O rețetă de succes: Nunta de Revelion, la Castel!

mireasa-blog

Dacă ați luat în calcul să vă organizați nunta, cu siguranță v-ați întrebat câți invitați vor participa la petrecerea voastră, dacă perioada aleasă este cea mai potrivită sau câți dintre prietenii dumneavoastră sunt în concediu.
Aceste griji sunt, în cea mai mare parte, anulate în cazul în care decideți să organizați nunta chiar în noaptea de revelion, odată cu sărbătorirea anului nou. Mai mult decât atât, beneficiile se extind chiar și în ceea ce privește accesarea unor artiști ce pot fi contractați în turneul lor prin București, în noaptea de revelion și chiar posibilitatea de a admira focurile de artificii ce luminează cerul capitalei la miezul nopții.

Invitați fericiți, atmosferă de spectacol, un decor de sărbătoare excepțional și multă bună dispoziție. Acestea sunt ingredientele de succes pentru orice petrecere și care, în noaptea dintre ani, sunt prezente la cele mai înalte cote.
Și pentru ca toate acestea să fie posibile, Le Château, Castelul din Inima Capitalei, a lansat în premieră pe piața de evenimente din București, „Nunta de Revelion la Castel”, un pachet de servicii unic ce conține toate elementele necesare pentru a crea o atmosferă de petrecere pe măsura unei nunți memorabile. Proiecții de laser, zeci de lumini inteligente, fum greu, echipamente de sonorizare profesionale și efecte speciale și pirotehnice, toate acestea operate de inginerii proprii ai Castelului, alături de meniurile de sărbătoare, adevărate opere “Fine Dining” și “Gourmet” create de Chef Iulian Olaru, vor garanta o experiență unică de sărbătoare a nunții, în noaptea de revelion.

Pentru mai multe informații legate de Nunta de Revelion la Castel, accesați www.Le-Chateau.ro