Dilema a sărbătorit 24 de ani în decorul de poveste al Castelului din Inima Capitalei

Pentru al doilea an consecutiv, aniversarea celei mai longevive reviste culturale din țara noastră – Dilema Veche – a avut loc în decorul plin de eleganță al Le Château – Castelul din Inima Capitalei.

Vezi aici locatia evenimentului – Ballroom Le Château

La momentul de sărbătoare al binecunoscutei reviste au răspuns prezent, ca de fiecare dată, invitati de seamă și prieteni ai revistei, printre care amintim Andrei Pleșu, Andrei Oișteanu, Mircea Vasilescu, Nae Caranfil, Aurel Mitran, Mircea Hava – primarul municipiului Alba Iulia și susținător al festivalului Dilema Veche, Mircea Cărtărescu și mulți, mulți alții.

dilema2

În decorul de gală al Le Château, au urcat pe scena impunătoare a Castelului cei care, prin scrierile și gândirea lor, influențează destinele celor care citesc Dilema Veche număr după număr. Sever Voinescu, actualul redactor-șef al publicației, a vorbit celor peste două sute de participanți despre ce reprezintă prezentul acestei publicații de prestigiu, iar Mircea Vasilescu, cel care a fost redactor-șef al Dilmei vreme de 17 ani, a încântat audiența cu viziunea sa asupra perioadei petrecute în redacția revistei.

dilema4

La fel ca în fiecare an, a fost decernat premiul “Omul cu dileme”, acordat de publicație unei personalități a culturii românești care a contribuit decisiv, în ultimul an, la diseminarea și promovarea valorilor susținute de Dilmea Veche în societatea româneasca. Pentru ediția din acest an, câștigătorul a fost Nae Caranfil, regizorul filmului „6.9 pe scara Richter“, o comedie subtilă cu accente de musical, care rulează, în prezent, pe marile ecrane.

dilema3
dilema5

Seara plină de emoție s-a terminat cu un cocktail și un moment de socializare în Sala Principală a Castelului, sub lumina difuză a spectaculoaselor candelabre de cristal. Le Château este decorul perfect pentru organizarea unor evenimente de gală, precum decernări de trofee, aniversări sau cine sofisticate, datorită polivalenței spațiului disponibil, precum și a echipamentelor Hi-tech de care sala dispune.

Vezi Oferte Speciale – Le Château