cuplumocanuLeChateau

Carmen si Viorel Mocanu

PERIOADA DE CONTORIZARE S-A INCHEIAT!

“Încă de când am decis să facem acest mare pas împreună, am știut că nu ne dorim altceva decât maximul de calitate și eleganță pe care-l putem găsi într-un local, pentru ca experiența noastră și mai ales a invitaților noștri să fie memorabilă, demnă de anvergura imprimată de noi acestui eveniment. După ce-am vizitat zeci de locații din București și împrejurimi știam la ce să ne-așteptăm de la un local de nunți. Nimic nu ne-a pregătit însă pentru impactul pe care l-a avut prima vizită la Le Chateau. Am decis aproape instantaneu că aici vrem să ne organizăm nunta, și din acel moment, experiența noastră a fost minunată. Ștefania ne-a fost aproape la fiecare pas, ajutându-ne cu sfaturi, consiliere și mai ales cu suportul oferit în preajma evenimentului și chiar în ziua acestuia. Eleganța locației, atenția la detalii cu care a fost decorată, multitudinea de dotări tehnice care au asigurat crearea unei atmosfere de vis și oamenii dedicați care compun echipa Le Chateau merită absolut toată admirația, și recomandăm călduros oricărui cuplu care caută ceva cu adevărat deosebit să viziteze localul și să poarte o singură discuție cu cei de aici. Va fi de ajuns!”

Concursul “L’Amour au Chateau” 2016 se desfasoara pe pagina Facebook Le Chateau Evenements (https://www.facebook.com/LeChateauBucharest). La concurs pot participa EXCLUSIV beneficiarii unei nunti organizate in perioada 15 februarie – 15 noiembrie  2016, in locatia Le Chateau din Bucuresti.

A.     Pentru premiul I, se va oferi cuplului castigatorun sejur de o saptamana la Château de Montvillargenne, din regiunea Chantilly, Franta si 2 bilete de avion (clasa economy) Bucuresti-Paris. Sejurul se va efectua in perioada martie-aprilie 2017. Data exacta a sejurului precum si compania aeriana de transport, vor fi comunicate odata cu desemnarea castigatorilor.

B.     Pentru premiul II, se va oferi un sejur de 2 (două) zile in cetatea medievala Sighisoara. Sejurul se va efectua in perioada martie-aprilie 2017.

C.    Pentru premiul III, se va oferi organizarea unei sesiuni foto profesionale in locatia Le Chateau, in perioada martie-aprilie 2017.

Poate participa la acest concurs orice persoana fizica care are varsta minima implinita de 18 ani, indiferent de sex, nationalitate sau religie si care este beneficiarul unui eveniment privat (nunta) organizat in locatia Le Chateau in intervalul 15 februarie 2016 – 15 noiembrie 2016, dupa cum rezulta din contractul de servicii semnat de acesta cu Le Chateau Evenements SRL.