Secretele unui eveniment corporate de succes

Unul dintre cele mai importante crezuri ale Castelului din Inima Orasului este urmarirea indeaproape a unui protocol stabilit nu doar de traditie si de normele elegantei, ci si de o echipa de profesionisti desavarsiti, avand ca scop organizarea evenimentelor corporate de succes.  Importanta acestora trebuie subliniata prin faptul ca un astfel de eveniment poate si va avea un impact rasunator asupra dezvoltarii oricarui tip de afaceri. Pentru a asigura desfasurarea fara cusur in acest sens, Le Château pune la dispozitia oaspetilor care trec pragul Castelului cateva elemente esentiale care constituie, de cele mai multe ori, secretele unui eveniment corporate de succes.

Castelul din Inima Orasului nu a primit acest titlu din dragostea pentru metafore ci, pentru ca, asa cum arata denumirea, Le Château este amplasat chiar in centrul Capitalei, la cateva minute de Piata Unirii. Prin urmare, oaspetii pot ajunge foarte usor la locatie, indiferent din ce parte a orasului vin.

Dincolo de accesul facil catre locatia de desfasurare a evenimentului, pentru confortul oaspetilor, Le Château este dotat cu o parcare proprie, pazita, in care pot fi lasate in deplina siguranta peste 100 de masini.

organizare evenimente
organizare evenimente

Mai mult de atat, imediat dupa ce vor trece de poarta Castelului, acestia vor pasi intr-o alta lume, desprinsa parca din paginile de istorie, din vremurile in care eleganta era ridicata inca la rang de arta. Acest aspect se reflecta inca de la terasa spatioasa care poate fi amenajata cu clasicele mese de cocktail. Cei 260 de metri ai terasei pot fi utilizati ca spatiu de relaxare si socializare.

IMG_56002

In interiorul Le Château, fiecare componenta arhitecturala vorbeste despre lux nobil fara sa cada in desuet, prin folosirea unor tehnici si elemente clasice, atemporale de decor. Podeaua este acoperita de marmura intarsiata in care se oglindeste stralucirea candelabrelor masive de cristal iar peretii sunt impodobiti cu picturi in ulei executate de un maestru italian al artelor.

Sala principala este, de departe, cea mai spectaculoasa parte a Castelului, nu doar datorita elementelor de decor anterior mentionate, ci si datoria spatiului amplu oferit pentru desfasurarea evenimentului. Aceasta a fost conceputa astfel incat sa poata gazdui sub cupola acoperita cu foite aur, sute de invitati fara ca acestia sa se simta restrictionati de spatiu. Mai mult de atat, balconul din sala principala ofera o imagine de ansamblu absolut spectaculoasa a intregului eveniment. Desigur, orice astfel de sala are nevoie si de o scena pentru momentele formale sau intretinerea atmosferei. Tocmai in aceasta idee, scena din Le Château poate rivaliza cu succes cu scenele din marile sali de spectacol ale lumii. Cu o dimensiune ampla, de 130 de metri patrati si cu incaperi generoase dedicate activitatilor din spatele scenei, aceasta se poate transforma in punctul central de atractie al serii, asa cum ar trebui sa fie. Desigur, o scena mare nu poate sustine un intreg eveniment fara dotari tehnice. Tocmai de aceea, si pentru ca echipa Le Château urmeaza cele mai inalte standarde de calitate, dincolo de stralucirea eleganta a materialelor pretioase sunt ascunse cele mai noi dotari tehnice in ceea ce priveste sistemul de sonorizare operate de o echipa de profesionisti care insumeaza multi ani de experienta in domeniu. In completarea instalatiei de sonorizare, Le Château este dotat cu un sistem inteligent de iluminare a salii, prin care se poate asigura atmosfera potrivita fiecarui tip de eveniment. In ceea ce priveste celelalte dotari tehnice ale Castelului, acestea au fost concepute in asa maniera incat sa vina in intampinarea nevoilor specifice profesionistilor dedicati care participa la evenimentele corporate. Printre acestea se numara sistemul inteligent de inregistrare al invitatilor, precum si sistemul de proiectie HD cu ecran 7m/5m si, bineinteles, internet wifi de mare viteza.

IMG_4977
IMG_5007

In cele din urma, unul dintre marile atuuri Le Château sunt serviciile aditionale incorporate, drept pentru care oaspetii Castelului nu vor fi nevoiti sa apeleze la furnizori care sa ridice probleme in desfasurarea evenimentului. Prin urmare, toate evenimentele desfasurate sub sigla Le Château au mobilierul clasic, devenit deja un simbol al Castelului prin eleganta si design. Mai mult de atat, papilele gustative ale celor prezenti vor fi delectate cu preparate haute cuisine din bucataria proprie Le Château, gandite si gatite cu fler de catre echipa culinara din bucataria Castelului

>> Solicita o oferta pentru evenimente corporate in Castelul din Inima Orasului