Organizarea Nunții la Castelul din Inima Capitalei

Nunta într-un castel este visul tuturor femeilor care şi-au imaginat, încă din copilărie, cum va decurge acest eveniment important din viaţa lor. Astăzi, Le Château transformă o dorinţă ascunsă într-o poveste reală, fără a fi nevoie de compromisuri.

orgnunta1

Le Chateau – Castelul din Inima Capitalei – cel mai elegant complex exclusivist din București, situat în centrul orașului – este alegerea ideală a celor ce doresc să își organizeze nunta la cel mai înalt standard estetic și calitativ.

La Castelul din Inima Capitalei respectăm întocmai eticheta și protocolul ceremoniilor de gală, dincolo de funcționalitatea și de amenajările de excepție pe care le punem la dispoziția oaspeților noștri.

Beneficiind de un spațiu extrem de generos și, în același timp funcțional, la Le Château veți putea organiza nunta pentru un număr de invitați de până la 400 de persoane, dispunerea și alocarea meselor realizându-se optim cu ajutorul sistemului informatizat de management al evenimentelor, ținând cont de necesitățile specifice și de tematica petrecerii.

orgnunta2

Cu sprijinul echipei de ingineri proprii, precum și a echipamentelor puse la dispoziție de Le Château, Nunta la Castel va depăși orice așteptare a invitaților dumneavoastră.

Încă de la intrare, cu ajutorul sistemelor de proiecție exterioară de mari dimensiuni, veți putea derula imagini sau mesaje personalizate, în acord cu tematica evenimentului ales, pe fundalul sonor impecabil asigurat de sistemele noastre audio.

Un moment de socializare sau de relaxare este întotdeauna binevenit, iar ampla terasă înconjurată de elegante spații verzi este spațiul ideal pentru discuții tet-a-tete.

Lobby-ul Castelului înglobează o serie de elemente extrem de elegante și funcționale pentru sporirea gradului de confort al invitaților: o garderobă indispensabilă în eventualitatea unor condiții meteo nefavorabile, un bar elegant ce deservește exclusiv aceasta zonă, loje intime pentru discuții și pentru momente de relaxare, precum și sisteme de proiecție LCD, perfect integrate în designul clasic al locului.

orgnunta3

Pe generoasa scenă a Sălii Principale veți putea derula un program artistic desăvârșit, cu ajutorul instalației profesionale de sonorizare, a sistemului de proiecție HD, precum și a sistemelor inteligente de lumini și efecte speciale.

Atmosfera incendiară creată pe scenă va putea fi reprodusă cu ușurință în întreaga sală de bal cu ajutorul celor 14 sisteme de lumini inteligente dispuse discret, însă strategic, în întregul spațiu, astfel încât, alături de intensa strălucire a candelabrelor și cu ajutorul sistemului de iluminare ambientală RGB, să creați o atmosferă de poveste.

orgnunta4

Împreună cu experimentații gastronomi ai Le Château și cu sprijinul consilierului dumneavoastră, aveți acum posibilitatea de crea adevărate meniuri “fine dining” sau veți putea opta pentru unul dintre meniurile deja consacrate, reale capodopere culinare ce vor face deliciul invitaților.

orgnunta5

Pentru momentele de odihnă și pentru confortul mirilor, aveți la dispoziție un apartament DeLuxe complet funcțional și dotat după cele mai înalte standarde, astfel încât seara petrecută la Castel să fie cu adevărat memorabilă.

orgnunta6

Pentru a înțelege pe deplin stilul unic și perfecta armonie a tuturor elementelor prezentate, vă invităm la o vizită în Castel, unde, alături de wedding-planer-ul personal pus la dispoziție de Le Château, veți descoperi un decor de basm, într-o formulă rafinată și aristocrată, în care strălucirea și eleganța se împletesc armonios, generând un ambient prețios, inspirat de atmosfera clasică a castelelor de altădată, întocmai c evenimentul la care visați.

orgnunta7

Consultanții noștri vă stau la dispoziție cu sfaturi și informații profesionale de ultimă oră, reușind  să conceapă,  împreună cu dumneavoastră, cele mai potrivite seturi și configurații de servicii, personalizate în acord cu tematica aleasă, astfel încât nunta organizată la Castel să fie cu adevărat memorabilă.

orgnunta8