Le Chateau – Castelul din inima Capitalei, lanseaza in 2016, concursul

“L’amour au Château”

concurs ce va premia cuplul castigator, beneficiar al unei nunti organizate in perioada 01 februarie 2016 – 15 noiembrie 2016, cu o vacanta de o saptamana, la Château de Montvillargenne, din regiunea Chantilly, Franta.Mai mult decat atat, fericitul cuplu castigator al premiului întâi, se va putea bucura si de incredibila experienta a survolarii Parisului, dintr-un balon cu aer cald. La concurs pot participa toate cuplurile ce isi vor organiza nunta, in acest an, la Castelul din Inima Capitalei.

Regulament de concurs

1. Organizator: 

Concursul “l’Amour au Château” este organizat de Le Chateau Evenements SRL (denumita in continuare « Organizator ») cu sediul in Turturelelor numarul 11, sector 3, Bucuresti, Romania, CIF 27106055,, e-mail: contact@le-chateau.ro

Concursul se va desfasura conform prezentului Regulament, ale carui prevederi sunt obligatorii pentru toti participantii. Regulamentul oficial in cauza este intocmit si facut public conform legislatiei aplicabile in Romania.

2.  Locul de desfasurare a concursului: 

Concursul este organizat si se desfasoara pe pagina de Facebook a Le Chateau Evenements (https://www.facebook.com/LeChateauBucharest), in perioada 15 aprilie 2016 – 15 ianuarie 2017. Pentru a participa la acest concurs, este necesar sa indepliniti urmatoarele conditii:

A.sa aveti cont de utilizator pe site-ul www.facebook.com, completat cu o adresa de e-mail valida si nume / prenume reale.

B.sa fiti beneficiarii contractuali ai unei nunti organizate in locatia Le Chateau din Bucuresti, in anul 2016, indiferent de data semnarii acestuia.

C. sa va exprimati acordul in scris privind participarea la acest concurs, trimitand solicitarea dumneavoastra la adresa de e-mail:     concurs@le-chateau.ro

3. Perioada de desfasurare a concursului: 

Concursul “l’Amour au Château”  se desfasoara in perioada 15 aprilie 2016 – 15 ianuarie 2017

Pentru primii 3 participanti care aduna cele mai multe aprecieri SHARE si LIKE (cumulate) pentru postarea albumului foto pe pagina oficiala a locatiei, Le Chateau Evenements SRL ofera urmatoarele premii:

            Premiul I –  “Contele si Contesa Le Chateau, 2016”

O saptamana de miere in Franta, la Château de Montvillargenne, din regiunea Chantilly, Franta

          Premiul II –  Un weekend romantic in cetatea medievală Sighisoara

          Premiul III – O sedinta foto profesionala, la Castelul din Inima Capitalei

Termenul limita pentru inscrierea in concurs este de maxim 4 de zile dupa data la care a avut loc evenimentul, cu exceptia celor efectuate pana la data demararii concursului. In acestasta din urma situatie, data limita de inscrieire este 20 aprilie 2016.

4. Inscrierea in concurs: 

Concursul “L’Amour au Chateau” 2016 se desfasoara pe pagina Facebook Le Chateau Evenements (https://www.facebook.com/LeChateauBucharest). La concurs pot participa EXCLUSIV beneficiarii unei nunti organizate in perioada 15 februarie – 15 noiembrie  2016, in locatia Le Chateau din Bucuresti.

Pentru a participa la concurs, participantii trebuie:

Fotografiile trimise trebuie sa fie cat mai artistice si sa surprinda cuplul aplicant in incinta Le Chateau – sala principala de evenimente, la balconul acesteia si  in lobby – in cadru fiind obligatoriu a se regasi elemente precum candelabre, tablouri, scena sau oglinzi. Nu sunt luate in considerare fotografiile realizate cu telefonul sau a caror luminozitate/claritate/rezolutie este nesatisfacatoare.

