Visul unei nopți de vară – nunțile la Castelul din Inima Capitalei

Visul unei nopți de vară – nunțile la Castelul din Inima Capitalei

Nopțile frumoase de vară ne oferă prilejul de a visa la evenimente pline de farmec și de a trăi momente de neuitat. Poate pentru că, în acest sezon, mulți dintre noi sunt mai relaxați și gândul ne duce mereu la petreceri și la timpul petrecut în aer liber, alături de cei dragi. Acesta este motivul pentru care nunțile de vară sunt, în multe cazuri, preferatele celor care doresc să se căsătorească, iar Le Château – Castelul din Inima Capitalei este locul ideal pentru acest eveniment cu adevărat deosebit.

Le Château oferă combinația ideală între siguranța unui spațiu închis, în care se pot organiza evenimente indiferent de vreme, și experiența unică a unei terase spațioase și intime, înconjurată de vegetație bogată și arbori umbroși. Ce poate fi mai relaxant pentru invitații dumneavoastră decât o zonă primitoare, în aer liber, cu băuturi reci, înghețată, muzică live sau trabuc & cognac bar? Să le analizăm deci, pe rând, pentru a descoperi de ce nunta de vară la Le Château îți garantează cea mai spectaculoasă petrecere pentru tine și invitații tăi…

În primul rând, cu riscul de a ne repeta, vă amintim că deși Le Château se află în mijlocul orașului, este amplasat într-o zonă liniștită, ferită de zgomotul infernal al traficului. Apoi, parcarea privată este suficient de încăpătoare pentru cei care doresc să vină cu mașina la eveniment, dar noi le recomandăm adesea oaspeților să se lase seduși de meniul nostru de băuturi și să aleagă să ne viziteze folosind metode alternative de transport. Sunt toate la îndemână, atât la sosire, cât și la plecare. Vă garantăm!

Primul lucru pe care îl veți observa atunci când ne vizitați pentru prima oară este terasa, înconjurată de arbuști și vegetație deosebită, scăldată în sunetul liniștitor al fântânilor care flanchează intrarea. Apoi, de jur împrejur, avem parte de arbori mari, mulți dintre ei fiind tei, astfel că începutul verii ne oferă o mireasmă de poveste, mai ales pe parcursul nopții. Terasa mare, spațioasă se continuă în extremitățile clădirii cu două zone de poveste, extrem de intime, unde invitații se pot retrage pentru discuții private sau momente de relaxare.

Atunci când luăm în calcul transformarea terasei într-un loc de petrecere pentru invitați, apelăm la pachetele de servicii opționale, de la clasica șampanie la primire, până la un sparkling bar dedicat, cu cele mai răcoritoare băuturi în meniu, cum ar fi Hugo, Aperol Spritz sau Aperol Fizz. Iar pentru cei care nu doresc alcool, Full Fresh & Lemonade Bar le stă la dispoziție cu o gamă variată de băuturi preparate pe loc, dintr-un mix de fructe exotice pline de culoare. Și asta nu e tot… Pentru că e vară și atmosfera devine fierbinte chiar și în mijlocul nopții, înghețata noastră specială își intră în rol și se transformă în “I scream for ice cream!” – o explozie de cocktailuri reci precum Boozy Shake, Kahlua Coke Float, Orange Frostini sau Raspberry Prosecco Floats. Atenție, însă, că toate cele enumerate mai sus conțin alcool, așa că pentru cei mici avem pregătit un loc special, cu cele mai delicioase înghețate de sezon, cu arome de vanilie, zmeură, portocală, pepene galben, ciocolată și fistic.

Și să nu uităm un lucru foarte important – terasa dispune de locuri special amenajate, protejate de ploaie, așa că dacă vreo aversă caldă de vară își face apariția, nu aveți de ce să vă faceți griji. Petrecerea poate continua afară, sub stropii de ploaie, sau în interior, acolo unde binecunoscutul Salon al Candelabrelor încântă mereu privirile cu ale sale decoruri clasice, opulente, evidențiate de marmura intarsiată, jocurile profesionale de lumini sau scena cu deschidere spectaculoasă către public.

Iar dacă toate aceste servicii unice nu v-au convins, suntem siguri că preparatele lui Chef Valentin Costea și ale echipei sale vă vor determina să afirmați că petrecerile de la Castel sunt “visul unei nopți de vară”…