA LUX

“*Le Chateau te duce cu gândul la eleganța și fastul sălilor de bal de odinioară, la savoir vivre ale elitei ce trăia în Bucureștiul interbelic, numit și micul Paris. Designerul Masha Verhoogt a reinterpretat luxul clasic într-o manieră contemporană, creionând un ambient în care fastul și detaliile glam alcătuiesc un decor strălucitor și fermecător.* Cristina Stoica, Redactor sef Casa lux, Gradina mea de vis / Director Editorial Casa si Gradina”

18.05.2015
Burda Romania

“*In anul 2015 am ales sa facem la Le Chateau 3 mari evenimente aniversare, toate au fost de succes. In alegerea locatiei au contat foarte mult deschiderea echipei Le Chateau, partea tehnica si serviciile care sunt impecabile si nu necesita nimic adus din afara, pozitionarea locatiei, e foarte usor de ajuns din toate zonele orasului.* Florentina Pauna-Lauda, Group Advertising Director”

evenim
Alexandra Calafeteanu - Creator de moda
Fashion Slow - Reborn Collection 2016

“Pentru mine, Reborn a fost momentul de referință al carierei. O colecție spectaculoasă, monocromă, în care eleganța este perfect echilibrată de confort. Împlinirea celor 30 de ani, aniversați într-o manieră spectaculoasă, într-un loc feeric, în centrul Bucureștiului. Acesta a fost tiparul visat de mine pentru evenimentul de lansare! Iar Le Château s-a potrivit exact cu ceea ce îmi imaginasem: spectaculos, complex și sofisticat. M-am îndrăgostit iremediabil de acest loc, din prima clipă în care l-am văzut. Am știut că acolo trebuie să aibă loc prezentarea colecției mele și așa s-a întâmplat! Mă bucur că am avut alături o echipă de profesioniști, iar ceea ce, la început, era schițat într-un simplu concept s-a transformat în prezentarea de modă care mi-a marcat iremediabil cei 30 de ani de viață! Totul a fost la superlativ și acest lucru s-a simțit în reacția invitaților mei!”

Media

Asemenea unei oglinzi dintr-un castel medieval, mass-media ne descrie mai bine decât am face-o noi, fiind o transpunere obiectivă a eforturilor noastre de a fi cei mai buni. Suntem onoraţi de felul în care cei din exterior ne înţeleg raţiunea de fi şi apreciază eforturile noastre de a ne autodepăşi în tot ceea ce facem.

despre-noi-3
viitoare-mireasa
Clasicul este intotdeauna fantastic: Nunta Le Chateau sau reteta fericirii pentru seara in care esti mireasa

Oricat de mult ne-am dori sa experimentam lucruri noi si sa iesim cateodata din tiparele obisnuite, sunt momente in viata in care clasicul este intotdeauna cea mai reusita reteta a succesului. Nunta Le Chateau, Castelul din Inima Orasului, este cel mai bun exemplu in acest sens – o ceremonie cu adevarat speciala…

Citeşte articolul >>

Marie-Claire
Evenimente ca-n povesti, in Bucuresti

Frumusetea Bucurestiului este data si de palatele si resedintele nobiliare care exista in oras. Le Château este cel mai nou loc destinat ceremoniilor si evenimentelor de gala. Ai nevoie de un loc special atunci cand vrei sa organizezi un eveniment memorabil. Iar daca ai visat vreodata sa fii printesa, afla ca in Bucuresti ai la dispozitie multe palate si, nu de multa vreme, chiar si un castel, in care poti sarbatori cele mai importante evenimente din viata ta.

Citeşte articolul >>

karena
Le Château, cel mai spectaculos complex din România, dedicat evenimentelor de gală

Nunta este, probabil, singurul eveniment din viata ta care te poate face sa te simti ca o printesa in propriul tau basm. Din ce in ce mai fastuoase si mai elegante, nuntile par desprinse din ultima fila a basmelor clasice, atunci cand printul si printesa fac o nunta la palat, timp de trei zile si trei nopti, inconjurati de cele mai frumoase flori, cei mai buni muzicanti si de toata imparatia…

Citeşte articolul >>

nunta-03-coperta-1-786x1024