5 lucruri pe care TREBUIE sa le stii despre Le Château

Le Château, cum bine stiti pana acum, este cea mai spectaculoasa locatie de evenimente din Bucuresti. Castelul din Inima Orasului are o arhitectura de inspiratie clasica si decor somptuos, usor de adaptat oricarui tip de eveniment, de la cine de gala si prezentari de moda sau spectacole pana la cele mai spectaculoase nunti. Mai mult de atat, Le Château a primit titulatura de castel din Inima orasului pentru ca, intr-adevar, asa este. Amplasarea acestuia in apropiere de Piata Alba Iulia nu a fost deloc intamplatoare. Zona a fost aleasa tocmai pentru ca ofera acces facil catre Le Château din oricare parte a orasului.

ballroom bucuresti

1. Sala Principala este un ballroom veritabil

Cuvantul ballroom este folosit des in ceea ce priveste locatiile pentru nunti si alte evenimente, insa Le Château ocupa fruntea clasamentului in randul celor care au respectat intr-adevar specificatiile unei sali de bal. Dincolo de grandoarea arhitecturala, Sala Principala Le Château este spatioasa si beneficiaza de cele mai inalte standarde ale tehnologiei. Cu o suprafata de 500 de metri patrati, gazduieste confortabil sute de oaspeti. Mai mult de atat, cu tot cu lobby-ul generos si terasa de aproape 300 de metri patrati, in Le Château pot fi acomodati in jur de 800 de oaspeti in acelasi timp.

IMG_5381

2. Le Château are o scena demna de un teatru national

Unul dintre motivele pentru care Le Château este spatiul ideal nu doar pentru nunti, ci si pentru spectacole, este scena generoasa. Aceasta se intind pe 130 de metri patrati iar in spatele ei este ascuns tot confortul necesar artistilor.

3. Le Château vine in intampinarea nevoilor oaspetilor care trec pragul castelului

Din dorinta de a avea aproape cat mai multi invitati satisfacuti de calitatea impusa de rigorile unui castel, Le Château pune la dispozitie oferte speciale la preturi avantajoase atat pentru nunti, cat si pentru botezuri. Aceasta include, printre altele, meniul de gala desavarsit cu iscusinta de echipa magica din bucataria Le Château.

4. Le Château inseamna eleganta si siguranta

Pentru a asigura tot confortul oaspetilor nostri, Castelul ofera acces la o parcare pazita cu 80 de locuri. Aceasta beneficiaza de serviciile valetilor de parcare, precum si de un parking attendant. Mai mult de atat, la intrare, invitatii sunt intampinati de hostesse care au la dispozitie un ecran tactil ce afiseaza numele invitatilor, precum si locul acestora la mese. In plus, pentru a evita orice eveniment neprevazut, exista posibilitatea introducerii unei liste cu invitati neconfirmati, astfel incat echipa Le Château va face fata oricarei situatii inedite si se va adapta rapid. Tot de dragul sigurantei oaspetilor nostri, Castelul din Inima orasului poate pune la dispozitie un bodyguard asistent si ofera servicii de supraveghere video permanenta, cu mentiunea ca, la cerere aceasta poate fi deconectata.

5. Stil si culoare

Decorul adecvat tipului de eveniment poate juca un rol absolut vital in desfasurarea acestuia si mai ales, contribuie la atmosfera si, implicit, la starea de spirit a oaspetilor. Prin urmare, Le Château pune la dispozitie servicii premium de ambianta si decor. Set up-ul de masa Pur Blanc este format din scaune Chiavari, fata de masa alba cu falduri si servet asortat. Nici tacamurile nu vor face rabat de la regula elegantei si fac parte dintr-o colectie speciala. Mai mult de atat, pentru a intregi aerul de sarbatoare princiara, oaspetii vor pasi pe un elegant covor rosu la intrare.