Kids Fashion Week 2018 la Castelul din Inima Capitalei

Kids Fashion Week, cel mai cunoscut festival de modă din România, dedicat în exclusivitate celor mici, a avut loc, în luna noiembrie, în decorul spectaculos al Le Château – Castelul din Inima Capitalei. Aflat deja la a treia ediție, evenimentul a stârnit un interes foarte mare, atât în rândul copiilor și al părinților, cât și al celor interesați de acest domeniu, aflat în continuă dezvoltare în țara noastră.

Aflați în număr mare la Le Château, cei prezenți au urmărit cele mai noi tendințe în moda pentru copii, prezente în colecțiile designerilor Cătălin Botezatu, Clara Rotescu, Nicoleta Negura, Ambra Design prin Cristina Iacomi, AnnaBebe, Two Kids, Princess Couture, Vec Design by Claudia Suciu.
Decorul impunător al prezentării de modă, realizat de catre arhitectul Laurențiu Paicu, s-a integrat perfect în arhitectura Castelului, întărind atmosfera feerică de basm în care au defilat micuțele modele.
Evenimentul a avut parte si de momente artistice speciale, oferite de către Emilia Musala, actrița Ștefania Dumitru, Andra Raisa, precum și copiii grupului de balet Dancing Emotions, sub îndrumarea coregrafului Ileana Dănilă.

Ne bucurăm să găzduim astfel de evenimente cu adevărat speciale, în care copiii sunt actorii principali, mai ales că aceștia se simt, întotdeauna, excelent pe scena Castelului din Inima Capitalei.