picliviu

Liviu si Delia Ionescu

PERIOADA DE CONTORIZARE S-A INCHEIAT!

“Din prima clipa cand am intrat pe portile Le Chateau ne-am indragostit de eleganta si rafinamentul celei mai spectaculoase locatii de evenimente din Bucuresti. De la somptuozitatea decorului, la fabulosul joc de lumini si sunet pana la servirea excelenta si profesionalismul personalului, toate au contribuit la realizarea unui cadru perfect pentru decorul de vis al nuntii noastre. Petrecerea noastra de nunta a fost ca o poveste. O poveste frumoasa care a s-a petrecut in sala de bal de la Le Chateau, iar noi, atunci, ne-am fi dorit ca timpul sa stea in loc. Multumim Le Chateau pentru un vis devenit realitate si pentru cea mai fericita zi din viata noastra!”

Concursul “L’Amour au Chateau” 2016 se desfasoara pe pagina Facebook Le Chateau Evenements (https://www.facebook.com/LeChateauBucharest). La concurs pot participa EXCLUSIV beneficiarii unei nunti organizate in perioada 15 februarie – 15 noiembrie  2016, in locatia Le Chateau din Bucuresti.

A.     Pentru premiul I, se va oferi cuplului castigatorun sejur de o saptamana la Château de Montvillargenne, din regiunea Chantilly, Franta si 2 bilete de avion (clasa economy) Bucuresti-Paris. Sejurul se va efectua in perioada martie-aprilie 2017. Data exacta a sejurului precum si compania aeriana de transport, vor fi comunicate odata cu desemnarea castigatorilor.

B.     Pentru premiul II, se va oferi un sejur de 2 (două) zile in cetatea medievala Sighisoara. Sejurul se va efectua in perioada martie-aprilie 2017.

C.    Pentru premiul III, se va oferi organizarea unei sesiuni foto profesionale in locatia Le Chateau, in perioada martie-aprilie 2017.

Poate participa la acest concurs orice persoana fizica care are varsta minima implinita de 18 ani, indiferent de sex, nationalitate sau religie si care este beneficiarul unui eveniment privat (nunta) organizat in locatia Le Chateau in intervalul 15 februarie 2016 – 15 noiembrie 2016, dupa cum rezulta din contractul de servicii semnat de acesta cu Le Chateau Evenements SRL.