Reperele stilistice si logistice ale unui salon de evenimente desavarsite

Castelul din Inima Orasului si-a deschis portile elegante pentru oaspetii sai in urma cu scurta vreme insa timpul a fost prietenul Le Château. In scurta vreme de la inaugurare, Castelul a devenit un punct de reper in domeniu datorita profesionalismului echipei, a dotarilor tehnologice de inalta performanta si a decorului de inspiratie clasica reflectat in fiecare detaliu al Castelului, de la poarta si pana la salonul de evenimente. Sala Principala a fost conceputa ca o veritabila sala de bal care sa ii poarte pe oaspetii Castelului intr-o calatorie in timp pana in perioada victoriana. Nuntile care se desfasoara in salonul de evenimente din Bucuresti capata valente de poveste datorita atmosferei de bal definita prin bun gust, maniere, eticheta si protocol.

Decorul idilic in care se desfasoara evenimentele Le Château este marcat de spiritul nobil al manierelor elegante, al materialelor pretioase si ale luxului impletit surprinzator de armonios si de natural cu confortul oferit de cea mai moderna tehnologie din domeniu.

Salonul de evenimente Le Château – intre decor de basm si precizie elvetiana

Salonul de evenimente este decorat minutios cu detalii din materiale pretioase asa cum ar fi brocartul si lemnul de esenta nobila insa pe masura ce perspectiva privitorului capata amploare, este lesne de observat acelasi ton luxos in fiecare  componenta a Salii Principale. Pardoselie Castelului sunt acoperite de marmura intarsiata care reflecta stralucirile limpezi ale candelabrelor impunatoare de cristal. De asemenea, peretii salonului de evenimente sunt decorate cu picturi murale, executate manual de un maestru italian al artelor. Mai mult de atat, cupola care completeaza aspectul salii de bal este acoperita centimetru cu centimetru de o foita de aur aplicata, de asemenea, manual. Dimensiunea salonului de evenimente este de 500 de metri patrati carora li se alatura cei peste 250 de metri patrati ai terasei si ai lobby-ului elegant. Sala Principala a Castelului poate primi pana la 800 de invitati, motiv pentru care salonul este dedicat atat evenimentelor private cat si celor corporate. In plus, salonul de evenimente poate gazdui gale, aniversari, concerte si spectacole de teatru datorita scenei generoase care masoara 130 de metri patrati.

De asemenea, pentru ca am mentionat in randurile anterioare dotarile tehnologice de inalta performanta ale Castelului din Inima Orasului, este important de subliniat faptul ca in spatele elegantei arhitecturale desavarsite Le Château se ascund echipamentele profesionale complete de sonorizare, efectele de lumini si proiectie, inclusiv in ceea ce priveste lumini de scena, ambientale si arhitecturale. De asemenea, momentele speciale care se vor desfasura in salonul de evenimente al Castelului pot fi completate de laser shows, plasmele de mari dimesniuni si impunatorul ecran de proiectie.

Dincolo de salonul de evenimente, Le Château ofera oaspetilor optiunea de a personaliza terasa multifunctionala in functie de preferintele oaspetilor si cerintele specifice ale fiecarei tipologii de evenimente in parte, inclusiv cocktailuri si ceremonii in aer liber.

In cele din urma, evenimentele de poveste din sala de bal a Castelului nu ar fi posibile fara echipa de profesionisti care isi dedica experienta si priceperea pentru punerea in scena a evenimentelor de inalta clasa, evenimente care au devenit deja o marca a elegantei in peisajul urban al acestor servicii.