Eleganta evenimentelor sociale si culturale marca Le Château

Rasfoind paginile cartilor de istorie si antropologie, pare ca civilizatia umana merge mana in mana cu arta. Intr-o relatie de simbioza, cele doua aspecte s-au alimentat reciproc si au contribuit la dezvoltarea reciproca. Imbracand numeroase forme, si toate personale, care vibreaza la nivel individual, arta este considerata nu doar mijloc de exprimare, ci si modalitate de elevare spirituala. Desigur, arta este subiectiva si interpretabila pentru ca fiecare dintre noi o filtreaza prin propria sensibilitate si propriile experiente. Un lucru este, insa, de netagaduit: arta aduce oamenii impreuna.

sursa lc 1

Echipa Le Château a inteles acest lucru inca dinainte ca usile Castelului din Inima Orasului sa se deschida si astfel, pe langa toate dotarile necesare desfasurarii unui eveniment de suflet, asa cum este o nunta, sau a unui eveniment corporate, acesta s-a transformat intr-o locatie inchinata inclusiv evenimentelor sociale. De la teatru pana la concerte, chiar expozitii si licitatii, baluri grandioase de caritate, prezentari de moda sau proiectii speciale, Le Château poate gazdui o ampla gama de evenimente sociale si culturale sub cupola sa.

De ce este Le Château locatia ideala pentru evenimentele sociale si culturale?

Primul argument care pledeaza in favoarea Le Château este complet vizibil si vorbim, desigur, despre eleganta arhitecturala a locatiei. Sala Principala din Castel poate parea o sala de bal desprinsa din alte vremuri pentru ca are peretii tapetati cu materiale pretioase iar la geamuri atarna grele draperiile somptuoase. Mai mult de atat, Sala este inconjurata cu o serie de tablouri realizate manual in care sunt prinse, ca intr-un stop cadru modern, momente din vietile nobililor de alta data. In acelasi timp, candelabrele masive contribuie si completeaza imaginea de basm modern a Salii Principale.

Ce de-al doilea argument major pentru care Le Château este locatia perfecta pentru desfasurarea evenimentelor culturale este mai greu de depistat la prima vedere. Eleganta sala de bal se poate transforma, aproape ca prin magie, intr-o veritabila sala de spectacole sau intr-un podium pentru defilarile de moda, ambele concurente veritabile ale oricaror altor locatii internationale care au aceasta destinatie.

Printre dotarile tehnice de care dispune Castelul din Inima orasului se numara luminile ambientale si de scena,precum si sonorizarea profesionala, alaturi de  luminile ambientale de sala. De asemenea, Sala Principala are in dotare si lumini inteligente, elemente ale tehnologiei care se regasesc si pe scena. Bineineles, toate acestea sunt operate cu pricepe de catre inginerul de sunet si asistentul de lumini care vor fi prezenti pe toata durata evenimentului.

Mai mult de atat, si pentru ca nicio sala de teatru sau de concert nu este complete fara punctul principal de atractie, Le Château are o scena de dimensiuni generoase , de 130 de metri patrati, precum si camere spatioase in spatele acesteia, dedicate pregatirii artistilor.

EVENIMENTELE SOCIALE sunt cele care definesc indentitarul unui popor, modul in care se raporteaza la valorile sale culturale si sunt mostenirea pe care o lasai generatiilor viitoare. De aceea, Le Château organizeaza cele mai importante evenimente ale Capitalei, pentru a rescrie agenda Bucurestiului si pentru a aseza acest oras in randul marilor metropole europene.