  • Sa detina un cont de utilizator pe site-ul facebook.com cu nume / prenume reale;
  • Sa fie fani ai paginii de Facebook a Le Chateau Evenements (https://www.facebook.com/LeChateauBucharest)
  • Sa fie beneficiari contractuali ai unei nunti organizate in locatia Le Chateau din Bucuresti, in anul 2016, indiferent de data semnarii acestuia.
  • Sa se inscrie in concurs completand formularul dedicat disponibil in locatia Le Chateau, sau prin trimiterea unei solicitari scrise la adresa de email concurs@le-chateau.ro cu titlul “Inscriere in concurs Facebook”, specificand numele, prenumele, numarul contractului si datele de contact (adresa, email si telefon), in termen de maxim 4 de zile de la data la care a avut loc evenimentul (cu exceptia evenimentelor ce au avut deja loc pana la data inceperii concursului).
  • Sa trimita la adresa concurs@le-chateau.ro 6 fotografii cu mirii (fotografii de cuplu), de la evenimentul gazduit de Le Chateau, care urmeaza a fi postate pe pagina oficiala a locatiei, in albumul dedicat acestora, de catre administratorul paginii oficiale.

Sunt acceptate doar fotografiile care includ in mod integral cel putin cate un aspect solicitat si explicat mai sus. Vor fi descalificate fotografiile indecente, obscene sau alt gen de imagini/gesturi care promoveaza violenta sau au o atitudine neadecvata. Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu valida inscrierea in concurs a aplicantilor care nu respecta cerintele concursului.

Un participant poate fi descalificat (prin optiunea de stergere a informatiilor publicate) in orice moment, daca organizatorul observa orice fel de comportament considerat nepotrivit cu concursul si prezentul regulament. Organizatorul considera inscrierea la concurs ca o acceptare implicita a acestui regulament si considera orice date cu privire la participant adevarate si corecte.

In cazul descoperirii oricaror neconcordante referitoare la cele de mai sus, organizatorul nu va considera respectiva participare valida.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a sterge eventualele comentarii nepotrivite sau care pot face atingere intereselor sale, facute in sectiunea “comments” a albumului postat pentru fiecare concurent.

5. Dreptul de participare: 

Poate participa la acest concurs orice persoana fizica care are varsta minima implinita de 18 ani, indiferent de sex, nationalitate sau religie si care este beneficiarul unui eveniment privat (nunta) organizat in locatia Le Chateau in intervalul 15 februarie 2016 – 15 noiembrie 2016, dupa cum rezulta din contractul de servicii semnat de acesta cu Le Chateau Evenements SRL.

6. Mecanismul concursilui:

Dupa inscrierea in concurs si validarea fotografiilor trimise, acestea vor fi postate pe pagina oficiala Facebook a Le Chateau Evenements, intr-un album dedicat, avand la dispozitie 2 (două) luni calendaristice pentru inregistrarea si contorizarea actiunilor “SHARE” si “LIKE” cumulate pentru acest post.

Ex: un album postat in data de 15 mai, va contorizat pana la data de 15   iulie.”

Vor fi luate in considerare doar actiunile “SHARE” si “LIKE” unice per pagina/grup, ale fiecarui utilizator.

Nu vor fi luate in considerare actiunile “SHARE” si “LIKE” multiple, pe aceleasi pagini, ale aceluiasi utilizator.

Sunt valide numai actiunile/aprecierile inregistrate pentru postarea albumului (postului integral). Nu vor fi luate in calcul aprecierile/actiunile inregistrate pentru fotografii sau mesaje individuale, chiar daca fac parte din acest album.

– pentru evitarea fraudarii numarului de like-uri si implicit a rezultatului, nu vor exista like-uri acceptate in procent de mai mult de 10% din afara tarii decat prin exceptii sustinute (vezi mai jos)

-90 % din like-uri trebuie sa vina de la persoane aflate pe teritoriul Romaniei, persoane care au specificat la descriere contului social ca locuiesc in Romania.

(Justificarea deciziei/conditiei : scopul concursului este de a promova locatia Le Chateau si implicit de a fideliza clientii/persoane aflate in special pe raza municipiului Bucuresti si Judetul Ilfov si secundar posibili clienti din intreaga tara) in caz contrar participantii vor fi descalificati pentru incercare de fraudare a rezultatului.

-in cazul in care peste 50 % din aprecieri vor veni din afara tarii, respectiv din zone precum Rusia, Asia si India, zone recunoscute pentru fraudarea contra cost a like-urilor sau share-urilor destinate mediului social acestea vor fi implicit anulate, in cazul in care prticipantii nu pot face dovada pertinenta sau nu pot justifica in termen de maxim 48 de ore (prin mail sau telefonic) de ce numarul de aprecieri din afara tarii depsaseste numarul de aprecieri din interiorul acesteia, in acest caz participantii vor fi descalificati.

