Petreceri de sfârșit de an, în stilul inconfundabil Le Château

A sosit și luna decembrie. Este vremea bilanțurilor, dar și a sărbătorilor și a cadourilor. Momentul împărtășirii rezultatelor și a bucuriei alături de partenerii de afaceri, de colegi sau împreună cu clienții. Un Crăciun magic la Castelul din Inima Capitalei este mai mult decât o promisiune, este o experiență confirmată, an de an, de către cei care își planifică și își rezervă din timp impunătoarea sala de bal a Castelului. Astfel, la final de 2018, am pregătit, pentru bucuria și confortul dumneavoastră, oferte speciale, servicii la cheie, meniuri desăvârșite, toate acestea completate de spectaculoase efecte de lumini şi de echipamente scenotehnice care vor asigura succesul petrecerii de Crăciun. Pentru că echipa Le Château are în componență pe unii dintre cei mai iscusiți tehnicieni și ingineri, oameni care oferă o garanție solidă că fiecare scenariu al evenimentului este dus la împlinire până în cele mai mici detalii.

În tot acest timp, ingredientele atent selecționate din toate colțurile lumii, de către spiridușii Moșului, sunt gătite cu bucurie și pasiune de către maeștrii bucătari ai Castelului, pentru a vă oferi o experiență completă a gusturilor specifice sărbătorii Crăciunului, o excursie culinară așa cum poate nu ați mai văzut vreuna până acum. Și până când preparatele vor fi desăvârșite și înnobilate cu condimente alese, echipa primitoare a Le Château vă întâmpină cu un fierbinte ceai cu rom și scorțișoară, alături de biscuiți cu ghimbir și bucăți delicioase de ciocolată.
Castelul din Inima Capitalei vă așteaptă și în 2018 să petreceți un Crăciun de poveste, cum nu a mai fost altul, plin de magie și spectacol.