Cea mai frumoasă declarație a Ralucăi Zenga: volumul „Dragostea 3D”, lansat la Le Château

Raluca Zenga, soția binecunoscutului portar italian Walter Zenga, a de-scoperit, în ultimii ani, o pasiune pentru scris și a considerat că acesta este cel mai bun mod de exprimare a laturii sale artistice. Prima carte – Manualul mămicii Zen – s-a transformat într-un real succes și a încurajat-o pe Raluca să continue în demersul său.

DSC_4788

Într-o zi călduroasă din vara lui 2017, Raluca Zenga a dorit să îi facă o surpriză soțului ei și l-a invitat la Le Château – Castelul din Inima Capitalei, pentru a-i face una dintre cele mai originale declarații de dragoste, semn că iubirea dintre ei este din ce în ce mai puternică. În decorul de poveste al Castelului, Raluca și-a lansat ultima ei carte – Dragostea 3D – un volum de poezii pe care a dorit să îl dedice celui care îi este alături în ultimii 14 ani.

DSC_4447

Raluca și-a intenționat să lanseze volumul său de poezii într-un loc de-osebit, pentru a marca cum se cuvine momentul. Astfel, evenimentul s-a desfășurat sub forma unui afternoon tea autentic la Castel, o întâlnire informală cu prietenii și cunoscuții familiei Zenga, care au ținut să le fie alături în acest moment plin de emoție. În fața prietenilor și a jurnaliștilor prezenți în număr mare, Raluca Zenga a povestit despre felul în care evoluează relația ei cu Walter, despre cum se înțeleg după atâția ani de relație, cum s-au reinventat și cum se surprind în fiecare zi, pentru a menține vie flacăra pasiunii.

DSC_4623

Revenind la volumul său de poezii, Raluca îl numește o poveste pa-sională, chiar erotică pe alocuri, un “tridimensional cu iubire, pasiune și inspirație”. Mare parte dintre poezii l-au avut ca sursă de inspirație tocmai pe Walter Zenga și au fost scrise în locuința lor din Dubai. Desenele din carte au fost realizate de tatăl Ralucăi, doctorul Emil Rebedea, care are o pasiune aparte pentru arta vizuală.

DSC_4628
DSC_4748

Evenimentul de lansare al volumului “Dragostea 3D” s-a încheiat seara târziu, cu o sesiune de autografe, o înghețată delicioasă și un ceai răcoritor pe terasa Le Château, printre interviuri și declarații pline de pasiune date de cei doi soți, care au venit însoțiți la eveniment și de copiii lor.

DSC_4831
DSC_4895
DSC_4890
DSC_4954