Le Château a gazduit finala nationala a concursului Elite Model Look Romania

Vineri, 16 octombrie, sub cupola celei mai spectaculoase locatii de evenimente din Bucuresti a avut loc finala concursului Elite Model Look Romania 2015 care a avut ca scop selectarea, dintre cei 18 finalisti, a castigatorilor, o fata si un baiat. Cei doi vor avea privilegiul de a reprezenta Romania la cea de-a XXXII-a editie a Finalei Mondiale a concursului Elite Model Look din 23 noiembrie 2015, in Milano.

Pentru a dovedi polivalenta spatiului impresionant al locatiei de evenimente, Sala Principala a Castelului, care masoara 500 metri patrati,  s-a transformat intr-un podium demn de cele mai sofisticate prezentari de moda, pe care au defilat cei 18 concurenti in lupta pentru castigarea marelui premiu. De altfel, invingatorii au fost Andreea Ardelean din Baia Mare si bucuresteanul Daniel Militaru, care au impresionat juriul format din specialisti in domeniul frumusetii si al modei prin eleganta, prezenta de spirit, daruire si pasiune.

Printre cei care au jurizat s-au numarat Alexis Louison (Elite World Business Operations Manager), Gabriela Velicu, Andreea Ibaka, Alexandra Coliban (director FACE2FACE Model Managamenet, detinator al licentei Elite Model Look Romania), Alexandru Stancu, reprezentant al Le Château, Vlad Gherman, Cristian Niculae, Silvia Cristescu, Laura Firefly si Amalia Botz, precum si castigatorii editiei anterioare a competitiei Elite Model Look Romania, Alexandra Micu si David Petcu.

Un eveniment care celebreaza nu doar frumusetea, ci si eleganta, manierele impecabile, si chiar atitudinea nu se putea desfasura intr-o alta locatie decat in cea mai spectaculoasa sala de bal din Bucuresti. Participanii la competitie au avut astfel ocazia sa defileze intr-un spatiu inedit, desprins parca din alte vremuri, sub lumina candelabrelor elegante si inconjurati de spectacolul cromatic si arhitectural pus la dispozitie de Le Château. Dincolo de toate acestea, dotarile tehnice la cele mai inalte standarde ale Castelului, incapsulate discret, ca mici secrete ale succesului, au facut posibila desfasurarea  unui eveniment la care au luat parte nu mai putin de 200 de oaspeti.

Mai mult de atat, lobby-ul elegant, amplu si care pastreaza aceeasi linie eleganta ca Sala Principala a Castelului a stat la dispozitia invitatilor, ca spatiu de socializare si relaxare.

Pentru a pastra in continuare linia de eleganta si standarde inalte in care, de altfel, a fost conceput Le Château, in Finala Mondiala Elite Model Look 2015 vor fi selectati 10 fete si 5 baieti care vor face parte din ”Noua Generatie Elite” – un concept inovator in cadrul caruia 15 tineri din intreaga lume vor avea sansa unei cariere internationale. Mai mult de atat, cei clasati in Top 15 ”Noua Generatie Elite” vor fi protagonistii unui editorial special, care va fi publicat in editia din ianuarie 2016 a revistei Vogue Italia.