Execeptii:

-in cazul in care participantii (unul dintre participanti) la concurs este artist national sau international, ori persoana considerata publica (scriitor publicat international, jurnalist, om de stiinta, medic, etc) sau persoana politica si poate face dovada prin inscrisuri in reviste de specialitate sau prin aparitia la televiziuni ori radiouri din zonele ori regiunile internationale specificate conform aprecierilor sau in mediul on-line, respectivul participant poate invoca acest aspect in cazul in care numarul de aprecieri venite din afara tarii depaseste 50 % din totalul acestora, altfel participantii vor fi descalificati.

7. Desemnarea castigatorilor: 

Vor fi desemnati castigatori primii 3 (trei) concurenti ale caror galerii foto postate de catre organizator pe pagina sa de Facebook vor primi cele mai multe aprecieri “SHARE” si “LIKE” cumulate, de la prietenii comuni si vor fi validati de organizatori in termenul maxim permis pentru contorizarea aprecierilor, de 2 (două) luni de la postare.

Rezultatele concursului vor fi afisate in perioada 15-30 ianuarie 2017 pe pagina Facebook a Le Chateau Evenements si pe site-ul www.le-chateau.ro. De asemenea, participantii castigatori vor primi un mesaj de instiintare pe Facebook si pe email din partea Le Chateau Evenements si / sau vor fi contactati telefonic in maxim 24h de la afisarea rezultatelor. O data cu instiintarea aceasta, organizatorul va comunica castigatorilor modul de intrare in posesie a premiului obtinut, in functie de natura acestuia.

Galeriile foto furnizate de catre concurenti vor avea o perioada de expunere (contorizare a datelor SHARE si LIKE) de 2 (două) luni de la data postarii pe pagina oficiala de Facebook a Le Chateau Evenements. La expirarea celor 2 (două) luni scurse de la postarea initiala a albumului cuplului participant, organizatorul va realiza o captura foto a ecranului cu pagina de Facebook ce afisaza albumul concurentilor, captura ce va contine obligatoriu data si ora la care a fost realizata si numarul vizibil al Like/Share obtinute. Deasemenea, pentru validarea distribuirilor unice per utilizator si a aprecierilor conform prezentului regulament, organizatorul va extrage din pagina Facebook, raportul actiunilor inregistrate pentru fiecare post in parte.! Eventualele aprecieri sau distribuiri ale albumului, efectuate dupa expirarea celor 2 (două) luni scurse, nu vor fi luate in considerare.! Concurentii vor fi instiintati printr-un email oficial, atat despre data la care se va face postarea albumului, cat si despre data de la care acesta nu va mai fi contorizat in privinta aprecierilor ce fac obiectul acestui concurs.

Daca persoanele declarate castigatoare nu confirma primirea informatiilor furnizate (nu raspund telefonic / e-mail) in termen de maximum 2 zile de la data comunicarii, premiile castigate de persoanele in cauza se vor redirectiona catre persoanele ale caror albume postate sunt urmatoarele ca numar de voturi (SHARE si LIKE  cumulate).

8. Premii:

Premiile acordate constau in :

            Premiul I –  “Contele si Contesa Le Chateau, 2016”

          O “saptamana de miere” la Château de Montvillargenne, din regiunea Chantilly, Franta (cazare si transport inclus pentru 2 persoane)

          Premiul II –  Un weekend romantic pentru 2 persoane, in cetatea medievală Sighisoara

          Premiul III – O sedinta foto profesionala, la Castelul din Inima Capitalei

Evaluarea si anuntarea castigatorilor se va face in perioada 15-30 ianuarie 2017. In cadrul acestui concurs, nu este posibila modificarea datelor/perioadelor propuse pentru intrarea in posesie sau inlocuirea premiilor obtinute prin contravaloarea acestuia in bani si/sau in alte bunuri/servicii, dupa cum nu este permisa, in nicio situatie, cedarea premiului castigat catre unul sau mai multi terti. Premiile vor fi acordate  castigatorilor sub conditia ca acestia sa nu fie descalificati ca urmare a nerespectarii prezentului regulament.

