Top 3 motive pentru care sa-ti organizezi nunta de vis la Castelul din Inima Orasului

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui om. Alegerea de a-ti petrece restul zilelor langa acea persoana speciala care te completeaza si care te sustine neconditionat trebuie sarbatorita cu fast. Poate tocmai de aceea, nunta a fost intotdeauna un moment celebrat cu fast si cu eleganta iar acest lucru se va reflecta intai si intai in alegerea locatiei pentru nunta. Fiecare detaliu in parte este important si nimic nu trebuie trecut cu vederea pentru implinirea acestui vis. Iar echipa Castelului din Inima Orasului este specializata in transformarea visului nuptial in realitate. Inca de la inaugurare, Le Château a ridicat standardele elegantei si ale bunului gust, atat in ceea ce priveste evenimentele corporate, cat si cele atat de intime si importante cum sunt nunta sau botezul.  Astazi vom vorbi despre cateva motive dintr-o mie pentru care Le Château este cadrul perfect pentru nunta mult visata.

Decorul si arhitectura eleganta Le Château

Nu putine sunt femeile care viseaza inca din copilarie la ziua nuntii si cele mai multe dintre ele vad aceasta zi pictata ca o poveste. Cu gandul la ele, doamnele romantice si visatoare, care cred inca in si au trait fericiti pana la adanci batraneti a fost ridicat un castel, asa cum arata si denumirea, chiar in mijlocul orasului. Fiecare element din Le Château este inspirat din arhitectura clasica a palatelor si a salilor de bal in care s-au desfasurat cele mai fastuoase petreceri din istoria lumii. Pentru a reda atmosfera de regalitate, inca de la intrare si pana la tacamuri sunt folosite materiale si detalii pretioase. Astfel, decorul nuntii va fi format din marmura, matase, brocart, cel mai limpede cristal si chiar foite de aur, aplicate manual pe tavanul Salii Principale.

Meniul de nunta haute cuisine

Imediat dupa decor, cei mai multi dintre viitorii miri vor fi interesati de meniul oferit oaspetilor. Acestia vor fi delectati cu cele mai savuroase preparate din bucataria Castelului. Meniul de nunta poate fi personalizat in functie de preferintele mirilor si, indiferent de variantele alese, fiecare fel de mancare servit se ridica la cele mai inalte standarde ale gatronomiei internationale. De altfel, intregul meniu de nunta Le Château este un echilibru gastronomic intre ingrediente rafinate din bucatariile franceze si mediteraneene si simboluri culinare romanesti ale nuntilor, transpuse in farfurie in maniere elegante si, in acelasi timp, inedite.

Dotari tehnice de ultima tehnologie

In ton cu eleganta Le Château putem plasa si dotarile tehnice de care beneficiaza Castelul. Integrate in decorul cu aer regal, luminile ambientale si inteligente, prezente atat in exteriorul Castelului, cat si in Sala Principala, precum si sonorizarea desavarsita completeaza lunga lista de motive care indica Le Château drept noul standard in organizarea de nunti. Mai mult de atat, la dispozitia mirilor si a oaspetilor vor fi puse sistem digital de check-in pentru invitati, Wi-Fi de mare viteza, servicii de supraveghere video interioara si exterioara cu camere HD, proiectoare, plasme de mari dimensiuni si un ecran de scena.