14445026_1163170150442740_4828405753432124937_o

Andreea (Yamira) si Mihai SAVE

PERIOADA DE CONTORIZARE S-A INCHEIAT!

Andreea si Mihai: “Fiecare mireasa este în căutarea unicității nuntii sale. Din clipa în care am decis sa ne căsătorim atât mie cat și soțului meu ni se creiona în imaginație petrecerea din ziua nuntii noastre. În momentul în care am vizitat Le Chateau am realizat ca toate lucrurile imaginate erau în fata noastră și ne-am spus: “Da, aceasta este locația nunții noastre!” Am fost impresionați de implicarea personalului in oferirea sugestiilor cu privire la time line-ul petrecerii. Am fost deosebit de încântați și de apartamentul pe care Castelul îl pune la dispoziția mirilor, unde am putut realiza deosebitele poze de pregătire înaintea nuntii. Toți invitații noștri au fost plăcut surprinși de sonoritatea sălii, de superbul joc de lumini care a ținut pasul cu ritmul muzicii și de aspectul cu adevărat imperial al salii de bal. Preparatele culinare pregătite de maeștrii bucătări au fost o încântare pentru toți mesenii, iar servirea impecabila ne-a făcut pe noi toți sa ne simțit ca într-un adevărat castel. Mulțumim întregii echipe Le Chateau pentru nunta minunată pe care ne-au oferit-o!”

Concursul “L’Amour au Chateau” 2016 se desfasoara pe pagina Facebook Le Chateau Evenements (https://www.facebook.com/LeChateauBucharest). La concurs pot participa EXCLUSIV beneficiarii unei nunti organizate in perioada 15 februarie – 15 noiembrie  2016, in locatia Le Chateau din Bucuresti.

A.     Pentru premiul I, se va oferi cuplului castigatorun sejur de o saptamana la Château de Montvillargenne, din regiunea Chantilly, Franta si 2 bilete de avion (clasa economy) Bucuresti-Paris. Sejurul se va efectua in perioada martie-aprilie 2017. Data exacta a sejurului precum si compania aeriana de transport, vor fi comunicate odata cu desemnarea castigatorilor.

B.     Pentru premiul II, se va oferi un sejur de 2 (două) zile in cetatea medievala Sighisoara. Sejurul se va efectua in perioada martie-aprilie 2017.

C.    Pentru premiul III, se va oferi organizarea unei sesiuni foto profesionale in locatia Le Chateau, in perioada martie-aprilie 2017.

Poate participa la acest concurs orice persoana fizica care are varsta minima implinita de 18 ani, indiferent de sex, nationalitate sau religie si care este beneficiarul unui eveniment privat (nunta) organizat in locatia Le Chateau in intervalul 15 februarie 2016 – 15 noiembrie 2016, dupa cum rezulta din contractul de servicii semnat de acesta cu Le Chateau Evenements SRL.