3 repere importante in organizarea de evenimente

 Indiferent de natura unui eveniment, respectiv privat sau corporate, organizarea acestuia presupune profesionalism, atentie la detalii si o buna cunoastere a protocolului si a bunelor maniere adaptate in functie de fiecare situatie in parte. Organizarea de evenimente este un proces indelungat care, pe langa toate cele mentionate mai sus,  necesita dedicare si eforturi.

Tocmai pentru ca intruneste toate aceste cerinte, echipa Le Château se numara printre profesionistii desavarsiti in materie de organizare de evenimente, fie ca e vorba de gale, conferinte, prezentari de moda, aniversari, reuniuni, baluri, banchete, nunti sau botezuri. Gradul de complexitate al acestor evenimente reprezinta o noua provocare pe care echipa Castelului o trece intotdeauna cu excelenta si din care invata in permanenta pentru a veni intotdeauna in intampinarea nevoilor clientilor nostri. Prin urmare, astazi vom puncta cateva elemente esentiale pentru succesul oricarei astfel de provocari, elemente care vor inlesni enorm procesul de organizare a evenimentelor.

Salonul de evenimente

Cu siguranta acesta este pilonul principal in organizarea unui eveniment de succes, fie private, fie corporate. Daca sala in care se desfasoara toata actiunea nu este aleasa bine, nici mancarea, nici muzica, nici macar compania placuta nu pot salva situatia. Tocmai de aceea, Le Château pune la dispozitia oaspetilor un adevarat salon de bal, impecabil din punct de vedere arhitectural in decorarea carora, drept repere stilistice, au fost luat elemente clasice. Coloanele de marmura, candelabrele uriase de cristal si materialele pretioase folosite pentru fiecare detaliu in parte au transformat un salon de evenimente intr-o vertiabila sala de bal. Mai mult de atat, dincolo de elegana arhitecturala, Le Château este un concept polivalent, usor de adaptat oricarui tip de eveniment.

6

Dotarile tehnice

Pentru a facilita atat organizarea de evenimente cat si desfasurarea propriu-zisa a acestora, dincolo de eleganta princiara a Castelului din Inima Orasului se afla cele mai noi dotari tehnologice de sonorizare si lumini. Astfel, indiferent ca organizezi lansarea unei colectii, o gala business sau o nunta romantica vei avea la dispozitie tot suportul tehnic necesar.

3

Preparatele gastronomice

Uneori, in ceea ce priveste mancarea, parca-s toate vechi si noua toate. Adica pe scurt, mancarea oferita la evenimente oaspetilor nu este intotdeauna foarte variata. Un astfel de element poate fi uneori trecut cu vedere in procesul de organizare de evenimente si este pus pe seama serviciilor de catering insa tocmai acesta este un alt punct important care face diferenta intre un eveniment obisnuit si unul care se desfasoara sub cupola Le Château. Preparatele culinare scoase din bucataria Le Château sunt intotdeauna proaspete si pregatite cu migala de echipa de chefi care insumeaza zeci de ani de experienta gastronomica. Niciun detaliu nu este ignorant si astfel, de la hors d’oeuvre pana la felurile principale si desert, felurile cu care sunt imbiati oaspetii Le Château sunt un echilibru de arome exotice sau autohtone si aspect estetic. De asemenea, printre bauturile atent selectionate puse la dispozitia oaspetilor Castelului se numara vinul exclusiv Le Château, Feteasca Alba 203, distins cu argit la IXCB 2016, cel mai important consurs de vinuri din Europa de Est.

160707 photo v1