Nuntă la castelul din Inima capitalei

Ofertă specială la vie en rose
*valabilă pentru nunțile organizate în zilele de Luni-Vineri/Duminica, perioada Ianuarie-Aprilie 2022
92€/persoană*

All inclusive au château – tot ce ai nevoie pentru nunta la castel!

La Vie en Rose, cea mai atractivă ofertă pentru nunta All Inclusive, concepută cu pasiune și dedicare de către echipa Le Château, vă oferă, la cheie, întreg setul de servicii și de produse pentru organizarea nunții mult dorite.

Le menuM
(meniul)

O selecție inspirată de preparate culinare, ce vă oferă unele dintre cele mai rafinate, delicioase și apreciate produse create de maeștrii Le Château.

Les boisson
(pachet de băuturi)

Alături de selecția proprie de vinuri sub eticheta Le Château, vinuri premiate la concursul internațional din 2016, pachetul special vă oferă acces nelimitat la o gamă extinsă de băuturi alcoolice și soft drinks ce vor face deliciul invitaților dumneavoastră.

Decoration
(decorațiuni)

Dincolo de cadrul select al Castelului, eleganța nunții dumneavoastră este subliniată și cu ajutorul decorațiunilor incluse în oferta specială: față de masă într-o combinație de auriu și alb, alături de un șervet alb brodat cu blazonul Le Château, sfeșnic argintat cu lumânări, elegantele scaune Chiavari, farfurii suport cu fir auriu și covor roșu la intrare.

Technologie
(Tehnologie și Efecte speciale)

Cu ajutorul celor mai avansate tehnologii puse la dispoziție în pachetul All Inclusive, veți putea crea o atmosferă de neegalat. Sistemul de sonorizare profesional, alături de multitudinea de lumini inteligente și efecte speciale, vor surprinde invitații dumneavoastră și vor contribui semnificativ la crearea unei experiențe memorabile.

Contactează-ne acum pentru o oferta personalizată!

Suntem aici să vă răspundem la orice întrebare.

Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nunta all inclusive la castelul din Inima capitalei.

Încântați-vă oaspeții oferindu-le bucuria de a trăi experiența unică a unei nunți pariziene, cu adevărat aristocrate, la Castelul din Inima Capitalei.

Le Château este locul în care mirii sunt mai mult decât gazdele unui eveniment de vis: ei devin, pentru o seară, Prințul si Prințesa Castelului, personajele centrale ale unui eveniment cu adevărat memorabil.

Oferta specială La Vie en Rose îmbină armonios și eficient selecții ale celor mai delicioase și apreciate preparate culinare aflate în meniurile Le Château, alături de cele mai eficiente seturi de echipamente și de servicii ce vor face deliciul invitaților dumneavoastră, contribuind semnificativ la conturarea unei atmosfere cu adevărat princiare, aici, în Castelul din Inima Capitalei.

Dincolo de facilitățile Castelului, care integrează perfect tehnologii de ultimă generație – moving heads, sisteme de sonorizare profesională, lumini inteligente și efecte speciale – pachetul La Vie en Rose conține o serie de elemente funcționale și de decor menite să sublinieze latura aristocrată a nunții dumneavoastră: aranjament complet al mesei cu sfeșnice și lumânări, pian decorativ, apartament matrimonial, personalizare cromatică a sălii de bal, precum și o scenă proprie de dimensiuni impresionante.

Oferta specială La Vie en Rose este disponibilă pentru nunțile organizate în zilele de duminică, până la data de 1 mai 2022. Pentru solicitări privind ofertele și pachetele de servicii disponibile în alte perioade ale anului, vă rugăm să ne trimiteți solicitarea dumneavoastră, însoțită de detalii suplimentare.

Pentru mai multe informații legate de configurația ofertei speciale La Vie en Rose, cât și pentru verificarea disponibilității zilei dorite, vă rugăm să completați datele dumneavoastră în formularul de contact.

*prețul nu conține TVA (5-19%). Configurația pachetului de servicii nu este negociabilă, însă ea poate fi completată, contra cost, cu oricare din serviciile sau produsele disponibile în oferta generală Le Château.