Botezul de poveste, marca Le Château

Bucuria botezului, împărtășită cu prietenii și cu familia, crește în intensitate cu fiecare strălucire reflectată în cristalele prețioase ale candelabrelor, cu fiecare zâmbet multiplicat în sutele de oglinzi, cu fiecare cântec de veselie care răsună sub cupola magică a Castelul din Inima Capitalei.

În filele de poveste ale petrecerii de botez ce poartă semnatură inconfundabilă Le Château, sunt așternute cu pasiune și dăruire toate ingredientele și detaliile care fac diferența, atunci când vorbim despre o petrecere magică, de basm, unde eroii din poveste sunt chiar cei mici, pentru că ei sunt prinți sau prințese. Iar alături de ei sunt fie ursitoarele, fie personaje din desene animate sau chiar clovni și magicieni, dacă petrecerea este una tematică. Totul se desfășoară într-o armonie deplină, în care suprizele apar la tot pasul, însă numai cele plăcute și așteptate de toți invitații.

 
La Joie de Vivre, http://www.le-chateau.ro/oferta-speciala-la-joie-de-vivre-2017/ după cum îi spune și numele, este pachetul de servicii dedicat botezului și care celebrează bucuria vieții. El înglobează cele mai apreciate preparate culinare, seturi de servicii și de echipamente profesionale dedicate, pentru a face din petrecerea de botez o amintire de neuitat pentru toți cei care trec pragul Castelului.