Mihai Mitoșeru se însoară la Castelul din Inima Capitalei

Mihai Mitoșeru s-a decis: la aproape doi ani de la cununia civilă, va face și nunta cu aleasa inimii sale, Noemi, cea de care îl leagă ultimii 12 ani din viață. Cei doi au căutat, mai bine de un an, cel mai potrivit loc pentru a-și organiza o nuntă de poveste, așa cum și-au imaginat-o până în cele mai mici detalii.

În momentul în care au pășit în Le Château – Castelul din Inima Capitalei, Mihai și Noemi au știut că acesta este locul pe care îl căutau. “Suntem împreună de foarte mult timp și crede-mă că mi-am imaginat această zi în cele mai mici detalii. Mi-am dorit o nuntă clasică, într-un ballroom autentic, în care să mă simt ca o adevărată prințesă și uite că Mihai a reușit să îmi îndeplinească dorința”, povestește Noemi.

Mihai are foarte multă experiență în showbiz și știe exact cum trebuie organizat un astfel de eveniment, astfel încât să fie impecabil: “Am participat  la multe nunți la viața mea, la unele dintre ele am fost amfitrion, deci știu la ce detalii să mă uit pentru a fi sigur că respectiva seară va fi una reușită. Din momentul în care am intrat aici și am văzut felul în care se comportă echipa organizatoare, mi s-a luat o piatră de pe Inimă: am fost sigur că am găsit locul în care nu voi avea nici o grijă, ba mai mult, voi fi plăcut suprins în fiecare moment al nunții noastre”, completează Mihai discuția.

PCM_0126

Cei doi s-au hotărât și asupra conceptului: își doresc o nuntă-spectacol, prin care să își uimească invitații. “Ne dorim să punem în scenă un concept 100% românesc, în care să reproducem o parte din atmosfera elegantă și aristocrată a Bucureștiului de odinioară, atunci când marele Tănase umplea până la refuz sălile de spectacol sau când lumea bună a Capitalei se întâlnea la Capșa”,  susține Mihai.

“Vom avea foarte multe surprize în timpul nunții, să fiți siguri de asta. Vor veni familia, prietenii și mulți oameni din showbiz, cei care sunt, de atâția ani, familia mea de pe scenă și din fața camerelor de luat vederi. Îmi doresc să rămână cu amintiri foarte faine și sunt sigur că nunta noastră de la Le Château va fi una de care să își amintească mult timp de acum încolo”, concluzionează Mihai.

PCM_0173

Acum, că au stabilit locul nunții, urmează să detalieze conceptul și toate surprizele până în 24 septembrie, atunci când va avea loc nunta. Vor fi ajutați pe parcursul pregătirilor și de nașii lor, binecunoscutul Romică Țociu și soția sa, Nicoleta.