14409581_1153305941429161_5912887625687901016_o

Cristina si Tudor Almăjanu

PERIOADA DE CONTORIZARE S-A INCHEIAT!

“Dintotdeauna am visat la o nunta de basm care sa inceapa cu “A fost odata ca-n povesti, din rude mari imparatesti”. Acest vis a fost realizat odata cu nunta de la castelul de cristal “Le Chateau’’, locul in care ne-am simtit ca intr-o lume de basm, cu printi si printese.
Castelul de clestar din inima Bucurestiului este locul unde noi ne-am intors in timp intr-o lume a basmului si ne-am transformat, pentru o noapte, in print si printesa.
Totodata “Le Chateau” este locul unde eleganta si stilul rafinat se imbina cu un design luxos, inovator si spectaculos iar prin profesionalismul personalului am putut modela cu usurinta tabloul unei nunti de basm intr-un castel de cristal.
“Si-am incalecat p-o sa si v-am spus povestea noastra asa”.
Multumim Le Chateau, pentru superba organizare a unei nunti de basm!”

Concursul “L’Amour au Chateau” 2016 se desfasoara pe pagina Facebook Le Chateau Evenements (https://www.facebook.com/LeChateauBucharest). La concurs pot participa EXCLUSIV beneficiarii unei nunti organizate in perioada 15 februarie – 15 noiembrie  2016, in locatia Le Chateau din Bucuresti.

A.     Pentru premiul I, se va oferi cuplului castigatorun sejur de o saptamana la Château de Montvillargenne, din regiunea Chantilly, Franta si 2 bilete de avion (clasa economy) Bucuresti-Paris. Sejurul se va efectua in perioada martie-aprilie 2017. Data exacta a sejurului precum si compania aeriana de transport, vor fi comunicate odata cu desemnarea castigatorilor.

B.     Pentru premiul II, se va oferi un sejur de 2 (două) zile in cetatea medievala Sighisoara. Sejurul se va efectua in perioada martie-aprilie 2017.

C.    Pentru premiul III, se va oferi organizarea unei sesiuni foto profesionale in locatia Le Chateau, in perioada martie-aprilie 2017.

Poate participa la acest concurs orice persoana fizica care are varsta minima implinita de 18 ani, indiferent de sex, nationalitate sau religie si care este beneficiarul unui eveniment privat (nunta) organizat in locatia Le Chateau in intervalul 15 februarie 2016 – 15 noiembrie 2016, dupa cum rezulta din contractul de servicii semnat de acesta cu Le Chateau Evenements SRL.