Gala Premiilor "Femeia Anului", pentru al 3-lea an consecutiv, la Le Château.

Pe 28 martie 2018, Gala Femeia Anului 2017 a ajuns la ediția cu numărul 20. Evenimentul organizat la Le Château de către Revista Avantaje, a onorat si premiat zece femei care au reușit să se facă remarcate în domeniile lor de activitate și care pot fi considerate un exemplu. 

Revista Avantaje și-a făcut un obicei ca în fiecare an să premieze femeile de succes și care sunt adevărate eroine în profesiile pe care și le-au ales. Își fac meseria cu simț de răspundere și din acest motiv au fost răsplătite cu trofeul Femeia Anului 2017, pentru fiecare categorie în parte.
Si pentru ca 2018 este al 3-lea an consecutiv in care Le Château gazduieste aceasta minunata gala dedicata femeilor de succes, ne bucuram astfel pentru recunoasterea tuturor valorilor in care credem si pentru confirmarea calitatii unice a decorului si serviciilor pe care Castelul din Inima Capitalei le ofera clientilor sai.

cristina chiriac si carmeni dinca
ilie nastase si brigitte sfat

Si pentru că decorul Le Château este unul  cu totul special, vedetele și invitații prezenți la eveniment au purtat ținute elegante și care s-au potrivit întocmai cu importanța evenimentului.

Anca Serea și Adi Sînă au fost o adevărată apariție și asta pentru că cei doi au purtat ținute similare. Dacă majoritatea femeilor au îmbrăcat rochii elegante, Anca Serea a optat pentru un costum alb, ușor masculin, dar care i-a evidențiat silueta.
Iulia Gorneanu a purtat o ținută vintage, creată din piese vestimentare din mătase naturală și la care a accesorizat o pălărie florală cu voaletă anii ’40, dar și o geantă și bijuterii din perioada interbelică.

Ținuta pe care a ales-o Carmen Dincă a ieșit din anonimat. Make-up artistul a purtat o rochie lungă, în diferite tonuri de roșu și la care a asortat o curea cu ținte și o pereche de cercei supradimensionați.
Anca Bucur și-a etalat burtica de gravidă într-o rochie neagră, mulată, dar care i-a pus în evidență silueta.

florentina opris
ela craciun
cristina chiriac si carmeni dinca
adi sana si anca serea