14671142_1185373158222439_3946038052806586879_n

Irina si Cristian Roman

PERIOADA DE CONTORIZARE S-A INCHEIAT!

“Firi pragmatice si hotarate sa gaseseasca ceva deosebit pe o piata in care ne lovim tot mai des de aceleasi produse, am inceput cautarea cu un an inainte de eveniment. Am vizitat multe locatii consacrate, atat in Bucuresti cat si in jurul acestuia, toate frumoase dar carora le lipsea acel element unic, nemaivorbind de raportul calitate-pret nu tocmai avantajos. Astfel, trecand intr-o zi pe strada Turturelelor, am remarcat o cladire eleganta si nou construita. Cu inima indoita, am decis sa-i facem o vizita. Sclipirea din ochii lui Cristian cand am intrat in locatie, m-au facut sa-mi dau seama ca am gasit locul pe care il cautam. Locatia imbina armonios doua elemente, conceptul desprins de la castelele de pe Valea Loarei, Franta, cu personalul “nemtesc”. L-am denumit astfel, nu pentru ca ar fi de alta origine ci pentru ca inca de la prima intalnire au fost seriosi, atenti si prompti, punand intotdeauna accent pe calitate. Fiind o persoana organizata, am pus destul de multe intrebari si am modificat de multe ori planul insa Stefania si Ciprian au tinut cont de toate discutiile noastre iar nunta a iesit asa cum ne-am dorit. Multumim intregii echipe Le Chateau!”

Concursul “L’Amour au Chateau” 2016 se desfasoara pe pagina Facebook Le Chateau Evenements (https://www.facebook.com/LeChateauBucharest). La concurs pot participa EXCLUSIV beneficiarii unei nunti organizate in perioada 15 februarie – 15 noiembrie  2016, in locatia Le Chateau din Bucuresti.

A.     Pentru premiul I, se va oferi cuplului castigatorun sejur de o saptamana la Château de Montvillargenne, din regiunea Chantilly, Franta si 2 bilete de avion (clasa economy) Bucuresti-Paris. Sejurul se va efectua in perioada martie-aprilie 2017. Data exacta a sejurului precum si compania aeriana de transport, vor fi comunicate odata cu desemnarea castigatorilor.

B.     Pentru premiul II, se va oferi un sejur de 2 (două) zile in cetatea medievala Sighisoara. Sejurul se va efectua in perioada martie-aprilie 2017.

C.    Pentru premiul III, se va oferi organizarea unei sesiuni foto profesionale in locatia Le Chateau, in perioada martie-aprilie 2017.

Poate participa la acest concurs orice persoana fizica care are varsta minima implinita de 18 ani, indiferent de sex, nationalitate sau religie si care este beneficiarul unui eveniment privat (nunta) organizat in locatia Le Chateau in intervalul 15 februarie 2016 – 15 noiembrie 2016, dupa cum rezulta din contractul de servicii semnat de acesta cu Le Chateau Evenements SRL.