Le Château – Castelul din Inima orasului a gazduit aniversarea celor 21 de ani de existenta a revistei Casa Lux!

Cea mai spectaculoasa locatie pentru evenimente din Bucuresti a fost gazda unui eveniment remarcabil: Casa Lux a sarbatorit 21 de ani de la aparitia primei editii! In cadrul elegant si rafinat al Castelului din Inima Bucurestiului, redactia Casa Lux si-a intampinat invitatii cu bucuria celebrarii acestui moment unic pentru publishingul romanesc de design interior

„Asocierea cu oaspetii nostri este una fericita fiindca atat Castelul din Inima Orasului cat si Casa Lux au ca valente comune pasiunea si dedicarea, cele mai inalte standarde ale calitatii si, desigur, rafinamentul si profesionalismul”, a declarat Laura Tatoli, managing partner Le Château.

Le Château - organizare evenimente

Sub stralucirea candelabrelor uriase din Le Château, si-au gasit loc, aproape ca prin farmec, elegantele mese de cocktail care au imbiat oaspetii la socializare si, desigur, la rememorarea primilor pasi pe care Casa Lux i-a facut in Romania, acum mai bine de doua decenii.

Le Château locatie pentru evenimente

“S-a intamplat acum 21 de ani, cand in sfarsit si romanii aveau sa se bucure de o revista de amenajari interioare autohtona! Acum 21 de ani se lansa Casa Lux – prima revista de amenajari din Romania! De ce a fost atat de important acest eveniment? Fiindca pana atunci romanii se puteau inspira doar din revistele de specialitate straine, dar la noi in tara nu gaseai ce vedeai in aceste publicatii!” – Cristina Stoia, redactor-sef Casa Lux.

sursa lc5

Printre personalitatile ce au primit distinctiile acordate de catre echipa Casa Lux s-a numarat si Masha Verhoogt, designerul care si-a pus semnatura pe amenajarea Le Château.

IMG_8906

Decorul elegant, aristocratic al Le Château a fost realizat prin utilizarea materialelor pretioase, incepand de la marmura, pana la broderii si catifea sau cristale, totul pus in valoarea de dotarile tehnice de luminat care se ridica la cele mai inalte standarde de calitate.

sursa lc

Mai mult de atat, echipa de profesionisti din spatele cortinei s-a asigurat nu doar prepararea iscusita a deliciilor culinare cu care au fost serviti oaspetii, ci si de servirea ireprosabila a acestora. Toate acestea au fost puse in slujba organizarii unei aniversari memorabile asa cum trebuie sa fie orice eveniment care are loc dincolo de portile Castelului din Inima orasului.

sursa lc 1
sursa lc2

La multi ani, Casa Lux!