Ce criterii trebuie să îndeplinească restaurantele de nunți din București pentru organizarea unui eveniment desăvârșit?

Marea întrebare a fost pusă și marele DA a fost spus? Atunci trebuie să te felicităm și să îți urăm toată fericirea din lume! Totuși, de acum înainte vei face primii pași în una dintre cele mai agitate perioade ale vieții: organizarea nunții perfecte. Echipa Le Château vine în întâmpinarea nevoilor tale! Vom încerca să îți oferim câteva ponturi valoroase în ceea ce privește criteriile esențiale pe care trebuie să le îndeplinească orice restaurant de nunți din București în așa manieră încât tu să fii sigură că primești tot ceea ce ai visat în această zi atât de importantă. Înainte de a purcede, trebuie să știi că Le Château este mai mult decât un restaurant de nunți. Le Château este un cadru de poveste conceput în așa manieră încât visul tău să devină realitate, într-un decor de poveste și cu ajutorul serviciilor oferite de o echipă de profesioniști.

 

Profesionalism desăvârșit

Așa cum spuneam, fiecare restaurant sau ballroom pentru nunți trebuie să îți pună la dispoziție o echipă de profesioniști care să știe să ”navigheze” prin ațele încurcate ale organizării de nunți cu cât mai puțin efort din partea ta. Pe scurt, tu ne spui ce îți dorești iar echipa ”Le Château” se va da peste cap pentru a-ți împlini dorințele și pentru a-ți transforma visul într-o poveste de neuitat.

 

Decor elegant

Știi cum se spune despre femei că mâinile lor sunt cărti de vizită? Ei bine, restaurantele de nunți din București au o astfel de carte de vizită simbolică pe care, de multe ori, o ignorăm: tavanul fals. Nimic nu spune mai limpede superficialitate și lipsă de gust decât un tavan fals. Desigur, ar mai fi și florile de plastic sau tacâmurile de unică folosință dar să sperăm că nimeni nu mai merge până acolo.

image-19

Tocmai de aceea, Le Château a fost proiectat pentru a sublinia ideea de eleganță și de servicii de calitate. Totul în jurul tău va fi de cel mai bun gust și de cea mai înaltă calitate și, în același timp, se va modela după scenariul tău de basm.

Interiorul, așa cum ii spune și numele, este special gândit ca un castel de poveste în inima orașului. Și pentru ca o prințesă trebuie și va avea parte doar de perfecțiune, am decorat pereții locației cu tablouri în ulei de mărimi impresionante iar pardoseala și coloanele sunt din marmură. Mai mult de atât, pentru a da nunții tale o strălucire feerică, întreaga sală este luminată în mii de sclipiri ale uriașelor candelabre de cristal. Pentru a completa imaginea de basm, scaunele și fotoliile pe care le-am ales au un design special, în linii somptuoase și elegante. În plus, îți punem la dispoziție și optarea pentru demifotolii îmbrăcate în cea mai fină catifea de mătase cu monograma brodată.

 

Noaptea nunții

Adevărul este că nu există o noapte a nunții ca în filme. De multe ori, după ce ultimul invitat a plecat mult dupa ce a răsărit soarele, mirii se simt atât de obosiți încât nu își doresc decât să doarmă. Tocmai în întâmpinarea acestei nevoi, Le Château a ridicat standardele în ceea ce privește găzduirea nunților din București. Prin urmare, oferim posibilitatea de cazare a oaspeților într-un apartament amenajat în regim hotelier de lux, cu trei dormitoare separate, living și băi.

 

Meniu high class

De regulă, meniurile nunților par trase la xerox: salam de Sibiu, coșuletul de roșie cu brânză, câteva măsline, deja vă este arhicunoscută imaginea. Tocmai pentru a menține standardele înalte de care vă vorbeam, Le Château îți pune la dispoziție o echipă de bucătari cu calificări și experiență internațională care vor avea grijă de fiecare preparat în parte, în așa manieră încât nunta ta va deveni un eveniment de neuitat și prin aromele delicioase cu care se vor delecta oaspeții tăi.

_CM_4802

Vă așteptăm să ne vizitați în inima orașului pentru a vă dezvălui toate facilitățile oferite de Le Château!

Echipa Le Château
0725 333 333
0731 23 00 00
0721 222 122
laura@le-chateau.ro

Call Now Button
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this