9. Descrierea premiilor oferite si periada de executare

A.     Pentru premiul I, se va oferi cuplului castigatorun sejur de o saptamana la Château de Montvillargenne, din regiunea Chantilly, Franta si 2 bilete de avion (clasa economy) Bucuresti-Paris. Sejurul se va efectua in perioada martie-aprilie 2017. Data exacta a sejurului precum si compania aeriana de transport, vor fi comunicate odata cu desemnarea castigatorilor.

B.     Pentru premiul II, se va oferi un sejur de 2 (două) zile in cetatea medievala Sighisoara. Sejurul se va efectua in perioada martie-aprilie 2017.

C.    Pentru premiul III, se va oferi organizarea unei sesiuni foto profesionale in locatia Le Chateau, in perioada martie-aprilie 2017.

10. Protectia datelor personale:

Organizatorul nu are ca scop strangerea si utilizarea datelor cu caracter personal in cadrul acestui concurs.

Prin participarea la acest concurs, fiecare Participant isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la:

  • Colectarea si prelucrarea de catre Organizator a informatiilor privind contul personal de Facebook, a adresei de e-mail pe care candidatii o folosesc pentru a valida inscrierea in concurs precum si a datelor oferite cu acest scop. Castigatorii isi dau, de asemenea, acordul sa furnizeze date cum ar fi, dar fara a se limita la: nume/ prenume, varsta, ocupatia, nr de telefon, adresa e-mail, orasul din care provin, etc. si a transmiterii acestora catre Organizator in scopul acordarii premiilor stabilite prin acest Regulament;
  • Stocarea acestor date si prelucrarea lor si in alte scopuri decat cele anterior mentionate, respectiv: reclama, marketing si publicitate.

Organizatorul va pastra confidentialitatea cu privire la datele personale ale Castigatorilor si le va utiliza numai in scopurile stabilite prin Regulament.

Participantii au dreptul sa refuze, in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele pe care le-au furnizat in legatura cu participarea la concurs sa fie prelucrate in scop de marketing direct sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. Participantii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor cu caracter personal in orice moment, din motive intemeiate si legate de situatia personala.

Participantii au, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (cu modificarile si completarile ulterioare), dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de opozitie, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa justitiei.

11. Litigii: 

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila.! Organizatorul nu isi va asuma nicio raspundere cu privire la pretentiile tertilor sau ale institutiilor asupra premiilor castigate de catre participanti.

Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere cu privire la nefunctionarea retelelor de telefonie fixa si/sau mobila, a retelelor de Internet sau a platformei de socializare Facebook.

Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care ii sunt comunicate informatii false sau eronate.

Organizatorul nu raspunde pentru eventuale disfunctionalitati in derularea concursului ca urmare a actiunilor unor unor terti cum ar fi: distribuitori de energie electrica, operatori, proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii sau altii asemenea.

Organizatorul isi rezerva dreptul unilateral de a descalifica un text/comentariu participant la concurs, daca va considera ca acesta este licentios sau indecent.

Organizatorul isi asuma responsabilitatea numai in ceea ce priveste acordarea premiilor.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a sterge postari ce lezeaza imaginea Le Chateau Evenements, a colaboratorilor sai sau a concurentilor inscrisi, in mod direct sau prin asociere.

Organizatorul nu este raspunzator sub nici o forma pentru continutul generat si pentru utilizatorii inscrisi in acest concurs, ori pentru consecintele care decurg din acesta actiune.

12. Regulamentul concursului:

Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul www.facebook.com pe pagina oficiala Facebook a Le Chateau Evenements, la sectiunea “Notes” si pe site-ul www.Le-Chateau.ro

Participarea la acest concurs implica acceptarea irevocabila si neconditionata a prevederilor prezentului Regulament si obligativitatea respectarii acestora.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand prevederile prezentului Regulament in masura in care se va impune acest lucru, cu conditia anuntarii modificarilor pe pagina Facebook Le Chateau Evenements. Modificarile /forma modificata a Regulamentului intra in vigoare numai dupa publicarea online.

Regulamentul Concursului este intocmit in conformitate cu legile din Romania.

In cazul nerespectarii prezentului regulament/concurs, premiile castigate nu se vor acorda.

14. Contact:

Pentru mai multe informatii referitoare la concurs, va rugam sa va adresati echipei de organizare: concurs@le-chateau.ro sau la telefon 0725.333.333 .

14. Pagina concursului:

https://www.facebook.com/LeChateauBucharest