pozaconcurent

Alexandra si Robert Baicu

PERIOADA DE CONTORIZARE S-A INCHEIAT!

“Atat eu, cat si sotia mea, Alexandra, adoram povestile cu printi si printese citite de catre bunici in serile copilariei. Adormeam visand ceremoniile fastuoase de la Castel, menestreli, tinute de gala si bucate alese. Atunci cand ne-am decis sa ne unim destinele, ambii visam la nuntile princiare din povesti, ce se intindeau pe durata a 3 zile si 3 nopti. Cam greu, daca nu imposibil de realizat in secolul 21! Visul copilariei a devenit aievea in momentul cand am pasit pentru prima data la Le Chateau, Castelul din Inima Capitalei, si am cunoscut echipa de profesionisti gata sa ne indeplineasca visul! Ne-am pus destinele in mainile lor si am avut parte de nunta visurilor noastre, la propriu! Multumim Le Chateau!”

Concursul “L’Amour au Chateau” 2016 se desfasoara pe pagina Facebook Le Chateau Evenements (https://www.facebook.com/LeChateauBucharest). La concurs pot participa EXCLUSIV beneficiarii unei nunti organizate in perioada 15 februarie – 15 noiembrie  2016, in locatia Le Chateau din Bucuresti.

A.     Pentru premiul I, se va oferi cuplului castigatorun sejur de o saptamana la Château de Montvillargenne, din regiunea Chantilly, Franta si 2 bilete de avion (clasa economy) Bucuresti-Paris. Sejurul se va efectua in perioada martie-aprilie 2017. Data exacta a sejurului precum si compania aeriana de transport, vor fi comunicate odata cu desemnarea castigatorilor.

B.     Pentru premiul II, se va oferi un sejur de 2 (două) zile in cetatea medievala Sighisoara. Sejurul se va efectua in perioada martie-aprilie 2017.

C.    Pentru premiul III, se va oferi organizarea unei sesiuni foto profesionale in locatia Le Chateau, in perioada martie-aprilie 2017.

Poate participa la acest concurs orice persoana fizica care are varsta minima implinita de 18 ani, indiferent de sex, nationalitate sau religie si care este beneficiarul unui eveniment privat (nunta) organizat in locatia Le Chateau in intervalul 15 februarie 2016 – 15 noiembrie 2016, dupa cum rezulta din contractul de servicii semnat de acesta cu Le Chateau Evenements SRL.