Botez la castelul din Inima capitalei

Ofertă specială la joie de vivre
*valabilă pentru petrecerile de botez organizate în zilele de Luni-Vineri/Duminică 2022
87 €/persoană*

La Joie de Vivre – All Inclusive

tot ce ai nevoie pentru organizarea Botezului la Castel!

La Joie de Vivre, cea mai atractivă ofertă pentru BOTEZ All Inclusive, concepută cu pasiune și dedicare de către echipa Le Château, vă oferă, la cheie, întreg setul de servicii și de produse pentru organizarea unei petreceri de botez cu adevărat memorabile.

Le menu
(Meniul)

O armonioasă și delicioasă selecție de trei servicii culinare ce dau naștere unuia dintre cele mai rafinate și apreciate meniuri de botez create de maeștrii Le Château, la care se adaugă și tortul festiv realizat în laboratorul propriu.

Les boisson
(Pachet de băuturi)

Alături de selecția proprie de vinuri sub eticheta Le Château, vinuri premiate la concursul internațional din 2016, pachetul special vă oferă acces nelimitat la o gamă extinsă de băuturi alcoolice și soft drinks ce vor face deliciul invitaților dumneavoastră.

Decoration
(Decorațiuni)

Dincolo de cadrul select al Castelului, eleganța unei petreceri de botez este subliniată și cu ajutorul decorațiunilor incluse în oferta specială: față de masă într-o combinație de auriu și alb, alături de un șervet alb brodat cu blazonul Le Château, sfeșnic argintat cu lumânări, elegantele scaune Chiavari, farfurii suport cu fir auriu și covor roșu la intrarea în Castel.

Technologie
(Tehnologie și efecte speciale)

Cu ajutorul celor mai avansate tehnologii puse la dispoziție în pachetul La Joie de Vivre, veți putea crea o atmosferă de neegalat. Sistemul de sonorizare profesional, alături de multitudinea de lumini inteligente și efecte speciale, vor surprinde invitații dumneavoastră și vor contribui semnificativ la crearea unei experiențe memorabile.

Suntem aici să vă răspundem la orice întrebare.

Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

La Joie de Vivre

Botez All Inclusive la Castelul din Inima Capitalei

Încântați-vă oaspeții oferindu-le bucuria de a trăi experiența unică a unei petreceri de botez plină de eleganță, la Castelul din Inima Capitalei.

Oferta specială pentru botez, La Joie de Vivre, îmbină armonios și eficient selecții ale unora dintre cele mai apreciate preparate culinare Le Château, generând un desăvârșit meniu de botez, alături de cele mai eficiente seturi de echipamente și de servicii ce vor face deliciul invitaților dumneavoastră, contribuind semnificativ la conturarea unei atmosfere cu adevărat princiare, aici, în Castelul din Inima Capitalei.

Dincolo de facilitățile Castelului, care integrează perfect tehnologii de ultimă generație – moving heads, sisteme de sonorizare profesională, lumini inteligente și efecte speciale – pachetul de servicii pentru petrecerea de botez La Joie de Vivre conține o serie de elemente funcționale și de decor menite să sublinieze latura elegantă a evenimentului dumneavoastră: aranjament complet al mesei cu sfeșnice și lumânări, pian decorativ, apartament DeLuxe, personalizare cromatică a sălii de bal, precum și o scenă proprie de dimensiuni impresionante.

Oferta specială La Joie de Vivre este disponibilă pentru petrecerile de botez organizate Duminica, pentru minim 100 de invitați. Pentru mai multe informații legate de configurația ofertei speciale La Joie de Vivre, cât și pentru verificarea disponibilității zilei dorite, vă rugăm să completați datele dumneavoastră în formularul de contact.

*prețul nu conține TVA (5-19%). Configurația pachetului de servicii nu este negociabilă, însă ea poate fi completată, contra cost, cu oricare din serviciile sau produsele disponibile în oferta generală Le Château.