Casa Lux s-a reîntors la Le Château pentru a sărbători 23 de ani de existență

Casa Lux, cea mai apreciată revistă de amenajări din România, s-a reîntors la Le Château pentru un nou eveniment aniversar – 23 de ani de existență, celebrați alături de cei mai importanți oameni din industria construcțiilor și a designului din țara noastră, precum și de prietenii de-o viață ai publicației.

La fel ca acum doi ani, luna septembrie a fost aleasă pentru aniversare, iar gazdă a fost Iuliana Tudor, care a prezentant momentele importante ale serii alături de Cristina Stoica, redactorul-șef al publicației, pe scena impunătoare a Castelului din Inima Capitalei.

Distinșii oaspeți s-au bucurat de un decor cu adevărat deosebit, Lobby-ul Le Château fiind transformat, special pentru acest eveniment, astfel încât invitații să fie transpuși, încă de la intrare, în conceptul gândit pentru această petrecere.

Ca la fiecare eveniment aniversar, au existat și distincții de excelență, înmânate de redactorul-șef al revistei, trofee care au ajuns la Diana Stere, Candy Hoover România, Irina Solomon, La Maison, Irina Androne, Grohe și Laurențiu Paicu.

Momentul artistic al serii a fost recitalul lui Feli Donose, care a încântat audiența cu vocea sa puternică, pusă în valoare de sonorizarea excepțională și show-ul de lumini al Castelului din Inima Capitalei!