Gala “Star Awards” – zeci de vedete prezente la Le Château, în cea mai importantă seară a showbiz-ului românesc

PCM_1518

Jumătatea lunii decembrie a adus la Le Château unul dintre cele mai spectaculoase evenimente ale anului – Gala “Star Awards” – premiile showbiz-ului românesc, un even-iment maraton, cu peste trei ore de transmisie LIVE pe Antena Stars și o organizare de excepție, atât din partea reprezentanților televiziunii, cât și a echipei Le Château.

Gala propriu zisă a început seara, însă pregătirile au fost demarate cu mai bine de 24 de ore înainte, atunci când a fost montat carul de reportaj și s-au derulat repetițiile fiecărei etape din desfășuratorul galei. În ziua evenimentului, Le Château s-a transformat dintr-un ballroom autentic într-un adevărat studio de televizune, cu zeci de oameni care lucrau la foc continuu, camere mobile și fixe poziționate strategic în toată sala, precum și momente de filmare în regim LIVE, în care se realizau ultimele reglaje de sunet, lumini și imagine. O luptă contracronomentru cu secundele, în care reportajele în direct de la fața locului arătau telespectatorilor cum decurg pregătirile, în cele mai mici detalii. Astfel, oa-menii au putut afla cum a fost gândit evenimentul de echipa Le Château, de la felul în care a fost amenajat interiorul Castelului, până la prezentarea celor mai delicioase preparate ce urmau să fie servite invitaților.

PCM_1316

La exact 19:30, punctul culminant a sosit – luminile s-au aprins, camerele au început să transmită, iar prezentatorii Galei “Star Awards” și-au făcut apariția pe scenă în uralele invi-taților: Mihai Morar și Cristi Brancu au urcat pe scena impunătoare a Castelului din Inima Orașului, pentru a decerna cele mai importante premii ale anului. În Sala Principală a Le Château s-au auzit, rând pe rând, nominalizații, iar apoi, în momente de tensiune max-imă, au fost declarați câștigătorii fiecărei secțiuni în parte. Totul a fost transmis LIVE, astfel încât milioanele de telespectatori să simtă suspansul momentului la cele mai înalte cote, precum și bucuria învingătorilor.

Printre câștigători s-au aflat Carla’s Dreams, Irina Rimeș, Veta Biriș, Sofia Vicoveanca, Corina Chiriac, Gabriel Cotabiță, Andreea Bălan sau Lora. De asemenea, în public s-au aflat alte persoane publice și vedete, venite special pentru a-și încuraja favoriții și pentru a se bucura de ospitalitatea Castelului: Andreea Marin, Ramona Badea, Nicole Cherry, Adriana Bahmuțeanu și mulți, mulți alții.

La fel ca orice altă petrecere găzduită de Le Château, fie că este vorba de un eveniment corporate sau unul privat, echipa Castelului a coordonat, în cele mai mici detalii, toate etapele din desfășurător, asigurându-se că totul funcționează fără cusur, la cele mai înal-te standarde, așa cum este cunoscut Le Château în piața evenimentelor din România.