Organizarea Petrecerii la Castelul din Inima Capitalei
Indiferent de ocazia sau tema petrecerii, la Castelul din Inima Capitalei puteti sarbatori intr-un stil propriu, elegant si aristocrat, orice ocazie.
organizpetreceri1

Fie ca este vorba despre aniversarea zilei de nastere, de o cina de gala cu prietenii sau familia, o nunta de argint sau de aur sau chiar de ziua onomastica, in eleganta sala de bal a Castelului oaspetii dumneavoastra se vor simtii apreciati si rasfatati de cele mai alese preparate culinare in cel mai clasic si elegant spatiu din Bucuresti.

organizpetreceri2

Le Chateau este locul în care toate așteptările vă sunt împlinite, până în cele mai mici detalii. Atmosfera clasică și, totodată, opulenă a unei ere definite de o eleganță aparte, aduce aminte de balurile aristocrate, atunci când doamnele și domnii se înscriau la o paradă pretențioasă de rochii și costume, pentru a-și etala stilul propriu.

organizpetreceri3

Consultantii Le Chateau vă vor ajuta la planificarea petrecerii pana in cel mai mic detaliu, astfel, o rafinată cina festivă sub lumina discreta a candelabrelor impunatoare, organizata pentru 30 de persoane in acordurile discrete ale pianului sau o petrecere antrenanta pentru 80 sau100 de prieteni va, fi cu siguranta evenimentul anului pentru multi dintre invitati.

organizpetreceri4

Dedicarea și profesionalismul echipei, eleganța locului, rafinamentul și dotările de excepție sunt doar câteva dintre elementele ce contribuie semnificativ la organizarea impecabilă a unei petreceri memorabile, întocmai ca cea pe care vă doriți să o celebrați.

organizpetreceri5

Contact

Strada Turturelelor, nr. 11, Bucuresti, Romania
Informatii generale si vanzari:
0725 333 333 / 0731 23 00 00 / 0721 222 122

contact@le-chateau.ro
Follow us on Facebook

Relatii publice si marketing

TheStoryBoard – Public Relations
comunicare@le-chateau.ro