Le Chateau ofera cele mai bune servicii optionale pentru evenimente spectaculoase

IMG_4992

Unul dintre motivele mari de mandrie ale Castelului din Inima Orasului este arhitectura eleganta, luxoasa, inspirata din clasicism, care aminteste de salile de bal ale nobilimii din trecut. Totusi, organizarea unui eveniment ireprosabil si memorabil presupune mai mult decat aspectul estetic al spatiului de desfasurare. Tocmai de aceea, Le Chateau vine in intampinarea oaspetilor sai cu un pachet complet de servicii.

Desigur, avem multe motive sa ne mandrim cu dotarile tehnice ale Castelului, precum si de echipa de profesionisti din spatele acestora, care manevreaza toata aceasta tehnologie cu pricepere de papusari. Pe langa toate acestea, Le Chateau ofera o gama ampla de servicii optionale, menite sa completeze evenimentele de amploare. Prin urmare, iata care este pachetul complet de astfel de servicii pe care Castelul din Inima Orasului le ofera, asa cum arata si denumirea, din inima.

1. Cocktail Flair (show de bar)

Indiferent de natura evenimentului, unul dintre punctele principale de atractie va fi intotdeauna barul. Prin urmare, Le Chateau pune la dispozitia oaspetilor sai posibilitatea de a se bucura de un show live, inedit de pricepere si indemanare a barmanului.

2. Bufet de fructe

Atat spre delectarea privirii, cat si a gustului, fiecare eveniment desfasurat sub cupola Le Chateau poate avea ca punct de atractie un ansamblu inedit: sculpturile exotice din fructe. Cu siguranta se va ridica la inaltimea asteptarilor si este incomparabil mai elegant decat nostalgicele cosuri de fructe asezate in mijlocul meselor.

3. Candy bar

Atat spre bucuria celor mici, cat si a celor mari, Le Chateau poate asigura un candy bar ispititor pentru fiecare eveniment in parte.

4. Sculpturi din gheata

Cel putin la fel de spectaculoase ca sculpturile din fructe sunt si sculpturile elegante in gheata cu care echipa Castelului va completa ambianta unui eveniment original

5. Maestru de ceremonie

In special in cazul evenimentelor corporate, un maestru de ceremonie poate face diferenta in cadrul unui eveniment reusit, cartea de vizita a unei afaceri de succes.

6. Inchirierea unor mijloace de transport cu totul speciale

De multe ori, nuntile desfasurate in Sala Principala Le Chateau abordeaza diferite teme, inspirate din perioade istorice marcate de eleganta si de maniere. Prin urmare, pentru a fi in ton cu nunta, Castelul pune la dispozitia mirilor, si nu numai, posibilitatea de a inchiria o limuzina,o masina de epoca sau chiar o caleasca.

7.Trupa de dans si live band

Nimeni nu poate sta pe scaun atunci cand la eveniment este invitata o formatie care face un show live de calitate, iar acest fapt este unul dintre secretele unei seri reusite. Mai mult de atat, pentru a completa atmosfera festiva, orice eveniment desfasurat aici poate benefica inclusiv de prezenta unei trupe de dans.

8. Wedding planner dedicat

Un wedding planner personal este mai mult decat un organizator de evenimente. Acesta se transforma in prieten, psiholog, intermediar si mana dreapta a mirilor. Sarcina principala a wedding plannerului este sa puna la cale evenimentul mult visat de mire si de mireasa, cu un minim de efort din partea acestora.

 

 

 

Call Now Button
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this